אשכול המועמדים להחליף את רמי הדר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המועמדים להחליף את ארז

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 17:36

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
אלה מאמנים שלא מתאימים לdna של מכבי. מכבי היא קבוצה אמריקאית, שצריכה מאמן עם סגנון התקפי. לא איזה גנרל מיושן שיעשה ריצות בוקר ביער בן שמן. הם גם לא יסתדו עם ההנהלה.

אף אחד מהם לא מתאים.

תראה, זה קצת כמו שתביא למשפחה ממוצעת בנטלי ורולס רויס, והם יעקמו את האף ויגידו,
לא, זה לא מתאים לכבישים פה, זה לא מתאים לחניות, לא מתאים לתנועה וכד'.

זה לא שזה לא נכון, אבל כל אחד מהמאמנים האלה, עדיף עשרות מונים על המאמנים שהיו כאן מאז
שדייויד עזב.
ספציפית ווימס וגאודלוק שיחקו כבר אצל מאמנים קשוחים לא פחות (ואף יותר).

לא, זה ממש לא ככה. פסיץ ואובראדוביץ הם אפילו לא פורד פוקוס 2008 יד שלישית.

מעבר לזה שהם לא מתאימים בשום צורה, לא לסגל שיש פה ולא לאופי המועדון, הם לא מספיק טובים.

אמרתי את זה שנה שעברה וגם אז לא הסכמת. אם אין מישהו מספיק טוב, לא צריך להביא בכוח.

האמת שהייתי מוכוון יותר לאיבקוביץ'. השניים האחרים באמת פחות מרשימים, למרות שלפסיץ' יש
תואר יורוליג באמתחתו.

ד"א, גם קזלאוסקס הוא לא בדיוק דובון איכפת לי. לא בטוח שהוא יותר מתאים לעבוד עם אמריקאים
מאשר אוברדוביץ' למשל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 17:39

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
אלה מאמנים שלא מתאימים לdna של מכבי. מכבי היא קבוצה אמריקאית, שצריכה מאמן עם סגנון התקפי. לא איזה גנרל מיושן שיעשה ריצות בוקר ביער בן שמן. הם גם לא יסתדו עם ההנהלה.

אף אחד מהם לא מתאים.

תראה, זה קצת כמו שתביא למשפחה ממוצעת בנטלי ורולס רויס, והם יעקמו את האף ויגידו,
לא, זה לא מתאים לכבישים פה, זה לא מתאים לחניות, לא מתאים לתנועה וכד'.

זה לא שזה לא נכון, אבל כל אחד מהמאמנים האלה, עדיף עשרות מונים על המאמנים שהיו כאן מאז
שדייויד עזב.
ספציפית ווימס וגאודלוק שיחקו כבר אצל מאמנים קשוחים לא פחות (ואף יותר).

לא, זה ממש לא ככה. פסיץ ואובראדוביץ הם אפילו לא פורד פוקוס 2008 יד שלישית.

מעבר לזה שהם לא מתאימים בשום צורה, לא לסגל שיש פה ולא לאופי המועדון, הם לא מספיק טובים.

אמרתי את זה שנה שעברה וגם אז לא הסכמת. אם אין מישהו מספיק טוב, לא צריך להביא בכוח.

האמת שהייתי מוכוון יותר לאיבקוביץ'. השניים האחרים באמת פחות מרשימים, למרות שלפסיץ' יש
תואר יורוליג באמתחתו.

ד"א, גם קזלאוסקס הוא לא בדיוק דובון איכפת לי. לא בטוח שהוא יותר מתאים לעבוד עם אמריקאים
מאשר אוברדוביץ' למשל.

רק שקזלאוסקס הוא מאמן התקפי שיכול להוציא משהו מהפוטנציאל שיש פה.

איבקוביץ זה מאמן של 60 נקודות במשחק.

עדיף שיחכו לקיץ, ישכיבו ערימות של כסף ויביאו מאמן ברמה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 17:47

קזלאוסקאס מוציא הגנה מצויינת מכל מיני ילדים ליטאים הרבה פחות אתלטים מראד ו-ווימס והתמודד עם אגואים לא קטנים מהם.
אין מה לחכות לקיץ, זה הרי אף פעם לא נגמר. שישכיבו את הערימות עכשיו, ישלחו רכבת אווירית לבית שלו בפניבז' ולא יתנו לו לצאת למכולת לפני שהוא חותם. לא פתחנו את העונה אפילו.
רק חסר שיבואו נצחונות פתאום עם רמי ויבלבלו את המערכת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2016, 17:49

החציל האצטקי כתב:קזלאוסקאס מוציא הגנה מצויינת מכל מיני ילדים ליטאים הרבה פחות אתלטים מראד ו-ווימס והתמודד עם אגואים לא קטנים מהם.
אין מה לחכות לקיץ, זה הרי אף פעם לא נגמר. שישכיבו את הערימות עכשיו, ישלחו רכבת אווירית לבית שלו בפניבז' ולא יתנו לו לצאת למכולת לפני שהוא חותם. לא פתחנו את העונה אפילו.

איזה רכבת אווירית? אתמול שמעון אמר חד משמעית שרמי הדר הוא המאמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Weems13 » 24 אוקטובר 2016, 17:52

שמואל1 כתב:
החציל האצטקי כתב:קזלאוסקאס מוציא הגנה מצויינת מכל מיני ילדים ליטאים הרבה פחות אתלטים מראד ו-ווימס והתמודד עם אגואים לא קטנים מהם.

איזה רכבת אווירית? אתמול שמעון אמר חד משמעית שרמי הדר הוא המאמן.

שמעון גם אמר שזאן טבק נשאר לעונה הזאת. לאחר כמה ימים פיטרו אותו וארז מונה. שמעון אומר הרבה דברים לתקשורת, ובעיקר שטויות
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 17:53

אני לא חושב שקזלאוסקס רלוונטי. זה גם לא נראה לי עניין של כסף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2016, 17:55

MTA2311 כתב:אני לא חושב שקזלאוסקס רלוונטי. זה גם לא נראה לי עניין של כסף.

+1
אם קזלאוסקאס היה רלוונטי, הוא היה חותם בפנא' ולא פסקאוול. יש סיבה למה הוא לא מאמן כבר שנתיים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 17:55

MTA2311 כתב:

שוב, איבקוביץ' לא רלוונטי, ולכן אין טעם להתעכב עליו, אבל מה שכתבת עליו לא ממש מדוייק.

בכל אופן, אני לא חושב שאפשר לזרוק את העונה לפח כבר באוקטובר... בטח לא אחרי כל מה
שהושקע בסגל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אוקטובר 2016, 17:58

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

שוב, איבקוביץ' לא רלוונטי, ולכן אין טעם להתעכב עליו, אבל מה שכתבת עליו לא ממש מדוייק.

בכל אופן, אני לא חושב שאפשר לזרוק את העונה לפח כבר באוקטובר... בטח לא אחרי כל מה
שהושקע בסגל.

אבל זה בדיוק מה שעושים. לתת לרמי לנהל שני משחקים סופר חשובים, וויתור על חיזוק זה לזרוק את העונה לפח כבר באוקטובר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 17:59

מי אמר שפנא פנו אליו בכלל. יכול להיות שפסקוואל מלכתכילה היה האופציה הראשונה שלהם.
כל זה דיבורים באוויר בינתיים. כשנראה מה קורה בפועל נהיה חכמים יותר
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

שהושקע בסגל.

אבל זה בדיוק מה שעושים. לתת לרמי לנהל שני משחקים סופר חשובים, וויתור על חיזוק זה לזרוק את העונה לפח כבר באוקטובר.

את גאלא עם הסגל הנוכחי אפשר לנצח גם עם ליובין בתור מאמן. השחקנים כנראה יחטפו איזושהי סטירה שתגרום להם לשמור טיפה יותר טוב בשניים שלושה משחקים הקרובים. זה אפקט של החלפת מאמן, משהו מדוד יחסית. אחר כך זה כבר סיפור אחר.
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 18:02

שחף1 כתב:את גאלא עם הסגל הנוכחי אפשר לנצח גם עם ליובין בתור מאמן. השחקנים כנראה יחטפו איזושהי סטירה שתגרום להם לשמור טיפה יותר טוב בשניים שלושה משחקים הקרובים. זה אפקט של החלפת מאמן, משהו מדוד יחסית. אחר כך זה כבר סיפור אחר.

גם את דרושפאקה חשבנו שאפשר לנצח עם בלטה, ושאפקט החלפת המאמן יגרום לשחקנים לשמור. לפעמים מה שאתה רואה זה מה שיש.
אני מעדיף שנחטוף 30 בהיכל ושהמועדון הזה יתעורר על החיים שלו כבר. ממנים לי מנכ"ל, מציגים מצגות, וממשיכים להתנהל כמו השערות בביצים שלי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 24 אוקטובר 2016, 18:14

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

שהושקע בסגל.

ברור... אני מבין מה שהם עושים, אבל אנחנו מדברים גם על מה שראוי ונכן לעשות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 18:34

החציל האצטקי כתב:
שחף1 כתב:את גאלא עם הסגל הנוכחי אפשר לנצח גם עם ליובין בתור מאמן. השחקנים כנראה יחטפו איזושהי סטירה שתגרום להם לשמור טיפה יותר טוב בשניים שלושה משחקים הקרובים. זה אפקט של החלפת מאמן, משהו מדוד יחסית. אחר כך זה כבר סיפור אחר.

גם את דרושפאקה חשבנו שאפשר לנצח עם בלטה, ושאפקט החלפת המאמן יגרום לשחקנים לשמור. לפעמים מה שאתה רואה זה מה שיש.
אני מעדיף שנחטוף 30 בהיכל ושהמועדון הזה יתעורר על החיים שלו כבר. ממנים לי מנכ"ל, מציגים מצגות, וממשיכים להתנהל כמו השערות בביצים שלי.

סגל אחר לגמרי עם הרבה יותר בעיות. פארמר ורוצ׳סטי לא יכולים לשמור גם על גוני יזרעלי. ווימס כן. אני חושב שמול גאלא בבית זה יספיק. אולי גם בקובנה
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 18:41

שחף1 כתב:
החציל האצטקי כתב:

סגל אחר לגמרי עם הרבה יותר בעיות. פארמר ורוצ׳סטי לא יכולים לשמור גם על גוני יזרעלי. ווימס כן. אני חושב שמול גאלא בבית זה יספיק. אולי גם בקובנה

נפלא. ואז מה? ניצחת בהיכל ובקובנה.
רמי יאמן נגד בארסה, פאו, פנר, קאזאן, אולימפיאקוס, אפס? הוא לא יוצא מפה עם נצחון אחד.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי argof » 24 אוקטובר 2016, 18:57

שחף1 כתב:אני חושב שאתה מסיק מסקנות מהר מידי. קשה לי להאמין שיוותרו על העונה אחרי שני משחקים.
נראה מי מגיע במקום ארז ואיך הקבוצה תיראה אחר כך.
לגבי פסיץ׳ ואובראדוביץ׳, לא מסכים איתך. לפחות לא לגבי הראשון. יש לו תואר יורוליג ברזומה, משהו שקשה להגיד על כל אחד מהחבר׳ה שעברו פה בשנתיים האחרונות.

תואר מ2003, עם שאראס, בודירוגה ופיינל4 ביתי.
ל״עניים״ אין לוקסוס להתפשר על בינוניות.
זו עונה ארוכה. אנחנו אחרי שני הפסדים שלא לא נלקחו בחשבון. כלום עוד לא אבוד.
17-18 נצחונות יספיקו למקום 5-6 בסיום העונה הרגילה, ואם זה היה יעד בר השגה עבור אדלשטיין, זה בר השגה גם עבור רמי הדר .
אני לא אומר שלא צריך מאמן טוב. צריך מאמן מעולה. אבל כשהתלמיד מוכן, המורה יופיע.
משהו יקרה תוך כדי תנועה. בלאט או פראסוביץ׳ עלולים (עשויים) לאכול חצץ בטורקיה. אולי הרוסים לא ישלמו לקציקאריס. מישהו מהם יתפנה. צריך לקבל החלטה טובה בזמן הנכון. עכשיו לא הזמן. אין את מי להביא.
ולסיום, כקאתו הזקן: שימו הקופיקות במקום הנכון. על פורוורד הגנתי טוב. יותר חשוב מהכל כעת (אוקארו וייט עם שלט פנוי לנסיעה ..). חבל על הכסף על מאמן בינוני, שירגיש על הגובה, ידרוש חוזה נו קאט לשנתיים ויגזול 2 מיליון דולר מתקציב השנה הבאה.
argof

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 19:23

אין אף מאמן בשוק היום שיגזול 2 מיליון דולר מהתקציב של שנה הבאה. אלא אם אתה מדבר על הסיכויים הלא קיימים שמסינה ישחרר את עצמו מהספרס כדי לבוא לפה. מישהו כמו קאזלאוסקאס ידרוש באיזור ה-700k אני מאמין וזה בערך הטופ.
שחף1

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2016, 19:36

שחף1 כתב:אין אף מאמן בשוק היום שיגזול 2 מיליון דולר מהתקציב של שנה הבאה. אלא אם אתה מדבר על הסיכויים הלא קיימים שמסינה ישחרר את עצמו מהספרס כדי לבוא לפה. מישהו כמו קאזלאוסקאס ידרוש באיזור ה-700k אני מאמין וזה בערך הטופ.

כל מאמן רציני ירצה גם הבטחה להחתמת שחקן חיזוק. אז זה הרבה יותר מהשכר של המאמן עצמו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 24 אוקטובר 2016, 19:40

אני מסכים עם מי שכתב פה לגבי קזא: יש סיבה למה הוא לא מאמן. אולי אין לו כוח, אולי משהו במשפחה, לכו תדעו. אבל לו היה מעוניין לאמן, כבר היה מאמן איפשהו, ובטח קבוצות שהן לא בית קברות למאמנים. מי שחושב שאוברדוביץ' יכול להצליח פה, צריך לחשוב שוב. נעזוב את האיכויות שיש או אין לו כמאמן-הוא נמצא בצד הלא הנכון של השפיות, רחוק רחוק ממנה. ולא בקטע גבולי וחביב כמו בלאט והעצבים שלו.

מאמן אירופי טוב לא יצליח פה, לפחות לא אחד שמאמן בסגנון אירופי. עד השנים האחרונות הצלחנו להסתיר את כל העניין הזה, אבל מכבי לא יודעת לבחור מאמנים, נקודה. בעשורים האחרונים רק בלאט ופיני הצליחו פה. ופיני, שיסלחו לי מעריציו, אוברייטד שקיבל קבוצות חד פעמיות(ולזכותו יאמר שהוא ידע לאמן אותן כמו שצריך, וניהל משחק באופן משובח).

מכבי נמצאת בין הפטיש לסדן. מצד אחד, היא צריכה מאמן שיודע ליצור שטף התקפי, מצד שני, היא צריכה מאמן שיודע להשליט משמעת הגנתית סבירה, עם הסגל הקיים. זה דורש איזון מושלם בין להחזיק שחקנים מסויימים קצר, ולשחרר אחרים. לא קיים מאמן כזה, כי מכבי היא קבוצה בלי דרך, עיוורת לחלוטין. וגם אם היה, למה שיבוא לפה? אני לא מתמצא במה הולך באירופה, על מה מדברים, ואיך מדברים. אבל חותם לכם שאנחנו בדיחה ביבשת, ומה שפעם נאמר בלחש, נאמר בקול רם. גם אם נמצא מאמן אדיר, ובכסף טוב, השם שלנו בשלוש שנים האחרונות יצא למרחקים, אין לי ספק.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי argof » 24 אוקטובר 2016, 19:44

שחף1 כתב:אין אף מאמן בשוק היום שיגזול 2 מיליון דולר מהתקציב של שנה הבאה. אלא אם אתה מדבר על הסיכויים הלא קיימים שמסינה ישחרר את עצמו מהספרס כדי לבוא לפה. מישהו כמו קאזלאוסקאס ידרוש באיזור ה-700k אני מאמין וזה בערך הטופ.

700k בחוזה נו קאט לשנתיים זה בדיוק 2 מיליון דולר.
אתה מביא את תומס רובינסון ואוקארו וייט יחד בכסף הזה, ואז אתה מאמן ואני העוזר שלך לוקחים את היורוליג...
argof

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 19:47

yanay21 כתב:אני מסכים עם מי שכתב פה לגבי קזא: יש סיבה למה הוא לא מאמן. אולי אין לו כוח, אולי משהו במשפחה, לכו תדעו. אבל לו היה מעוניין לאמן, כבר היה מאמן איפשהו, ובטח קבוצות שהן לא בית קברות למאמנים. מי שחושב שאוברדוביץ' יכול להצליח פה, צריך לחשוב שוב. נעזוב את האיכויות שיש או אין לו כמאמן-הוא נמצא בצד הלא הנכון של השפיות, רחוק רחוק ממנה. ולא בקטע גבולי וחביב כמו בלאט והעצבים שלו.

קזלאוסקס לא מאמן אף מועדון כרגע, כי הוא עשה מספיק כסף באולימפיאקוס, צסקא ובנבחרת סין, ובניגוד לפיני גרשון הוא לא ביזבז את כסף בהשקעות הזויות.

הוא גם לא מאמן צעיר. הוא בן 61. הוא כבר הגיע למימוש עצמי במקצוע שבחר, והוא לא מחפש הרפתקאות.

חוץ מזה, הוא מאמן נבחרת ליטא.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים