המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לדעתי הוא עד סוף העונה פה. לא כי יצליח כמובן, פשוט מתוך היעדר אלטרנטיבה.
jol9 כתב:קנה אותכם ב"קשיחות" וב"קור הרוח" שלו, אה?
jol9 כתב:קנה אותכם ב"קשיחות" וב"קור הרוח" שלו, אה?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:קנה אותכם ב"קשיחות" וב"קור הרוח" שלו, אה?
אהבתי אותו לפני כל הסיפור הזה, אבל אין הרבה דברים מחליאים כמו עוזר מאמן ששותף בפוטש של המאמן שלו.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:קנה אותכם ב"קשיחות" וב"קור הרוח" שלו, אה?
אהבתי אותו לפני כל הסיפור הזה, אבל אין הרבה דברים מחליאים כמו עוזר מאמן ששותף בפוטש של המאמן שלו.
אור, אם יורשה לי לקפוץ למסקנות - משתמע מהדברים שלך שאתה לא מאמין לרמי הדר שהוא לא ידע על פיטורי ארז ושההצעה של ראשי מכבי לא כל כך תפסה אותו בהפתעה
אני באזור או שממש לא?
"הפוקוס שלנו כעת הוא על גלאטסראיי", אמר ווימס. "אני לא חושב שהביקורת נגדי מוצדקת, אני לא מפטר מאמנים. ארז אדלשטיין? אני שחקן כדורסל, לא בעלים או הנהלה. הג'וב שלי הוא לנצח משחקים והמטרה היא להוביל את מכבי ת"א לפיינל פור. יש ההנהלה והם מקבלים החלטות ומטפלים במינוי ופיטורי מאמנים מאחוריי הקלעים. הבילוי במילאנו? זה לא רלוונטי, ההנהלה טיפלה במה שקרה, זה בעבר, המשכנו הלאה. רמי הדר הכניס סדר וארגון לקבוצה. עבדנו על כמה דברים חדשים שמתאימים לנו, הכנסנו כמה תרגילים חדשים ואנחנו מרוצים. רמי ביקש שנהיה הרבה יותר אגרסיביים בהגנה ואני מקווה שנעמוד ביעדים שלנו השבוע - ניצחונות על גלאטסראיי, ז'לגיריס, דרבי תל אביבי".
my man כתב:"לא קיבלתי את ברכת הדרך מארז"
האיש חסר בושה... אני כנראה אקיא ממנו כמו מהבשל הקודם..
שמואל1 כתב:my man כתב:"לא קיבלתי את ברכת הדרך מארז"
מה אתה רוצה? האיש אמר את האמת.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:"לא קיבלתי את ברכת הדרך מארז"
צודק. הוא זהב טהור.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:קנה אותכם ב"קשיחות" וב"קור הרוח" שלו, אה?
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:"לא קיבלתי את ברכת הדרך מארז"
צודק. הוא זהב טהור.
לא קשור לזהב או לא.
שאלו אותו אם הוא קיבל את ברכת הדרך מארז, והוא ענה את האמת. מה ציפית שהוא יגיד?
שחף1 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:קנה אותכם ב"קשיחות" וב"קור הרוח" שלו, אה?
אני לא חושב שהיה לו חלק בזה. באו והציעו לו משרה שהסבירות שהיה מקבל אותה בתנאים רגילים היא אפסית. אם ארז חושב שהוא היה צריך לסרב במצב הזה הוא קצת מצחיק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים