המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:משחק כיפי ממש מבחינתי. לא אומר שום דבר להמשך(הספרס קלעו במשהו כמו 50 אחוז מהשלוש, הווריורס 21 אחוז, משהו כזה), לחיוב או לשלילה. אבל כיף זה כיף.
ושמואל, אתה רציני?
אה, וג'ונתן סימונס
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:משחק כיפי ממש מבחינתי. לא אומר שום דבר להמשך(הספרס קלעו במשהו כמו 50 אחוז מהשלוש, הווריורס 21 אחוז, משהו כזה), לחיוב או לשלילה. אבל כיף זה כיף.
ושמואל, אתה רציני?
אה, וג'ונתן סימונס
אני מחזיק מגולדן סטייט כקבוצה הטובה ביותר ב- NBA ואחת הטובות בכל הזמנים, אז כן.
LIAV10 כתב:
רואה את המגרש יותר טוב מכמעט כל פוינט גארד.
MTA2311 כתב:איך פאו היה?
roy1000 כתב:בתוך כל הבלאגן, קוזמינסקאס נתן דקות מצויינות בניקס. הוא צריך להיות מחליף ראשון בניקס.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:משחק כיפי ממש מבחינתי. לא אומר שום דבר להמשך(הספרס קלעו במשהו כמו 50 אחוז מהשלוש, הווריורס 21 אחוז, משהו כזה), לחיוב או לשלילה. אבל כיף זה כיף.
ושמואל, אתה רציני?
אה, וג'ונתן סימונס
זה משחק ראשון העונה. ראשון מתוך קרוב ל100 משחקים(יוצא מנקודת הנחה שהם עושים גמר). ורק הנתון שכתבתי למעלה, על אחוזי הקליעה, מסביר הכול. הרי ברור לך שאף אחת מהקבוצות לא באמת קולעת ככה ביום רגיל. שלא לדבר על זה שקליי ודריימונד לא היו פה כמו בדרך כלל. וכמובן, זה לא שהספרס פראיירים. הפרשים כאלו לא משקפים את פערי הרמות האמיתיים, וזה תקף גם אם התוצאה הייתה הפוכה. זה סתם לחפש דרמות וסנסציות איפה שאין. להזכירך, הווריורס הפסידו ללייקרס בשנה שעברה, לא סנסציה?
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:משחק כיפי ממש מבחינתי. לא אומר שום דבר להמשך(הספרס קלעו במשהו כמו 50 אחוז מהשלוש, הווריורס 21 אחוז, משהו כזה), לחיוב או לשלילה. אבל כיף זה כיף.
ושמואל, אתה רציני?
אה, וג'ונתן סימונס
זה משחק ראשון העונה. ראשון מתוך קרוב ל100 משחקים(יוצא מנקודת הנחה שהם עושים גמר). ורק הנתון שכתבתי למעלה, על אחוזי הקליעה, מסביר הכול. הרי ברור לך שאף אחת מהקבוצות לא באמת קולעת ככה ביום רגיל. שלא לדבר על זה שקליי ודריימונד לא היו פה כמו בדרך כלל. וכמובן, זה לא שהספרס פראיירים. הפרשים כאלו לא משקפים את פערי הרמות האמיתיים, וזה תקף גם אם התוצאה הייתה הפוכה. זה סתם לחפש דרמות וסנסציות איפה שאין. להזכירך, הווריורס הפסידו ללייקרס בשנה שעברה, לא סנסציה?
הם הפסידו ב 30 הפרש במשחק בית.
זו לא הפתעה? זה כמו שצסק"א תפסיד בבית ב 50 הפרש לקבוצה כמו באסקוניה או אנדולו.
roy1000 כתב:בתוך כל הבלאגן, קוזמינסקאס נתן דקות מצויינות בניקס. הוא צריך להיות מחליף ראשון בניקס.
MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:משחק כיפי ממש מבחינתי. לא אומר שום דבר להמשך(הספרס קלעו במשהו כמו 50 אחוז מהשלוש, הווריורס 21 אחוז, משהו כזה), לחיוב או לשלילה. אבל כיף זה כיף.
ושמואל, אתה רציני?
אה, וג'ונתן סימונס
הפתעה לא קטנה, היא פשוט לא מעידה על יותר מדי
שמואל1 כתב:ואו אני בהלם מהתבוסה של הווריורס.
שמואל1 כתב:MaccabiTA כתב:שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:[quote="yanay21"]משחק כיפי ממש מבחינתי. לא אומר שום דבר להמשך(הספרס קלעו במשהו כמו 50 אחוז מהשלוש, הווריורס 21 אחוז, משהו כזה), לחיוב או לשלילה. אבל כיף זה כיף.
ושמואל, אתה רציני?
אה, וג'ונתן סימונס
הפתעה לא קטנה, היא פשוט לא מעידה על יותר מדי
my man כתב:
וואו וואו וואו... מזכיר את האסיסט של שאראס לבאסטון(שלדעתי היה היפה ביותר שראיתי בחיים)
שמואל1 כתב:my man כתב:
וואו וואו וואו... מזכיר את האסיסט של שאראס לבאסטון(שלדעתי היה היפה ביותר שראיתי בחיים)
תראה את האסיסטים של ג'ייסון ווליאמס ("השוקולד הלבן").
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־8 אורחים