argof כתב:אולי דווין סמית׳?
יהיה מאמן גדול יום אחד.
בליגה הוא ממילא על הספסל.
והחיסכון בכסף יאפשר להביא חיזוק ב4-4.5, שזה ת׳כלס מה שחשוב.
אני רוצה להאמין שזאת הודעה הומוריסטית..?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
argof כתב:אולי דווין סמית׳?
יהיה מאמן גדול יום אחד.
בליגה הוא ממילא על הספסל.
והחיסכון בכסף יאפשר להביא חיזוק ב4-4.5, שזה ת׳כלס מה שחשוב.
איתי-שגב כתב:אני לא מבין, בספורט 5 כתוב ששמעון מזרחי אמר שלא מחפשים מאמן..
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני לא מבין, בספורט 5 כתוב ששמעון מזרחי אמר שלא מחפשים מאמן..
הת'רד הזה נפתח הרבה לפני
או שזאת פשוט הודעה כללית שמופתעת מזה שלא מחפשים?
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:אני לא מבין, בספורט 5 כתוב ששמעון מזרחי אמר שלא מחפשים מאמן..
הת'רד הזה נפתח הרבה לפני
או שזאת פשוט הודעה כללית שמופתעת מזה שלא מחפשים?
לא מופתע, לדעתי רמי יסיים את העונה אלא אם נתחיל ב0-9 או משהו כזה.
שאראס זה החלום, מוכן לא לדבר מילה אחת רעה על המועדון אם סוגרים איתו על חוזה ארוך טווח.
sokol כתב:הפתרון הכי הגיוני זה למנות את צביקה שרף/בראד גרינברג עד סיום העונה ואז להביא את טרניקיירי שהחוזה שלו בבאמברג נגמר בסוף העונה
Holiday_Armadillo כתב:sokol כתב:הפתרון הכי הגיוני זה למנות את צביקה שרף/בראד גרינברג עד סיום העונה ואז להביא את טרניקיירי שהחוזה שלו בבאמברג נגמר בסוף העונה
אין בזה שום דבר הגיוני
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:sokol כתב:הפתרון הכי הגיוני זה למנות את צביקה שרף/בראד גרינברג עד סיום העונה ואז להביא את טרניקיירי שהחוזה שלו בבאמברג נגמר בסוף העונה
אין בזה שום דבר הגיוני
זה הגיוני בצורה הגיונית (את מגעילה בצורה מגעילה)
סתם, אבל אני בסדר עם החתמה של צביקה. כלומר, אני לא ב א מ ת בסדר עם זה. אבל אם הולכים על ישראלי, אני מעדיף אותו על פני רמי הדר, דני פרנקו ושאר חברים
sokol כתב:הגיוני מאוד, קזלאוסקאס לא יגיע כי הוא פשוט לא רוצה לאמן בסכומים שמכבי מציעה ץ חוץ ממנו אין אף מאמן זר פנוי וראוי(לוקה באנקי זה אסון) ומכבי לא תשלם בשביל לשחרר מאמן מקבוצה, בין המאמנים הישראלים שרף הכי ראוי זה מאמן שגם לעבמ כמו רוצסטי יגרום לשמור, מאמן עתיר ניסיון וכבר הוכיח את עצמו ב2008 כשהציל לנו את העונה, ובסיום העונה טרניקיירי יהיה פנוי ואם לא יילך איתו אז גם שאראס יהיה על המדף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים