reuelc כתב:יש פה גם מסר למאמנים הבאים, מי שלא יספק את הסחורה יעוף מיד.
אני לא חושבת שהבעיה של ארז הייתה דווקא הסחורה שהוא סיפק כמו החומר הנפשי/מנטלי שהוא הגיע איתו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:שמעון ''טבק יהיה המאמן בעונה הבאה'' מזרחי
שמואל1 כתב:reuelc כתב:יש פה גם מסר למאמנים הבאים, מי שלא יספק את הסחורה יעוף מיד.
זה גם מסר שמכבי לא מעניקה גיבוי למאמנים שלה...
מאמנים יחשבו פעמיים לפני שהם יחתמו במכבי, בטח הישראלים.
איתי-שגב כתב:ההחלטה הכי נכונה שלהם עכשיו זה יהיה למכור, ומהר.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ההחלטה הכי נכונה שלהם עכשיו זה יהיה למכור, ומהר.
בתור מי שחידש מנוי, אין לך say
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ההחלטה הכי נכונה שלהם עכשיו זה יהיה למכור, ומהר.
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ההחלטה הכי נכונה שלהם עכשיו זה יהיה למכור, ומהר.
יכול להיות, אבל זה מאוחר מדי. אמנם לא ציפיתי למשהו אחר מהעונה הזו, אבל זה קשה לוותר.
בכל מקרה, כנראה שגם אם הבעלים ימכרו ב20 שניות הקרובות ונזכה באליפות אירופה, אני לא אחדש, ככה שכנראה מיצינו.
Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ההחלטה הכי נכונה שלהם עכשיו זה יהיה למכור, ומהר.
יכול להיות, אבל זה מאוחר מדי. אמנם לא ציפיתי למשהו אחר מהעונה הזו, אבל זה קשה לוותר.
בכל מקרה, כנראה שגם אם הבעלים ימכרו ב20 שניות הקרובות ונזכה באליפות אירופה, אני לא אחדש, ככה שכנראה מיצינו.
אתה תחדש כמו פאפי טוב
איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:Holiday_Armadillo כתב:איתי-שגב כתב:ההחלטה הכי נכונה שלהם עכשיו זה יהיה למכור, ומהר.
אתה תחדש כמו פאפי טוב
לא, עם האח/אחות הקטנה שכנראה יבואו, אין לנו זמן להתעסק בזה.
yanay21 כתב:אני מת לדעת איך מחדשי המנויים(לא הכוונה לבן ספציפית, אלא לכל מי שפה בפורום ויש לו מנוי) יתרצו את זה בעונה הבאה, בהנחה ושוב תהיה עונה רעה. כאילו, כמה אפשר להיות עיוורים?
yanay21 כתב:אני מת לדעת איך מחדשי המנויים(לא הכוונה לבן ספציפית, אלא לכל מי שפה בפורום ויש לו מנוי) יתרצו את זה בעונה הבאה, בהנחה ושוב תהיה עונה רעה. כאילו, כמה אפשר להיות עיוורים?
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:אני מת לדעת איך מחדשי המנויים(לא הכוונה לבן ספציפית, אלא לכל מי שפה בפורום ויש לו מנוי) יתרצו את זה בעונה הבאה, בהנחה ושוב תהיה עונה רעה. כאילו, כמה אפשר להיות עיוורים?
אין הרבה הבדל בין 3 שנים לשנתיים, לפחות בעיניי אוהדי מכבי. רוב האוהדים הם זקנים ועוקבים הרבה פחות על המתהלך בקבוצה, ורובם בעיקר שמעו את שמעון מזרחי אומר 12 שחקני יורוליג. אני בספק אם הם ידעו לפני תחילת העונה מי זה סילי או אייברסון.
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:אני מת לדעת איך מחדשי המנויים(לא הכוונה לבן ספציפית, אלא לכל מי שפה בפורום ויש לו מנוי) יתרצו את זה בעונה הבאה, בהנחה ושוב תהיה עונה רעה. כאילו, כמה אפשר להיות עיוורים?
שנה הבאה אני בטיול, מן הסתם לא אחדש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים