המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:בכלל אני חושבת שבלאט צריך לצאת מהקיבעונות שלו.
שינסה לצאת קצת מהמסגרת ולגוון.
הרי יותר גרוע ממה שנחנו רואים כבר לא יכול להיות אז למה לא לנסות דברים שונים??
JasonWilliams12 כתב:אני חושב שבורשטיין עדיף למכבי בתור רכז על פני אוחיון
בורשטיין לא שומר גדול אבל שומר חכם יותר מאוחיון
בורשטיין עושה עבירות נכונות קלעי יותר טוב ולא מאבד כדור כל דקה וחצי
felix_r כתב:JasonWilliams12 כתב:אני חושב שבורשטיין עדיף למכבי בתור רכז על פני אוחיון
בורשטיין לא שומר גדול אבל שומר חכם יותר מאוחיון
בורשטיין עושה עבירות נכונות קלעי יותר טוב ולא מאבד כדור כל דקה וחצי
לא!
אני מצטער לאכזב אותך, אבל בורשטיין הוא לא רכז בשום פנים ואופן.
חנו'ש כתב:איך אוחיון הצליח לשחק 22 דקות, לקלוע 7 נקודות, לתת 4 אסיסטים, ועדיין לסיים עם מדד אפסי??
Dperk כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:לא מבין למה גם בליגה שאייר כמעט ולא משחק. קלע 2 שלשות באחוזים טובים במשחק האחרון, באמת יקרה כזה אסון אם ייקח קצת דקות מלנגפורד בליגה? מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות, שמכבי תפסיד? גם ככה אין משמעות להפסדים בליגה.
ויקרה כזה אסון אם ינסו אותו פעם כרכז במקום אוחיון? אוחיון נראה מחריד בזמן האחרון, הרכז היחיד חוץ ממנו על אזרחי, ושאייר שימש כרכז בעונתו הרביעית בדיוק וזכה באליפות המכללות. למה לא לנסות??
לא כרכז, אלא דווקא כקלעי. זה מצחיק אבל כרגע הוא הקלעי הכי אמין במכבי.
דווקא ליד אוחיון זה יכול לעבוד יותר טוב, כי אוחיון בתאוריה אמור לחפש את המסירה ולא את הזריקה כל הזמן כמו לאנגפורד.
בנקודה הכללית שלך אתה צודק. אחרי העזיבה של פארמר, הייבוש של פאפאס והעובדה שגם בורשטיין לא ממש מקבל דקות, שייר חייב לשחק יותר.
בכלל גם טל צריך לשחק יותר. גם הוא לא פחות טוב מאוחיון, וגם לא מאיך שסמית' נראה במחצית הראשונה.
טל זה כבר סיפור אחר, אין לו קליעה, אין רגליים, וכל מה שנשאר זה הובלת משחק ומסירה לא רעה. אני מתקשה להאמין ששאייר מוביל כדור ומוסר פחות טוב ממנו, וודאי שקולע הרבה יותר טוב מטל. שניהם באותו גובה (1.96) ושאייר צעיר בהרבה ולא עבר סדרת פציעות ברגליים, כך שאני גם מתקשה להאמין שבורשטיין זריז יותר ו/או שחקן הגנה טוב יותר. כך שאני לא רואה במה בורשטיין עדיף על שאייר אלא להפך...
jol9 כתב:Dperk כתב:jol9 כתב:Dperk כתב:לא מבין למה גם בליגה שאייר כמעט ולא משחק. קלע 2 שלשות באחוזים טובים במשחק האחרון, באמת יקרה כזה אסון אם ייקח קצת דקות מלנגפורד בליגה? מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות, שמכבי תפסיד? גם ככה אין משמעות להפסדים בליגה.
ויקרה כזה אסון אם ינסו אותו פעם כרכז במקום אוחיון? אוחיון נראה מחריד בזמן האחרון, הרכז היחיד חוץ ממנו על אזרחי, ושאייר שימש כרכז בעונתו הרביעית בדיוק וזכה באליפות המכללות. למה לא לנסות??
לא כרכז, אלא דווקא כקלעי. זה מצחיק אבל כרגע הוא הקלעי הכי אמין במכבי.
דווקא ליד אוחיון זה יכול לעבוד יותר טוב, כי אוחיון בתאוריה אמור לחפש את המסירה ולא את הזריקה כל הזמן כמו לאנגפורד.
בנקודה הכללית שלך אתה צודק. אחרי העזיבה של פארמר, הייבוש של פאפאס והעובדה שגם בורשטיין לא ממש מקבל דקות, שייר חייב לשחק יותר.
בכלל גם טל צריך לשחק יותר. גם הוא לא פחות טוב מאוחיון, וגם לא מאיך שסמית' נראה במחצית הראשונה.
טל זה כבר סיפור אחר, אין לו קליעה, אין רגליים, וכל מה שנשאר זה הובלת משחק ומסירה לא רעה. אני מתקשה להאמין ששאייר מוביל כדור ומוסר פחות טוב ממנו, וודאי שקולע הרבה יותר טוב מטל. שניהם באותו גובה (1.96) ושאייר צעיר בהרבה ולא עבר סדרת פציעות ברגליים, כך שאני גם מתקשה להאמין שבורשטיין זריז יותר ו/או שחקן הגנה טוב יותר. כך שאני לא רואה במה בורשטיין עדיף על שאייר אלא להפך...
לא אמרתי מילה על טל לעומת שייר. אמרתי שטל לא פחות טוב מאוחיון וגם לא מאיך שסמית' שיחק בחצי הראשון.
Dperk כתב:כן, אבל טל מעולם לא שיחק רכז וזו לא העבדה הטבעית שלו, אז אני לא בטוח אם הוא יכול לתת תפוקה גדולה יותר בעמדת הרכז מאוחיון, למרות שהתפוקה של אוחיון בהחלט לא מרשימה...
JasonWilliams12 כתב:בורשטיין לא שומר גדול אבל שומר חכם יותר מאוחיון
jol9 כתב:Dperk כתב:כן, אבל טל מעולם לא שיחק רכז וזו לא העבדה הטבעית שלו, אז אני לא בטוח אם הוא יכול לתת תפוקה גדולה יותר בעמדת הרכז מאוחיון, למרות שהתפוקה של אוחיון בהחלט לא מרשימה...
מה שאתה אומר זה נכון מאוד, ושם באור עוד יותר מגוחך את אוחיון.
אם יש אוהדים שכבר מעדיפים את ה"גופה של בורשטיין" כמו שהגדירו אותה כאן באיזשהו מקום, אז אתה יכול להבין מה הם חושבים על אוחיון.
אוחיון הוא שחקן ספסל שצריך לעלות ולשחק בהתאם ליום שהוא תופס. לפעמים אם יהיה טוב, הוא יכול לשחק 15-20 דקות, אבל במקרים אחרים, בהם הוא בינוני או רע
אז הוא צריך לשחק 5-10 דקות.
המצב שבו הוא משחק by default עשרים וחמש דקות לפחות כל משחק, הוא מצב אבסורדי ומצב שחייב להפסק.
חביב אורנג'ד כתב:JasonWilliams12 כתב:בורשטיין לא שומר גדול אבל שומר חכם יותר מאוחיון
חד משמעית לא!
העונה חלה ירידה חדה ביכולת ההגנתית של בורשטיין, הוא מראה תנועת רגליים מאוד כבדה ואיטית, ואפילו שחקן די גמור כמו דושאן קצ'מן עובר אותו בצעד ראשון.
עד כמה שזה כואב, אוחיון הוא עדיין שומר הרבה יותר טוב ממנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים