roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שמכבי תפרק להם ת'תחת. רמי זה לא אבי אבן.
כן. צירבס פתאום יחליט לא לשחק כמו זונה. זה ארז שגרם לא לשחק ככה.
יערות הכרמל הוציאו את המליצות שבך
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שמכבי תפרק להם ת'תחת. רמי זה לא אבי אבן.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שמכבי תפרק להם ת'תחת. רמי זה לא אבי אבן.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שמכבי תפרק להם ת'תחת. רמי זה לא אבי אבן.
אלק "שוויצריה הקטנה".
jol9 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אני חושב שמכבי תפרק להם ת'תחת. רמי זה לא אבי אבן.
אלק "שוויצריה הקטנה".
תכף תגיד, שזה לא הנופים שראיתם שם...
Holiday_Armadillo כתב:איך עושים את זה כל פעם מחדש? (שואלת בידיעה שאני אחראית על יותר מחצי מהת'רדים האלה במצטבר)
Holiday_Armadillo כתב:איך עושים את זה כל פעם מחדש? (שואלת בידיעה שאני אחראית על יותר מחצי מהת'רדים האלה במצטבר)
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך עושים את זה כל פעם מחדש? (שואלת בידיעה שאני אחראית על יותר מחצי מהת'רדים האלה במצטבר)
?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך עושים את זה כל פעם מחדש? (שואלת בידיעה שאני אחראית על יותר מחצי מהת'רדים האלה במצטבר)
מצטט רק כדי שלא נאבד את הרגע שבו כרמל הודתה שהיא אחראית
שמואל1 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך עושים את זה כל פעם מחדש? (שואלת בידיעה שאני אחראית על יותר מחצי מהת'רדים האלה במצטבר)
כמעט הצלחת. מזל שאני פה.
MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך עושים את זה כל פעם מחדש? (שואלת בידיעה שאני אחראית על יותר מחצי מהת'רדים האלה במצטבר)
כמעט הצלחת. מזל שאני פה.
הצלחתי אבל החראית הזאת ערכה לי את ההודעה
שמואל1 כתב:MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך עושים את זה כל פעם מחדש? (שואלת בידיעה שאני אחראית על יותר מחצי מהת'רדים האלה במצטבר)
כמעט הצלחת. מזל שאני פה.
הצלחתי אבל החראית הזאת ערכה לי את ההודעה
גם את שלי. אני בעד מרד גולשים.
LIAV10 כתב:הדבר הכי טוב בכרמל זה מנהרות הכרמל שמקצרות לך איזה 20-30 דקות בדרך לתל אביב.
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:הדבר הכי טוב בכרמל זה מנהרות הכרמל שמקצרות לך איזה 20-30 דקות בדרך לתל אביב.
אין שום דבר טוב מחוץ לתל-אביב.
jol9 כתב:roy1000 כתב:LIAV10 כתב:הדבר הכי טוב בכרמל זה מנהרות הכרמל שמקצרות לך איזה 20-30 דקות בדרך לתל אביב.
אין שום דבר טוב מחוץ לתל-אביב.
אשדוד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים