המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:jay כתב:לא רואה שום פרסום רישמי. מן הסתם שהשטן הוא בפרטים ואנחנו לא יודעים אותם, אבל אם זה נכון ההנהלה הזאת מרוויחה ביושר את כל הביקורות. זה בכלל לא משנה כמה גרוע הוא נתפס, מי כבר יבוא במקום?!
דיוויד פיק אמין וההודעה שלו בטוויטר לא מותירה מקום לספק.
כנראה ההודעה הרשמית תצא רק מחר.
החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:לא הייתי פוסל את זה שיש להם כבר מישהו בהיכון
יש לך דרך לאשר את הדבר הזה?
״ערה?״ לפררו?
זה נכון, שלחו לנו לפני עשרים דקות
זאת הודעת מועדון שהוציאו לנו, לא משהו של פיק
אז איך זה לא בכותרות?
ומה ההסברים בדיוק?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:לא הייתי פוסל את זה שיש להם כבר מישהו בהיכון
״ערה?״ לפררו?
מדמיין אותך עם ביפר
jay כתב:שמואל1 כתב:jay כתב:לא רואה שום פרסום רישמי. מן הסתם שהשטן הוא בפרטים ואנחנו לא יודעים אותם, אבל אם זה נכון ההנהלה הזאת מרוויחה ביושר את כל הביקורות. זה בכלל לא משנה כמה גרוע הוא נתפס, מי כבר יבוא במקום?!
דיוויד פיק אמין וההודעה שלו בטוויטר לא מותירה מקום לספק.
כנראה ההודעה הרשמית תצא רק מחר.
הכי לא אמין בעולם, אבל גם הוא לא יירצה לעשות מעצמו כזה צחוק, אז כנראה שזה נכון בסבירות גבוהה.
לא רואה מצב שגאודלוק/ווימס באו להנהלה ואמרו להם שהמאמן גרוע, אז הם פיטרו אותו עכשיו. כמה אינפינטילים הם יכולים להיות. הרבה יותר סביר בעיניי שלא רצו להביא לו שחקן, או משהו בסגנון.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:לא הייתי פוסל את זה שיש להם כבר מישהו בהיכון
״ערה?״ לפררו?
מה לשון ההודעה הרשמית? אני אשמח לעדכן בהודעה הראשונה של הת'רד.
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:החציל האצטקי כתב:rc4991 כתב:לא הייתי פוסל את זה שיש להם כבר מישהו בהיכון
״ערה?״ לפררו?
מה לשון ההודעה הרשמית? אני אשמח לעדכן בהודעה הראשונה של הת'רד.
בתום פגישה לילית בין הבעלים וההנהלה של מועדון הכדורסל מכבי פוקס תל אביב לבין ארז אדלשטיין, הוחלט לסיים את ההתקשרות עם המאמן, לאור אי התאמה בין הצדדים. רמי הדר ישמש כמאמן הראשי.
שמואל1 כתב:הכותרת הראשית ב- YNET! לא מדור הספורט, האתר הראשי!
jay כתב:ובדומה למקרה גודס, מפטרים בדיוק ברגע הכי גרוע שיכול להיות, לפני המשחקים הגורליים. במקום לתת למאמן הזדמנות to so called redeem himself, הם מכניסים את המערכת לסיחרור, ולעניות דעתי מורידים את הסיכויים שלנו לנצח את שני המשחקים האלה.
jay כתב:ובדומה למקרה גודס, מפטרים בדיוק ברגע הכי גרוע שיכול להיות, לפני המשחקים הגורליים. במקום לתת למאמן הזדמנות to so called redeem himself, הם מכניסים את המערכת לסיחרור, ולעניות דעתי מורידים את הסיכויים שלנו לנצח את שני המשחקים האלה.
שועל כתב:jay כתב:ובדומה למקרה גודס, מפטרים בדיוק ברגע הכי גרוע שיכול להיות, לפני המשחקים הגורליים. במקום לתת למאמן הזדמנות to so called redeem himself, הם מכניסים את המערכת לסיחרור, ולעניות דעתי מורידים את הסיכויים שלנו לנצח את שני המשחקים האלה.
יש את רמי הדר, זה לא אבי אבן
jay כתב:בוא לא נתעלם מהעובדה שההגנה שמכבי מציגה היא גם תחת רמי הדר. הוא עוזר מאמן ראשי, לא מחלק מגבות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־17 אורחים