רמי הדר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רמי הדר

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2016, 21:04

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:"לא קיבלתי את ברכת הדרך מארז"
האיש חסר בושה... אני כנראה אקיא ממנו כמו מהבשל הקודם..

מה אתה רוצה? האיש אמר את האמת.

צודק. הוא זהב טהור.

לא קשור לזהב או לא.
שאלו אותו אם הוא קיבל את ברכת הדרך מארז, והוא ענה את האמת. מה ציפית שהוא יגיד?

הבעיה זה לא האמירה, זה המעשה...

אני גם לא חושב שיש פסול במעשה.
הבנאדם קיבל הצעה לאמן את מכבי ת"א. מתי הזדמנות כזו תיפול בחלקו?
בסופו של דבר אל תשכחו שמדובר בפרנסה (להיות מחוסר עבודה באוקטובר זה לא משהו, יש לו משפחה לפרנס) והזדמנות פז לקפיצת מדרגה בקריירה. ואני לא חושב שמישהו כאן היה נוהג אחרת.
מי שיצא קטן הוא ארז, אבל משתמע שהיחסים ביניהם לא היו בריאים בלי קשר לפיטורין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 25 אוקטובר 2016, 21:04

שמואל1 כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:

צודק. הוא זהב טהור.

לא קשור לזהב או לא.

לענות בג'נטלמניות(גם אם היא מאלוצת) הוא פשוט נראה שזה לא הזיז לו..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2016, 21:05

my man כתב:
שמואל1 כתב:
my man כתב:
שמואל1 כתב:

צודק. הוא זהב טהור.

לא קשור לזהב או לא.

לענות בג'נטלמניות(גם אם היא מאלוצת) הוא פשוט נראה שזה לא הזיז לו..

זה האופי שלו. הוא קר רוח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 21:09

שמואל1 כתב:אני גם לא חושב שיש פסול במעשה.
בסופו של דבר אל תשכחו שמדובר בפרנסה (להיות מחוסר עבודה באוקטובר זה לא משהו, יש לו משפחה לפרנס) והזדמנות פז לקפיצת מדרגה בקריירה. ואני לא חושב שמישהו כאן היה נוהג אחרת.

אבל כנראה שהוא היה מעורב בפוטצ' כמו שאור אמר. אתה באמת חושב שהוא היה איש אמונו של ארז?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוקטובר 2016, 21:09

שמואל1 כתב:דרך אגב, האוזמן ציין היום שלרמי הדר יש תקשורת טובה עם הזרים בזכות אנגלית טובה. אני חושב שזה יתרון משמעותי לעומת ארז.
האנגלית של ארז מביכה ואני לא חושב שהתקשורת שלו עם השחקנים הייתה איכותית.

כבר החלטת שזה מינוי טוב אני מבין, אם ירדנו עד לרמת האנגלית שלו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2016, 21:10

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:אני גם לא חושב שיש פסול במעשה.

אבל כנראה שהוא היה מעורב בפוטצ' כמו שאור אמר. אתה באמת חושב שהוא היה איש אמונו של ארז?

זה ברור שהוא לא היה איש אמונו של ארז, אבל אני לא חושב שהוא היה מעורב.
לדעתי זה היה רק בין ארז לשחקנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 אוקטובר 2016, 21:10

לא מדגדג לי את כיס המרה שלא קיבל את ברכת הדרך מארז, לא מת על ארז בכלל.
ארז היה כישלון ידוע מראש, ציפיתי שההנהלה תקבור את העונה עד שתשכיל להפטר ממנו, הפעם בזכות הטמטום שלהם יצא להם לטובה ונפטרו ממאמן לא מתאים אחרי 2 מחזורי יורוליג, אם רק היו עושים צעד נוסף ואשכרה דואגים להביא מאמן ראוי לתפקיד בפגרת הקיץ זה היה מדהים אבל אני מניח שזה כבר לבקש יותר מדי..

שוב, יש מצב שגם רמי הדר יכנס לסחרור המסורתי ויפוטר/יוחזר לעמדת עוזר המאמן בקרוב אבל אני חושב שהוא מאמן טוב יותר מארז ושהקבוצה תיראה טוב יותר תחתיו אם יקבל את הצ'אנס.
that being said, אני כמובן מעדיף לקבל פה מאמן מוכח ברמת היורוליג אבל ללא ספק מעדיף את רמי הדר עד סוף העונה על פני עוד טבק.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2016, 21:11

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:דרך אגב, האוזמן ציין היום שלרמי הדר יש תקשורת טובה עם הזרים בזכות אנגלית טובה. אני חושב שזה יתרון משמעותי לעומת ארז.
האנגלית של ארז מביכה ואני לא חושב שהתקשורת שלו עם השחקנים הייתה איכותית.

כבר החלטת שזה מינוי טוב אני מבין, אם ירדנו עד לרמת האנגלית שלו.

זה לא מינוי טוב, אבל אני חושב שהוא עדיף על ארז במצב הנוכחי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2016, 21:12

MaccabiTA כתב:לא מדגדג לי את כיס המרה שלא קיבל את ברכת הדרך מארז, לא מת על ארז בכלל.
ארז היה כישלון ידוע מראש, ציפיתי שההנהלה תקבור את העונה עד שתשכיל להפטר ממנו, הפעם בזכות הטמטום שלהם יצא להם לטובה ונפטרו ממאמן לא מתאים אחרי 2 מחזורי יורוליג, אם רק היו עושים צעד נוסף ואשכרה דואגים להביא מאמן ראוי לתפקיד בפגרת הקיץ זה היה מדהים אבל אני מניח שזה כבר לבקש יותר מדי..

שוב, יש מצב שגם רמי הדר יכנס לסחרור המסורתי ויפוטר/יוחזר לעמדת עוזר המאמן בקרוב אבל אני חושב שהוא מאמן טוב יותר מארז ושהקבוצה תיראה טוב יותר תחתיו אם יקבל את הצ'אנס.
that being said, אני כמובן מעדיף לקבל פה מאמן מוכח ברמת היורוליג אבל ללא ספק מעדיף את רמי הדר עד סוף העונה על פני עוד טבק.

:like:
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 25 אוקטובר 2016, 21:13

הודאל - צא מהסרט...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 21:13

לא יודע... האיש לא עשה לי את זה. אני חשבתי שהצוות המקצועי יעבוד ביחד, ואם ארז הוא טיפוס לחוץ,
אז רמי הדר היה צריך להיות שם בשבילו, כדי לעזור לו לפרוק חלק מהלחץ (זה לא נשמע טוב), ולא להציף את
הלחץ כלפי ההנהלה...

לצורך הדוגמא, אמרו שאדלשטיין אמר "לא יודע מה לעשות לפני משחק ליגה X"... למי הוא אמר את זה?
לשמעון? לבדש? לפדרמן?
כנראה שהוא אמר את זה לרמי הדר ולליובין, וזה יצא החוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 25 אוקטובר 2016, 21:15

jol9 כתב:לא יודע... האיש לא עשה לי את זה. אני חשבתי שהצוות המקצועי יעבוד ביחד, ואם ארז הוא טיפוס לחוץ,
אז רמי הדר היה צריך להיות שם בשבילו, כדי לעזור לו לפרוק חלק מהלחץ (זה לא נשמע טוב), ולא להציף את
הלחץ כלפי ההנהלה...

לצורך הדוגמא, אמרו שאדלשטיין אמר "לא יודע מה לעשות לפני משחק ליגה X"... למי הוא אמר את זה?
לשמעון? לבדש? לפדרמן?
כנראה שהוא אמר את זה לרמי הדר ולליובין, וזה יצא החוצה.

כן... מסכים איתך לגמרי! מזכיר את הסיטואציה של גודס עם אבן..
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 21:16

MaccabiTA כתב:לא מדגדג לי את כיס המרה שלא קיבל את ברכת הדרך מארז, לא מת על ארז בכלל.

באמת לא מבין איזה כיסוי יש לאמירה הזאת...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 25 אוקטובר 2016, 21:17

אורי וג'ניצ'קה, הלכתם רחוק מידי עם הניחושים והסקת המסקנות על בסיס אפס המידע שיש לכם על הסיטואציה

עפתי מהדיון
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2016, 21:18

אני מאמין שהאיש יהיה הסטוריה בתוך זמן לא ארוך. באמת לא שווה את הת'רד.

כמות האנשים פה שמאמינים שבחור שלפני שנתיים היה בליגה השניה יכולה לאמן ביורוליג היא הזויה. צאו מהסרט. לא יהיו פה שום ניסים. רוב הסיכויים שזה ייגמר בכישלון קולוסאלי.
roy1000

הודעהעל ידי שחף1 » 25 אוקטובר 2016, 21:21

אני בספק אם הוא יוחזר לעמדת העוזר אחרי שיבוא מאמן חדש. האיש לא איזה דייויד בלאט. לבוא אליו בטענות שהוא קיבל עליו משרה שבשום קונסטלציה אחרת אין מצב שהוא מגיע אליה זה קצת מגוחך.
שחף1

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2016, 21:25

roy1000 כתב:אני מאמין שהאיש יהיה הסטוריה בתוך זמן לא ארוך. באמת לא שווה את הת'רד.

כמות האנשים פה שמאמינים שבחור שלפני שנתיים היה בליגה השניה יכולה לאמן ביורוליג היא הזויה. צאו מהסרט. לא יהיו פה שום ניסים. רוב הסיכויים שזה ייגמר בכישלון קולוסאלי.

אני חושב שאתה מגזים.
אסור לשכוח שכל מאמן מתחיל מאיפשהו. מאמן לא "נולד" ישר ליורוליג. הוא צריך לעבור תהליך כלשהו של התגבשות עד שהוא מקבל את ההזדמנות הראשונה.
רמי הדר קיבל עכשיו את ההזדמנות, בוא נראה מה שווה.
ושוב, אני לא חושב שהוא מינוי טוב אבל אין כל כך ברירה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אוקטובר 2016, 21:26

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:אני מאמין שהאיש יהיה הסטוריה בתוך זמן לא ארוך. באמת לא שווה את הת'רד.

אני חושב שאתה מגזים.
אסור לשכוח שכל מאמן מתחיל מאיפשהו. מאמן לא "נולד" ישר ליורוליג. הוא צריך לעבור תהליך כלשהו של התגבשות עד שהוא מקבל את ההזדמנות הראשונה.

איזה תהליך של התגבשות אדון רמי הדר עבר לפני שקיבל מועדון של 100 מיליון שקל?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 אוקטובר 2016, 21:28

jol9 כתב:

באמת לא מבין איזה כיסוי יש לאמירה הזאת...

אמרתי חושב, מותר לחשוב אחרת, אהבתי את איך שחיפה של הדר נראתה בעונה שעברה ומעולם לא הייתי חובב של קבוצות של ארז (והיו שנים שעקבתי אחרי הליגה), גם הנבחרת לדעתי נראתה רע ונהנתה בעיקר מההייפ של הניצחון על נבחרת המילואים של רוסיה רק כדי לקבל בראש מאיטליה בשמינית
הרושם שקיבלתי מהמעט שראיתי ממנו חיובי הרבה יותר מהרושם שקיבלתי מארז לאורך השנים ולטעמי הוא מאמן טוב יותר, למרות שהוא מאמן פחות מנוסה
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 אוקטובר 2016, 21:29

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:

אני חושב שאתה מגזים.

איזה תהליך של התגבשות אדון רמי הדר עבר לפני שקיבל מועדון של 100 מיליון שקל?

גיבושון בסחנה עם עמי ביטון ואבי אבן
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים