המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אני הכי בעד שפיני יחזור לאמן את מכבי, בהנחה והולכים על השוק הישראלי. הוא לא מה שאנחנו צריכים, אבל אני בעד קצת בלאגן
toja27 כתב:ההערכה שלי שההנהלה רצינית לגבי רמי הדר.
בן82 כתב:toja27 כתב:ההערכה שלי שההנהלה רצינית לגבי רמי הדר.
רק מועדון רקוב כמו מכבי יכול להפקיד את הסגל היקר בתולדות המועדון בידי מאמן שעד לפני כמה שנים אימן בליגה הלאומית.
אתה מדמיין מועדון כמו צסקא, ריאל, ברצלונה, פאו וכו' עושות דבר דומה?
toja27 כתב:אני לא יודע אם זה כל כך חריג האמת. פאדולקיס מפאו', ברצוקאס מאולימפייקוס, גרשון במכבי ואני לא בטוח לגבי פאסקוואל ולאסו למשל. השאלה לדעתי היא מה הם הסימנים והניצוצות שהמאמן הראה שגרמו למועדון גדול לקחת אותו לתפקיד ולקחת את הסיכון.
שועל כתב:חברים, אף אחד לא באמת מתכוון להשאיר את רמי כמאמן ראשי, האמירות הללו זה בסך הכל דרך לתת לו מוטיבציה לנצח את המשחקים הקרובים מהסיבה הפשוטה שאין כרגע מאמן עם ניסיון משמעותי שניתן להביא.
rc4991 כתב:שועל כתב:חברים, אף אחד לא באמת מתכוון להשאיר את רמי כמאמן ראשי, האמירות הללו זה בסך הכל דרך לתת לו מוטיבציה לנצח את המשחקים הקרובים מהסיבה הפשוטה שאין כרגע מאמן עם ניסיון משמעותי שניתן להביא.
בדיוק, אני חושב שסתם רוצים לתת לו ביטחון
קשה לי להאמין שהם עד כדי כך דפוקים
שועל כתב:חברים, אף אחד לא באמת מתכוון להשאיר את רמי כמאמן ראשי, האמירות הללו זה בסך הכל דרך לתת לו מוטיבציה לנצח את המשחקים הקרובים מהסיבה הפשוטה שאין כרגע מאמן עם ניסיון משמעותי שניתן להביא.
yanay21 כתב:rc4991 כתב:שועל כתב:חברים, אף אחד לא באמת מתכוון להשאיר את רמי כמאמן ראשי, האמירות הללו זה בסך הכל דרך לתת לו מוטיבציה לנצח את המשחקים הקרובים מהסיבה הפשוטה שאין כרגע מאמן עם ניסיון משמעותי שניתן להביא.
בדיוק, אני חושב שסתם רוצים לתת לו ביטחון
קשה לי להאמין שהם עד כדי כך דפוקים
באמת? אתה באמת ובתמים תהיה מופתע אם תגלה שהם עד כדי כך דפוקים? אם הם לא היו כל כך דפוקים, לא היינו מגיעים מלכתחילה למצב שבו אנחנו תוהים האם רמי הדר יאמן קבוצת יורוליג ב25 מיליון דולר. כאילו גודס, טבק וארז אלו החתמות סבירות. כאילו גל מקל במיליון דולר זו החתמה סבירה. הם פשוט יורדים עוד קצת למטה, וכל פעם אנחנו לא נאמין שהם עד כדי כך דפוקים. אבל הם כן.
my man כתב:אני בכלל (בכלל) לא אהיה מופתע אם רמי יישאר עד סוף העונה!
MTA2311 כתב:לא יודע כמה פעמים אפשר להגיד שאין את מי להביא העונה
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא יודע כמה פעמים אפשר להגיד שאין את מי להביא העונה
תגיד, ומה אם יפתחו את הראש וינסו להביא מאמן אמריקאי?
יכול להיות מעניין במיוחד אם זה יהיה מישהו ברמה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים