23 אוקטובר 2016, 03:35
MTA2311 כתב:טוב, אתם יודעים איך זה בטוויטר, רמת הסמך אף פעם לא גבוהה מדי, אבל יש יותר מדי ציוצים (חלקם של עיתונאים) שמדברים על פגישות בין הזרים שהחליטו להציב אולטימטום להנהלה. "אנחנו, או ארז"
23 אוקטובר 2016, 03:36
החציל האצטקי כתב:jay כתב:החציל האצטקי כתב:jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
לא יודע אם זה לברוניזם. ההנהלה שלו חווה אותו ביום יום. אם הם חושבים שזה הצעד הנכון וישנה אלטרנטיבה ראויה, סבבה.
לא רואה את מכבי עושה צעד אימפולסיבי בלי שיש מישהו בקנה.
אני לא מבין איך אתה יכול להגיד את זה אחרי שנה שעברה.
זה מה אתה אומר בעצם.
MTA2311 כתב:reuelc כתב:jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
אין פה שום לברוניזם, הוא פשוט לא ברמה וזה בלט מאוד גם לשחקנים. החלטה נכונה של מכבי.
גבר, מי החתים את ארז? אנחנו?
הם החתימו אותו. זה על הראש שלהם. עוד הוכחה להתנהלות הבזיונית של ההנהלה הזאת.
MTA2311 כתב:reuelc כתב:jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
אין פה שום לברוניזם, הוא פשוט לא ברמה וזה בלט מאוד גם לשחקנים. החלטה נכונה של מכבי.
MTA2311 כתב:טוב, אתם יודעים איך זה בטוויטר, רמת הסמך אף פעם לא גבוהה מדי, אבל יש יותר מדי ציוצים (חלקם של עיתונאים) שמדברים על פגישות בין הזרים שהחליטו להציב אולטימטום להנהלה. "אנחנו, או ארז"
reuelc כתב:jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
23 אוקטובר 2016, 03:37
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:טוב, אתם יודעים איך זה בטוויטר, רמת הסמך אף פעם לא גבוהה מדי, אבל יש יותר מדי ציוצים (חלקם של עיתונאים) שמדברים על פגישות בין הזרים שהחליטו להציב אולטימטום להנהלה. "אנחנו, או ארז"
ואו. חשבתי שזה חדר ההלבשה אבל מדובר פה על דבר הרבה יותר חמור.
מה ארז כבר עשה שזה גרם להם לעשות את זה? קשה לי להאמין שזה רק חוסר שביעות מרמת האימון שלו.
23 אוקטובר 2016, 03:38
אדם כתב:בושה שנותנים לשחקנים לנהל את המועדון,ברגע שזה מתחיל ככה הקרך למטה מהירה.
סירחון רק מתגבר במקרים כאלה.
מקווה שיבהירו מהר מאוד לאנשים האלה שהם לא באו לקייטנה ולמועדון בשקל.
שיש פה סדר וניהול ,הם בחיים לא היו עושים את זה לאוברדוביץ או למסינה,ושניהם לא ממש ניחנים בקשר אנושי מדהים וכמלטפים ולא משנה כמה כוכבים אתם.
ווימס בנתים נראה מתחת לכל ביקורת וממש לא מצדיק תזיוני שכל שלו, לא הראה מהטופ וממש לא מזכיר את ווימס ההוא מצסקא,חוטף כאלה בלוקים בגאמפ שוטים שבחיים לא חטף הולך לחדירות ומגיע לזוויות הזויות ופדוט מעיף כדור.
לא חד לא בכושר לא יעיל,יש רצון יש הגנה יש כיוון בהתקפה ממנו לשחקנים אחרים יש מנהיגות זה כן.
23 אוקטובר 2016, 03:38
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:טוב, אתם יודעים איך זה בטוויטר, רמת הסמך אף פעם לא גבוהה מדי, אבל יש יותר מדי ציוצים (חלקם של עיתונאים) שמדברים על פגישות בין הזרים שהחליטו להציב אולטימטום להנהלה. "אנחנו, או ארז"
ואו. חשבתי שזה חדר ההלבשה אבל מדובר פה על דבר הרבה יותר חמור.
מה ארז כבר עשה שזה גרם להם לעשות את זה? קשה לי להאמין שזה רק חוסר שביעות מרמת האימון שלו.
23 אוקטובר 2016, 03:39
felix_r כתב:MTA2311 כתב:reuelc כתב:jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
לפחות אי אפשר להאשים את וויצ'יץ' , כי ארז לא קרואטי
23 אוקטובר 2016, 03:40
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:מכביסט24 כתב:השעה 3 וחצי בלילה וכל הפורום על הרגליים. מרגש.
לא בדיוק על הרגליים, חצי על המיטה מסונוורים מהסמארטפון והחצי השני באמצע חירבון לפני שינה בטח
תמיד כשאתה עייף מת ורוצה כבר לישון יוצא החירבון שמחייב שטיפת פלג גוף תחתון במקלחת.
23 אוקטובר 2016, 03:41
LIAV10 כתב:בסוף יתברר שראד שחקן הגנה גדול
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:reuelc כתב:jay כתב:אם הכל אמת זה פשוט הפסד טהור לקבוצה, הפסד למועדון, וניצחון ללברוניזם שמתהווה בקרב ההנהלה הרופסת הזו. לא אכפת לי כמה גרוע המאמן.
לפחות אי אפשר להאשים את וויצ'יץ' , כי ארז לא קרואטי
חכה שיביאו את טבק לקדנציה שנייה.
LIAV10 כתב:בסוף יתברר שראד שחקן הגנה גדול