jay כתב:אם אני מתעורר, וזה לא היה חלום, אני עובר להפועל ירושלים.
אתה מאחר. אצלי זה קרה מתי שהחתימו את ארז
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jay כתב:אם אני מתעורר, וזה לא היה חלום, אני עובר להפועל ירושלים.
felix_r כתב:טוב, חברים. אני פורש לישון.
ואתם תחשבו בינתיים על מועמדותו של פאפאלוקאס. איתו אוחיון שוב יראה כרכז מיליון דולר !
felix_r כתב:jay כתב:אם אני מתעורר, וזה לא היה חלום, אני עובר להפועל ירושלים.
אתה מאחר. אצלי זה קרה מתי שהחתימו את ארז
מכביסט24 כתב:כל החותכים לישון עכשיו, מגיע לכם שדאעש יחתכו אתכם
arel123 כתב:מכביסט24 כתב:כל החותכים לישון עכשיו, מגיע לכם שדאעש יחתכו אתכם
מה אתה לא עייף תגיד
roy1000 כתב:כל מאמן רציני יבקש שינויים בסגל ואני בספק גדול אם במכבי מוכנים לעשות שינויים משמעותיים.
מי פנוי בגזרת הקרואטים?
בקבוצה מעוניינים לתת לרמי הדר הזדמנות אמיתית להרוויח את התפקיד המרכזי במועדון לעונה כולה, אולם הוא ייבחן בתקופה הקרובה על פי התוצאות. שוק המאמנים הזרים מלא במחליפים פוטנציאלים שעשויים לנחות בישראל במידה ויוחלט על שינוי קונספציה, שהיסטורית לא הוכיחה עצמה: יונאס קזלאוסקאס, וינסנט קולה, סרג'יו סקאריולו, לוקה באנקי, וסאשה אוברדוביץ'. אולם חשוב לציין כי לאיש לא נעשתה פנייה רשמית ממכבי ת"א.
roy1000 כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/279763.html?ref=hpבקבוצה מעוניינים לתת לרמי הדר הזדמנות אמיתית להרוויח את התפקיד המרכזי במועדון לעונה כולה, אולם הוא ייבחן בתקופה הקרובה על פי התוצאות. שוק המאמנים הזרים מלא במחליפים פוטנציאלים שעשויים לנחות בישראל במידה ויוחלט על שינוי קונספציה, שהיסטורית לא הוכיחה עצמה: יונאס קזלאוסקאס, וינסנט קולה, סרג'יו סקאריולו, לוקה באנקי, וסאשה אוברדוביץ'. אולם חשוב לציין כי לאיש לא נעשתה פנייה רשמית ממכבי ת"א.
אולי יפתיעו את כולנו ויביאו את אוברדוביץ'?
בן82 כתב:הפיטורים האלה היו אימפולסיביים, גם אם תוכננו במשך כמה ימים. במצב כזה אי אפשר להמתין עד שיהיה סיכום עם מאמן אחר. בטח חשבו "אנחנו מכבי, מי לא ירצה לבוא???". אם הייתי מאמן לא הייתי מתקרב לקן צרעות החולה הזה. מועדון גוסס, חבל שאי אפשר לעשות ניתוח הוצאת אהדה מקבוצה.
roy1000 כתב:http://www.one.co.il/Article/16-17/2,620,1219,0/279763.html?ref=hpבקבוצה מעוניינים לתת לרמי הדר הזדמנות אמיתית להרוויח את התפקיד המרכזי במועדון לעונה כולה, אולם הוא ייבחן בתקופה הקרובה על פי התוצאות. שוק המאמנים הזרים מלא במחליפים פוטנציאלים שעשויים לנחות בישראל במידה ויוחלט על שינוי קונספציה, שהיסטורית לא הוכיחה עצמה: יונאס קזלאוסקאס, וינסנט קולה, סרג'יו סקאריולו, לוקה באנקי, וסאשה אוברדוביץ'. אולם חשוב לציין כי לאיש לא נעשתה פנייה רשמית ממכבי ת"א.
אולי יפתיעו את כולנו ויביאו את אוברדוביץ'?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־13 אורחים