שמואל1 כתב:הערכה שלי: רמי הדר יהיה סביר, יסיים את העונה בערך מקום 10 ביורוליג ובעונה הבאה יגיע טרינקיירי או שאראס.
העונה תהייה הצלבה !
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:הערכה שלי: רמי הדר יהיה סביר, יסיים את העונה בערך מקום 10 ביורוליג ובעונה הבאה יגיע טרינקיירי או שאראס.
arel123 כתב:שמואל1 כתב:הערכה שלי: רמי הדר יהיה סביר, יסיים את העונה בערך מקום 10 ביורוליג ובעונה הבאה יגיע טרינקיירי או שאראס.
העונה תהייה הצלבה !
arel123 כתב:שמואל1 כתב:הערכה שלי: רמי הדר יהיה סביר, יסיים את העונה בערך מקום 10 ביורוליג ובעונה הבאה יגיע טרינקיירי או שאראס.
העונה תהייה הצלבה !
העונה תהייה הצלבה !
jol9 כתב:לא יודע... אני מאמין שהקבוצה יכולה לקחת את המשחק מול גלא, ולו בגלל שגלא לא קבוצה גדולה,
והשחקנים יהיו עם הרבה מוטיבציה, אבל לדעתי אחרי המשחק הזה, מכבי עלולה לספור שישה
הפסדים רצופים, עד המשחק הביתי הבא שלה מול קבוצה טורקית.
העונה תהייה הצלבה !
roy1000 כתב:jol9 כתב:לא יודע... אני מאמין שהקבוצה יכולה לקחת את המשחק מול גלא, ולו בגלל שגלא לא קבוצה גדולה,
והשחקנים יהיו עם הרבה מוטיבציה, אבל לדעתי אחרי המשחק הזה, מכבי עלולה לספור שישה
הפסדים רצופים, עד המשחק הביתי הבא שלה מול קבוצה טורקית.
ברור שבמשחק נתון מכבי יכולה לנצח. רמי הדר לא יעזור לנצח, בזה אני בטוח.
jol9 כתב:ברור. אבל הוא יהיה שם לקטוף את הקרדיט.
האמת שאנחנו עושים לו קצת רצח אופי כאן.
הוא לא הבעיה של מכבי. הבעיה היא הרבה יותר מרכזית:
![]()
![]()
roy1000 כתב:jol9 כתב:ברור. אבל הוא יהיה שם לקטוף את הקרדיט.
האמת שאנחנו עושים לו קצת רצח אופי כאן.
הוא לא הבעיה של מכבי. הבעיה היא הרבה יותר מרכזית:
![]()
![]()
כמעט לא דיברנו על האופי שלו. דיברנו רק על הרזומה שלו שלפי כל קנה מידה לא מספיק בשביל לקחת קבוצה כמו מכבי.
אני חושב שרובנו חיבבנו את המינוי בתור עוזר, אבל אף אחד לא דמיין שהוא יהפוך למאמן ראשי.
שמואל1 כתב:טיפוס מדליק
רמי הדר הוא דמות שונה מכל מה שהכרתם בכדורסל הישראלי. הוא שומר על כושר, אבל גם מעשן כבד. חובב ספרים מושבע ומנותק מהאינטרנט. מפגין קשיחות באימונים ולא נותן העדפה לכוכבים. תיעוד מרתק על מאמן מכבי תל אביב שינסה להצית את ההיכל מחדש
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 27761.html
yanay21 כתב:יש מצב שרמי הדר יראה יותר טוב מבחינת מאזן, אבל עד שלא נגיע יותר לעומק העונה, לא נדע אם זה בגלל יכולות אימון. אנחנו טובים מגלא, משחקים בבית, ויש לנו את ווימס וגאודלוק יותר כשירים.
יחד עם זאת, מעצם העובדה שארז איבד את חדר ההלבשה, זה מצדיק את ההחלפה שלו, גם אם הוא גרג פופוביץ' מבחינת יכולות האימון שלו. כמובן שרמי הדר הוא לא התחליף הנכון. ועוד משהו, נאמר פה שגם פיני גרשון ורלף קליין הגיעו עם מעט ניסיון, זה בערך הטיעון המקביל ל"רייס היה גניבה רצינית של פעם בדור, אז תנו צ'אנס להיינס".
יבזורי כתב:yanay21 כתב:יש מצב שרמי הדר יראה יותר טוב מבחינת מאזן, אבל עד שלא נגיע יותר לעומק העונה, לא נדע אם זה בגלל יכולות אימון. אנחנו טובים מגלא, משחקים בבית, ויש לנו את ווימס וגאודלוק יותר כשירים.
יחד עם זאת, מעצם העובדה שארז איבד את חדר ההלבשה, זה מצדיק את ההחלפה שלו, גם אם הוא גרג פופוביץ' מבחינת יכולות האימון שלו. כמובן שרמי הדר הוא לא התחליף הנכון. ועוד משהו, נאמר פה שגם פיני גרשון ורלף קליין הגיעו עם מעט ניסיון, זה בערך הטיעון המקביל ל"רייס היה גניבה רצינית של פעם בדור, אז תנו צ'אנס להיינס".
הטיעון עצמו גם לא נכון, אי אפשר להשוות בין הניסיון שהיה להם שהגיעו לבין האין ניסיון של הדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים