המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:jay, לא כתבתי שיש איזון בין היחס לשניהם. זה ברור לגמרי שאין איזון.
אבל בוא לא נשכח, שאוחיון היה שחקן של מכבי במשך כמה וכמה עונות, ויש לו לא מעט זכויות גם, בין היתר
בזכיה ההיסטורית שלנו ביורוליג לפני 3 שנים.
לכן, אני לא רואה שום סיבה שיהיה איזון בביקורת כלפי שניהם, ואני דווקא כן חושב שביחס למעמד שלו ולתרומה
הכוללת שלו, יוגב די חוטף כאן ולא מעט.
זה שהוא לא שיחק הרבה, לא אומר שהוא לא שומר טוב. הוא עדיין שחקן ההגנה כנראה הכי טוב בקבוצה,
והיה צריך להיות זה שנדבק לקארול.
מצד שני, הוא כ"כ חלש התקפית, שזה מקזז את היכולת ההגנתית שלו, ולא מאפשר לשתף אותו להרבה דקות.
felix_r כתב:כולם יודעים שאני לא סובל את מקל.
אני לא סובל אותו עוד מאז שבתור ילד ברח ממכבי אחרי חודש 1 בלבד.
אבל לדעתי אתם מגזימים. אז נכון כרגע הוא בכושר רע ולא בדיוק מצליח להבין את מקומו בסגל הארוך של מכבי, אבל זה לא אומר שזו היא הרמה שלו.
גם הירידות על אוחיון הן ממש מוגזמות. להזכירכם, מכבי עם אוחיון כרכז מוביל נתנה סידרת הצלבה גדולה נגד פאו של דיאמנטידיס. ובתפקיד של רכז מחליף הוא ממש לא הפריע למכבי לזכות באליפות היורוליג. אז די לרדת עליו.
אדם כתב:בכל מקרה ההגנה בעינים עצומות והרצון בכח שיצליח מצד ארז כנראה יעלמו אם מאמן רציני.
felix_r כתב:אבל לדעתי אתם מגזימים. אז נכון כרגע הוא בכושר רע ולא בדיוק מצליח להבין את מקומו בסגל הארוך של מכבי, אבל זה לא אומר שזו היא הרמה שלו.
reuelc כתב:שחקן קלאסי לקבוצות כמו גליל/גלבוע, לא לקבוצת יורוליג מכובדת.
LIAV10 כתב:רוני, לא תיתן לנו ״וואו...״ גם בת׳רד הזה?
roy1000 כתב:מקל במכבי זה פשוט בזבוז וסבל לכל הצדדים. מקל יכול להוביל קבוצת יורוקאפ/יורוצ'אלאנג' (או איך שקוראים לזה) שתיתן לו את המפתחות והוא יוכל לשחק אותה כוכב מול שחקנים קטנים ממנו.
אין למקל מה למכור ביורוליג. זה היה ברור אחרי שזרקו אותו מהכוכב וזה ברור עוד יותר העונה. לצערי, אני חושב שמכבי ימשיכו להיאחז בו בשביל שלא ילך לירושלים.
jol9 כתב:אני חושב שמרגע לרגע מקל הופך לבעיה הקטנה ביותר של הקבוצה הזאת
reuelc כתב:jol9 כתב:אני חושב שמרגע לרגע מקל הופך לבעיה הקטנה ביותר של הקבוצה הזאת
ממש לא, בסופו של דבר מי שעולה על המגרש זה השחקנים ולא ההנהלה או המאמן.
jol9 כתב:זה נכון, אבל הבעיות של מקל וההתאמה או חוסר ההתאמה שלו, הן בעיות מסדר שני לכל היותר.
הבעיה הכי גדולה כרגע במכבי זה הצוות המקצועי כולו, ואח"כ משחק ההגנה של הקבוצה.
roy1000 כתב:jol9 כתב:זה נכון, אבל הבעיות של מקל וההתאמה או חוסר ההתאמה שלו, הן בעיות מסדר שני לכל היותר.
הבעיה הכי גדולה כרגע במכבי זה הצוות המקצועי כולו, ואח"כ משחק ההגנה של הקבוצה.
גל מקל זה בעיה לטווח ארוך. קשה עד בלתי אפשרי לנצח עם נכות כזו בעמדה כל כך חשובה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים