רמי הדר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רמי הדר

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 21:57

MaccabiTA כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:אז את מי היו צריכים להביא אור? עוד מאמן בינוני סטייל טבק?
מעדיף כבר אותו

מהלך הפיטורין של ארז היה מהלך בזק, ללא שום מחשבה והיערכות. לכן במצב שנוצר, ברור שאין ברירה
אחרת.

זה לא קשור לזה שמדובר במינוי הכי לא ראוי בתולדות הקבוצה למאמן ראשי קבוע (לא זמני כמו אבי אבן).

אני באמת לא רואה את המינויים של אפי או ארז כמוצלחים יותר
הם מאמנים שהוכיחו את עצמם כבינוניים בסטנדרטים של הליגה הישראלית לאורך זמן, לא השיגו שום דבר ראוי לציון למרות מספר עשורים בליגת פח שלנו
להדר אין יותר מהם אבל גם לא הרבה פחות מהם

המינויים של אפי ושל ארז, היו נסיון לחכות את הבינגו עם פיני. נסיונות שהיו מועדים לכשלון, לא בהכרח בגלל
יכולות האימון של השניים, אלא בגלל האופי שלהם.
לרמי הדר יש רקורד אישי פחות טוב מרוב מאמני הליגה.
לצורך העניין, לאריק אלפסי יש רקורד לא פחות, אם לא יותר טוב ממנו.

הוא נצא רגע מהקונטקסט, שהדר כבר היה שם על הפיירול של מכבי, וננסה לחשוב, האם זה
סביר, שאריק אלפסי או אריאל בית הלחמי, היה מקבל את התפקיד של מאמן מכבי.
אני חושב שלא, ורמי הדר בשום צורה ואופן לא עדיף בעיניי על השניים האלה, ועל רבים אחרים.

זה שהוא גרם לקבוצת אנדרדוג לשרוט למכבי ולמגדל, ללחוץ ולהתאבד על כדורים, לא אומר שזה
הדבר המתאים למכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2016, 21:57

שועל כתב:"נראה קצת נכלולי"? "כנראה שהוא אמר לרמי הדר שאמר להנהלה"?
תרשו לי לחבוש את כובעו של רוני ולומר שנראה לי שאתם סתם לא מחבבים אותו ולכן מעלים טיעונים לא רציונליים

הטיעונים הרציונליים ברורים לחלוטין. אנחנו מוסיפים גם דברים אחרים.
roy1000

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 אוקטובר 2016, 21:59

roy1000 כתב:
MaccabiTA כתב:זה לא יהיה מדד לשום כיוון, בין אם ינצח 2 ובין אם יפסיד 2
מוכן לדבר איתך בכל מקרה, אני אדם חברותי סך הכל

:like:
שני הפסדים והעונה פחות או יותר גמורה. בכל מקרה, אני כן חושב שאנשים פה יוכלו לקבל מדד מסויים על היכולות שלו בשני המשחקים הקרובים.

חד משמעית, שני הפסדים יגמרו אותנו
אני חושב שיש לו פוטנציאל גבוה יותר כמאמן מארז, מקווה שהוא יראה משהו מזה כי העונה די תלויה בו בשלב הזה, מצד שני אחרי שבוע עם הקבוצה אפשר לקבל מדד מסויים אבל מדובר במדגם שדי קשה לשפוט על פיו מאמן
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 22:00

שועל כתב:
jol9 כתב:
שועל כתב:
jol9 כתב:
מעדיף כבר אותו

מהלך הפיטורין של ארז היה מהלך בזק, ללא שום מחשבה והיערכות. לכן במצב שנוצר, ברור שאין ברירה
אחרת.

זה לא קשור לזה שמדובר במינוי הכי לא ראוי בתולדות הקבוצה למאמן ראשי קבוע (לא זמני כמו אבי אבן).

ואתה חושב שהיו צריכים להשאיר את ארז בגלל העדר אלטרנטיבה?

אם רוצים לפטר מאמן, אז תחשבו מה יהיה קדימה...
די ברור שרמי הדר קיבל את הג'וב, כי הוא מקורב למישהו בהנהלה.

לא ענית על השאלה
וכבר כתבו כאן רבים שאין אלטרנטיבה, אז מאיפה קפצת למסקנה שהוא מונה בגלל שהוא מקורב להנהלה?

אני חושב שלפני שהחליטו לפטר את ארז, היו צריכים לחשוב שתי דקות.
וכן, זה אומר לא לפטר אותו עד שיש תחליף ראוי, או לכל הפחות להצהיר שרמי הדר הוא מינוי זמני
(שיכול להפוך לקבוע אם פתאום הדברים יתחברו).

אם רמי הדר היה איש אמונו של ארז, אז הוא היה הולך יחד איתו. הוא לא באמת אלטרנטיבה, והוא בתפקיד
הנוכחי שלו, רק בגלל שהוא מקורב להנהלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2016, 22:01

למנות את רמי הדר למאמן מכבי זה הגיוני בערך כמו למנות את שמואל למנכ"ל מייקרוסופט. משום מה, אנשים מוכנים לקבל פה את האופציה הראשונה.

נ.ב. - שמואל, לא אישי - אפשר להחליך בכל סטודנט למדעי המחשב.
roy1000

הודעהעל ידי שחף1 » 25 אוקטובר 2016, 22:01

לא הבנתי על סמך מה אנשים קובעים שיש לו פוטנציאל כמאמן יותר מארז. זה שיש לו לוק קשוח? כמו שאמרו פה אריק אלפסי עם רקורד מרשים יותר משלו בליגה שלנו. פאקינג חצי מהמאמנים בליגה שלנו עם רקורד מרשים יותר משלו
שחף1

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2016, 22:02

MaccabiTA כתב:חד משמעית, שני הפסדים יגמרו אותנו
אני חושב שיש לו פוטנציאל גבוה יותר כמאמן מארז, מקווה שהוא יראה משהו מזה כי העונה די תלויה בו בשלב הזה, מצד שני אחרי שבוע עם הקבוצה אפשר לקבל מדד מסויים אבל מדובר במדגם שדי קשה לשפוט על פיו מאמן

אני חושב שכבר במשחק הראשון אתה תוכל להבין אם יש לו מושג או לא.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 25 אוקטובר 2016, 22:02, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 אוקטובר 2016, 22:02

jol9 כתב:
MaccabiTA כתב:
jol9 כתב:
מעדיף כבר אותו

אחרת.

אני באמת לא רואה את המינויים של אפי או ארז כמוצלחים יותר
הם מאמנים שהוכיחו את עצמם כבינוניים בסטנדרטים של הליגה הישראלית לאורך זמן, לא השיגו שום דבר ראוי לציון למרות מספר עשורים בליגת פח שלנו
להדר אין יותר מהם אבל גם לא הרבה פחות מהם

המינויים של אפי ושל ארז, היו נסיון לחכות את הבינגו עם פיני. נסיונות שהיו מועדים לכשלון, לא בהכרח בגלל
יכולות האימון של השניים, אלא בגלל האופי שלהם.
לרמי הדר יש רקורד אישי פחות טוב מרוב מאמני הליגה.
לצורך העניין, לאריק אלפסי יש רקורד לא פחות, אם לא יותר טוב ממנו.

הוא נצא רגע מהקונטקסט, שהדר כבר היה שם על הפיירול של מכבי, וננסה לחשוב, האם זה
סביר, שאריק אלפסי או אריאל בית הלחמי, היה מקבל את התפקיד של מאמן מכבי.
אני חושב שלא, ורמי הדר בשום צורה ואופן לא עדיף בעיניי על השניים האלה, ועל רבים אחרים.

זה שהוא גרם לקבוצת אנדרדוג לשרוט למכבי ולמגדל, ללחוץ ולהתאבד על כדורים, לא אומר שזה
הדבר המתאים למכבי.

אמרתי כבר כמה פעמים, לא הייתי ממנה אותו למאמן מכבי אם ההחלטה הייתה בידיים שלי , בטח שלא מחוץ לקונטקסט הקיים.. אני כן חושב שהוא מאמן מוצלח יותר מארז, אני לא אופתע אם הקבוצה תיראה יותר טוב תחתיו (ופחות טוב ממה שהייתה נראית תחת קזלאוסקס) וכן, זה מכעיס אותי שאני תוהה איך הקבוצה תיראה תחת רמי הדר אחרי 2 מחזורי יורוליג במקום לפתוח עונה עם מאמן שראוי לתפקיד.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 22:05

שחף1 כתב:לא הבנתי על סמך מה אנשים קובעים שיש לו פוטנציאל כמאמן יותר מארז. זה שיש לו לוק קשוח? כמו שאמרו פה אריק אלפסי עם רקורד מרשים יותר משלו בליגה שלנו. פאקינג חצי מהמאמנים בליגה שלנו עם רקורד מרשים יותר משלו

זה בדיוק זה.

אז חיפה שיחקה סבבה איתו... יופי.
גם אריאל בית הלחמי הוביל את אשקלון לגמר או חצי גמר, כבר לא זוכר.
היה לו אז קו אחורי עם אבי סוכר וארז כץ, וזאת המקבילה של מקל ואוחיון, אז אולי שווה להמר עליו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 אוקטובר 2016, 22:05

שחף1 כתב:לא הבנתי על סמך מה אנשים קובעים שיש לו פוטנציאל כמאמן יותר מארז. זה שיש לו לוק קשוח? כמו שאמרו פה אריק אלפסי עם רקורד מרשים יותר משלו בליגה שלנו. פאקינג חצי מהמאמנים בליגה שלנו עם רקורד מרשים יותר משלו

זה שארז ב15 שנה שאני עוקב אחרי הליגה לא עשה כלום ושום דבר ראוי לציון, ושחיבבתי את איך שהקבוצה של רמי הדר נראתה בעונה שעברה, משהו שאני לא יכול להגיד על אף קבוצה של ארז שראיתי משחקת.
זה לא מדע מדוייק גבר, זאת הדעה שלי.
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 22:08

MaccabiTA כתב:אמרתי כבר כמה פעמים, לא הייתי ממנה אותו למאמן מכבי אם ההחלטה הייתה בידיים שלי , בטח שלא מחוץ לקונטקסט הקיים.. אני כן חושב שהוא מאמן מוצלח יותר מארז, אני לא אופתע אם הקבוצה תיראה יותר טוב תחתיו (ופחות טוב ממה שהייתה נראית תחת קזלאוסקס) וכן, זה מכעיס אותי שאני תוהה איך הקבוצה תיראה תחת רמי הדר אחרי 2 מחזורי יורוליג במקום לפתוח עונה עם מאמן שראוי לתפקיד.

הוא לא הגיע להישגים של ארז בליגה, לכן קשה להגיד עליו שהוא מוצלח יותר.

מחר הוא הולך לפגוש מאמן יורוליג ותיק, עם קבוצה שצריכה את הניצחון לא פחות ממכבי.
בוא נראה מה יהיה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2016, 22:08

יכול להיות שאנשים מתבלבלים בין אימון כדורסל לגביית חובות?
roy1000

הודעהעל ידי שחף1 » 25 אוקטובר 2016, 22:09

אני חושב שהקבוצה הולכת להיראות טוב יותר ב-2 משחקים הקרובים רק שלרמי הדר לא הולך להיות לזה שום קשר. יש אפקט של החלפת מאמן וזעזוע של המערכת שהוא אפקט מדוד שמשפיע על הקבוצה לזמן קצר.
שחף1

הודעהעל ידי MaccabiTA » 25 אוקטובר 2016, 22:11

jol9 כתב:
MaccabiTA כתב:אמרתי כבר כמה פעמים, לא הייתי ממנה אותו למאמן מכבי אם ההחלטה הייתה בידיים שלי , בטח שלא מחוץ לקונטקסט הקיים.. אני כן חושב שהוא מאמן מוצלח יותר מארז, אני לא אופתע אם הקבוצה תיראה יותר טוב תחתיו (ופחות טוב ממה שהייתה נראית תחת קזלאוסקס) וכן, זה מכעיס אותי שאני תוהה איך הקבוצה תיראה תחת רמי הדר אחרי 2 מחזורי יורוליג במקום לפתוח עונה עם מאמן שראוי לתפקיד.

בוא נראה מה יהיה.

זה לא מדע מדויק
אם הוא ינצח אבל הקבוצה תיראה פחות או יותר אותו הדבר זה לא יגיד יותר מדי עליו, בדיוק כמו שאם הוא יפסיד זה לא יגרום לי להגיד 'וואלה, צודק, ארז טוב יותר' פשוט כי הבנאדם קיבל את הקבוצה לפני דקה וחצי
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 22:11

roy1000 כתב:יכול להיות שאנשים מתבלבלים בין אימון כדורסל לגביית חובות?

אני מתאר לעצמי שעוד כמה ימים נשמע הדלפות שרמי הדר צעק על השחקנים והשתיק אותם,
על אותו הבסיס שטיירון לו השתיק את לברון ג'יימס...

לא יודע... אני מאמין שהקבוצה יכולה לקחת את המשחק מול גלא, ולו בגלל שגלא לא קבוצה גדולה,
והשחקנים יהיו עם הרבה מוטיבציה, אבל לדעתי אחרי המשחק הזה, מכבי עלולה לספור שישה
הפסדים רצופים, עד המשחק הביתי הבא שלה מול קבוצה טורקית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יבזורי » 25 אוקטובר 2016, 22:12

שחף1 כתב:אני חושב שהקבוצה הולכת להיראות טוב יותר ב-2 משחקים הקרובים רק שלרמי הדר לא הולך להיות לזה שום קשר. יש אפקט של החלפת מאמן וזעזוע של המערכת שהוא אפקט מדוד שמשפיע על הקבוצה לזמן קצר.

ובעיקר בגלל ששני המשחקים הקרובים הם מול קבוצות חלשות (גלא,ז'לגיריס) באופן משמעותי משתי הקבוצות במשחקים הקודמים (מילאנו, ריאל)
וזאת הבעיה, ניצחונות במשחקים הקרובים עלולים להציג את הדר כאילו הוא ראוי להמשיך.
יבזורי

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2016, 22:13

MaccabiTA כתב:
jol9 כתב:

בוא נראה מה יהיה.

זה לא מדע מדויק
אם הוא ינצח אבל הקבוצה תיראה פחות או יותר אותו הדבר זה לא יגיד יותר מדי עליו, בדיוק כמו שאם הוא יפסיד זה לא יגרום לי להגיד 'וואלה, צודק, ארז טוב יותר' פשוט כי הבנאדם קיבל את הקבוצה לפני דקה וחצי

זה נכון.
אפשר להיות אופטימיים או פסימיים. כרגע אבל נראה שכולנו מסכימים שהקבוצה נמצאת בdeep shit
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Bonbon » 25 אוקטובר 2016, 22:33

אני מוכן לקבל את רמי הדר כמאמן אם מבטיחים לי שזה הפעם האחרונה שממנים ישראלי לתפקיד הזה (חוץ מדיוויד בלאט) ככל שהשנים עוברות ככה מאמני הכדורסל בארץ מוכיחים שאין להם מה למכור באירופה. רוצים הצלחות באירופה? תביאו מאמן זר עם ניסיון יורוליג. ירושלים למדו את זה, מקווה שגם אנחנו.
Bonbon

הודעהעל ידי anthony » 25 אוקטובר 2016, 22:38

רמי הדר בנה בחיפה קבוצה הגנתית יוצאת מהכלל בגלל שהיו לא שחקנים שנתנו הגנת אחד על אחד פנטסטית.
שום דבר מיוחד לא היה שם.
נראה אם הוא יוכל לפתח איכשהו את המשחק ההגנתי הלא קיים של הסגל הזה.
בכל מקרה, מעדיף אותו על ארז.
anthony

הודעהעל ידי איתי-שגב » 25 אוקטובר 2016, 22:47

אני מאמין שגם אם נפסיד משחק אחד בשבוע הזה העונה גמורה, ואני לא מאמין בכלל שננצח משחק אחד.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים