שחף1 כתב:אני לא מת על פדרמן ולא על הבן שלו, אבל הוא לפחות לא חרטטן כמו שמעון
האם אמא של החרטטנים.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף1 כתב:אני לא מת על פדרמן ולא על הבן שלו, אבל הוא לפחות לא חרטטן כמו שמעון
roy1000 כתב:פספסתי את הפאנל עם פיני בשביל טיול מסריח ביערות הכרמל. יש לינק או משהו?
yanay21 כתב:שחף1 כתב:אור הייתי חייב להביא את הציטוט הזה מההחתמה של ווימס:סומך על מסינה.
המאמן שמכבי תביא, צריך לדעת להתנהל מולו כמו צריך. הוא לא שחקן פשוט, אבל שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים.
לארז נגיד הוא ישתין בפנים באימון הראשון כבר. לטבק הוא יתן כאפה עם הזין. שלא נדע.
מדהים שאנשים פה קוראים את המפה 4 חודשים לפני מי שמנהל את הקבוצה הזאת
נשמע כמו התנסחות ליאב קלאסית
roy1000 כתב:שחף1 כתב:אני לא מת על פדרמן ולא על הבן שלו, אבל הוא לפחות לא חרטטן כמו שמעון
האם אמא של החרטטנים.
שחף1 כתב:אור הייתי חייב להביא את הציטוט הזה מההחתמה של ווימס:סומך על מסינה.
המאמן שמכבי תביא, צריך לדעת להתנהל מולו כמו צריך. הוא לא שחקן פשוט, אבל שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים.
לארז נגיד הוא ישתין בפנים באימון הראשון כבר. לטבק הוא יתן כאפה עם הזין. שלא נדע.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:שחף1 כתב:אור הייתי חייב להביא את הציטוט הזה מההחתמה של ווימס:סומך על מסינה.
נשמע כמו התנסחות ליאב קלאסית
זה אני יא זין
yanay21 כתב:roy1000 כתב:פספסתי את הפאנל עם פיני בשביל טיול מסריח ביערות הכרמל. יש לינק או משהו?
לא שאני אומר לך מה לעשות, אבל מה הטעם לחיות בעיר מצויינת כמו ת"א, אם בסופו של דבר אתה מגיע ליערות הכרמל?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף1 כתב:זה קצת משעשע שמבין כל ההנהלה של מכבי שולחים את שמעון להתראיין. אם יש פלוס מסויים לדני זה שהוא נשמע אמין יחסית. שמעון נשמע כמו רדיו מ-1948
אני חושב שדני הבין שאין לו טעם להיות בפרונט. עדיף לו כנראה לקבל את ההחלטות מאחורי הכלאים,
ושהביקורת תלך לזקנים, שגם ככה סניליים ושוכחים אחרי חמש דקות את מה שנאמר (מנסיון).
בדרך כלל אני מבליג, אבל מאחורי הכלאים זאת שגיאה חמורה מדי.
roy1000 כתב:שחף1 כתב:אני לא מת על פדרמן ולא על הבן שלו, אבל הוא לפחות לא חרטטן כמו שמעון
האם אמא של החרטטנים.
roy1000 כתב:yanay21 כתב:roy1000 כתב:פספסתי את הפאנל עם פיני בשביל טיול מסריח ביערות הכרמל. יש לינק או משהו?
לא שאני אומר לך מה לעשות, אבל מה הטעם לחיות בעיר מצויינת כמו ת"א, אם בסופו של דבר אתה מגיע ליערות הכרמל?
כי יש חג ובחג חייבים לטייל בצפון. כשיש אשה וילדים החיים שלך לא בשליטתך.
roy1000 כתב:פספסתי את הפאנל עם פיני בשביל טיול מסריח ביערות הכרמל. יש לינק או משהו?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף1 כתב:זה קצת משעשע שמבין כל ההנהלה של מכבי שולחים את שמעון להתראיין. אם יש פלוס מסויים לדני זה שהוא נשמע אמין יחסית. שמעון נשמע כמו רדיו מ-1948
אני חושב שדני הבין שאין לו טעם להיות בפרונט. עדיף לו כנראה לקבל את ההחלטות מאחורי הכלאים,
ושהביקורת תלך לזקנים, שגם ככה סניליים ושוכחים אחרי חמש דקות את מה שנאמר (מנסיון).
מאז שיצאתי מהארון, I couldn't care less
jol9 כתב:roy1000 כתב:פספסתי את הפאנל עם פיני בשביל טיול מסריח ביערות הכרמל. יש לינק או משהו?
אני הייתי מתחלף איתך.
אז אתה יו"ר האופוזיציה, כמו שפיני גרשון ואפי בירנבוים היו בזמנו. אבל בסוף, כשהם קיבלו הצעות ממכבי, הם הלכו לאמן אותה.
"אני בחיים לא אאמן את מכבי".
מכבי זה הכסף הגדול, זה אליפויות וגביעים, זה הטופ של אירופה. אתה לא חולם להיות שם?
"לא, זה לא החלום שלי, ואני לא אומר את זה בגלל שאני בהפועל ושאני פוליטיקאי. ממש לא. אם זה היה החלום, הייתי מתנהל אחרת במשך כל הקריירה. זה בכלל לא בראש שלי, זה לא הכיוון".
אז למה? כי אתה רואה מהצד מה עובר על דיוויד בלאט?
"לא נהנים שם. זה לא שווה את המאמץ, לא שווה את עוגמת הנפש. שום פיצוי כספי לא שווה את זה. זה לא רק דיוויד. פיני וצביקה שרף הביאו אליפויות וגביעים, והיו מלכים במכבי, ותראו איך הם גמרו שם".
MTA2311 כתב:אז אתה יו"ר האופוזיציה, כמו שפיני גרשון ואפי בירנבוים היו בזמנו. אבל בסוף, כשהם קיבלו הצעות ממכבי, הם הלכו לאמן אותה.
מכבי זה הכסף הגדול, זה אליפויות וגביעים, זה הטופ של אירופה. אתה לא חולם להיות שם?
"לא, זה לא החלום שלי, ואני לא אומר את זה בגלל שאני בהפועל ושאני פוליטיקאי. ממש לא. אם זה היה החלום, הייתי מתנהל אחרת במשך כל הקריירה. זה בכלל לא בראש שלי, זה לא הכיוון".
"לא נהנים שם. זה לא שווה את המאמץ, לא שווה את עוגמת הנפש. שום פיצוי כספי לא שווה את זה. זה לא רק דיוויד. פיני וצביקה שרף הביאו אליפויות וגביעים, והיו מלכים במכבי, ותראו איך הם גמרו שם".
roy1000 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:שחף1 כתב:זה קצת משעשע שמבין כל ההנהלה של מכבי שולחים את שמעון להתראיין. אם יש פלוס מסויים לדני זה שהוא נשמע אמין יחסית. שמעון נשמע כמו רדיו מ-1948
מאז שיצאתי מהארון, I couldn't care less
I could care less
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:פספסתי את הפאנל עם פיני בשביל טיול מסריח ביערות הכרמל. יש לינק או משהו?
אני הייתי מתחלף איתך.
לא.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:אז אתה יו"ר האופוזיציה, כמו שפיני גרשון ואפי בירנבוים היו בזמנו. אבל בסוף, כשהם קיבלו הצעות ממכבי, הם הלכו לאמן אותה.
מדהים לקרוא את זה היום. כמו תסריט שידוע מראש.
jol9 כתב:טיול בחיק הטבע, עם המשפחה והילדים, במזג אוויר סתווי נעים... תענוג לא?
(סתם, אני יודע שלא).
MTA2311 כתב:אז אתה יו"ר האופוזיציה, כמו שפיני גרשון ואפי בירנבוים היו בזמנו. אבל בסוף, כשהם קיבלו הצעות ממכבי, הם הלכו לאמן אותה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים