רמי הדר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רמי הדר

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2016, 14:50

שמואל1 כתב:
יבזורי כתב:
yanay21 כתב:יש מצב שרמי הדר יראה יותר טוב מבחינת מאזן, אבל עד שלא נגיע יותר לעומק העונה, לא נדע אם זה בגלל יכולות אימון. אנחנו טובים מגלא, משחקים בבית, ויש לנו את ווימס וגאודלוק יותר כשירים.
יחד עם זאת, מעצם העובדה שארז איבד את חדר ההלבשה, זה מצדיק את ההחלפה שלו, גם אם הוא גרג פופוביץ' מבחינת יכולות האימון שלו. כמובן שרמי הדר הוא לא התחליף הנכון. ועוד משהו, נאמר פה שגם פיני גרשון ורלף קליין הגיעו עם מעט ניסיון, זה בערך הטיעון המקביל ל"רייס היה גניבה רצינית של פעם בדור, אז תנו צ'אנס להיינס".

הטיעון עצמו גם לא נכון, אי אפשר להשוות בין הניסיון שהיה להם שהגיעו לבין האין ניסיון של הדר.

ראלף קליין הגיע עם ניסיון של 5 שנים, כל שנה בקבוצה אחרת. לא משהו לספר עליו.
פיני גרשון הגיע עם 20 שנות ניסיון, בערך כמו ארז. וראינו איך זה עזר לו.

זאת לא הנקודה. אפשר לדון האם נסיון הוא קריטי או לא, אבל להשוות בין הנסיון של פיני או ארז כשהגיעו למכבי, לבין הנסיון של רמי היום הוא מגוחך. אין תקדים למינוי של מאמן עם רזומה כל כך דל ולא מרשים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2016, 14:59

שמואל1 כתב:
יבזורי כתב:
yanay21 כתב:יש מצב שרמי הדר יראה יותר טוב מבחינת מאזן, אבל עד שלא נגיע יותר לעומק העונה, לא נדע אם זה בגלל יכולות אימון. אנחנו טובים מגלא, משחקים בבית, ויש לנו את ווימס וגאודלוק יותר כשירים.
יחד עם זאת, מעצם העובדה שארז איבד את חדר ההלבשה, זה מצדיק את ההחלפה שלו, גם אם הוא גרג פופוביץ' מבחינת יכולות האימון שלו. כמובן שרמי הדר הוא לא התחליף הנכון. ועוד משהו, נאמר פה שגם פיני גרשון ורלף קליין הגיעו עם מעט ניסיון, זה בערך הטיעון המקביל ל"רייס היה גניבה רצינית של פעם בדור, אז תנו צ'אנס להיינס".

הטיעון עצמו גם לא נכון, אי אפשר להשוות בין הניסיון שהיה להם שהגיעו לבין האין ניסיון של הדר.

ראלף קליין הגיע עם ניסיון של 5 שנים, כל שנה בקבוצה אחרת. לא משהו לספר עליו.

שמואל, אם היום דני פדרמן יוצא לתקשורת ואומר שהוא החתים סנטר שמנמן, נמוך שעובד בהייטק ומעולם לא שיחק משחק מקצועני אחד בחייו,
האם גם אז תתחיל לחפש תקדימים כמו רייס וטרנס מוריס?

אנחנו לא באים לנבא הצלחה או כשלון של רמי הדר, אלא אומרים, שהרזומה שלו הוא רזומה לא מרשים גם ביחס למאמני ליגת העל,
בטח ובטח שביחס למאמני יורוליג.
נכון היה את ברצוקאס, והיה את פאבלו לאסו ואחרים, והם עדיין תמיד יהיו היוצאים מן הכלל, ולא הכלל. מכבי לא באמת מאמינה שרמי הדר ייקח אותה
לטופ של אירופה, אלא היא מאמינה בניסים, שרמי הדר יתברר כגניבת ענק סטייל פיני או טייריס רייס.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2016, 15:37

שמואל1 כתב:ראלף קליין הגיע עם ניסיון של 5 שנים, כל שנה בקבוצה אחרת. לא משהו לספר עליו.

אני לא מבין מה אתה בא להגיד? שלנסיון אין חשיבות? שאין קורלציה בין נסיון של מאמן להצלחה ביורוליג?
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוקטובר 2016, 15:43

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:ראלף קליין הגיע עם ניסיון של 5 שנים, כל שנה בקבוצה אחרת. לא משהו לספר עליו.

אני לא מבין מה אתה בא להגיד? שלנסיון אין חשיבות? שאין קורלציה בין נסיון של מאמן להצלחה ביורוליג?

לניסיון יש חשיבות, אך לא חשיבות מכרעת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2016, 15:44

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

כן

מבחינה אמפירית, אתה פשוט טועה. אם זה היה נכון, מאמנים בעלי נסיון לא היו מרוויחים יותר כסף מכאלו בלי נסיון.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2016, 15:50

שמואל, פשוט תגיד שאתה מחזיק מרמי ושאתה חושב שהוא מינוי טוב. לא צריך להתחמק עם טיעונים כאלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוקטובר 2016, 15:58

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:

כן

מבחינה אמפירית, אתה פשוט טועה. אם זה היה נכון, מאמנים בעלי נסיון לא היו מרוויחים יותר כסף מכאלו בלי נסיון.

ערכתי לתשובה יותר מדוייקת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוקטובר 2016, 15:58

MTA2311 כתב:שמואל, פשוט תגיד שאתה מחזיק מרמי ושאתה חושב שהוא מינוי טוב. לא צריך להתחמק עם טיעונים כאלה.

זה לא מה שאני אומר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אוקטובר 2016, 15:58

לא משנה איך הסיפור עם רמי הדר יסתיים, המינוי שלו מוכיח שאפשר לגלגל חרא באבקת סוכר ולמכור את זה לאוהדים מכבי כסופגנייה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2016, 16:27

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:שמואל, פשוט תגיד שאתה מחזיק מרמי ושאתה חושב שהוא מינוי טוב. לא צריך להתחמק עם טיעונים כאלה.

זה לא מה שאני אומר.

שמואל, זה בדיוק מה שאתה אומר.
תחליף רגע את השם של רמי הדר באריק אלפסי. מה אז היית אומר על המינוי?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוקטובר 2016, 16:28

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

זה לא מה שאני אומר.

אני מחזיק יותר מרמי הדר כמאמן. זה עדיין לא אומר שהוא מינוי טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MaccabiTA » 26 אוקטובר 2016, 16:32

Holiday_Armadillo כתב:לא משנה איך הסיפור עם רמי הדר יסתיים, המינוי שלו מוכיח שאפשר לגלגל חרא באבקת סוכר ולמכור את זה לאוהדים מכבי כסופגנייה

אף אחד לא חושב שזו סופגנייה, יש שטוענים שזה לא החרא הכי מסריח שהאכילו אותנו, זה הכל
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2016, 16:33

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:

זה לא מה שאני אומר.

אני מחזיק יותר מרמי הדר כמאמן. זה עדיין לא אומר שהוא מינוי טוב.

אבל זה מה שאתה אומר... אתה אומר שלנסיון אין משמעות מכרעת, ובזה אתה מכשיר את המינוי הזה...

צריכים להגיד - המינוי הוא גרוע, נוראי, לא ראוי וכד'.
זה לא אומר שרמי הדר בטוח ייכשל, אבל כמאמן ראשי ביורוליג, מדובר באחת ההחלטות המבישות של הנהלת מכבי בכל הזמנים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוקטובר 2016, 16:39

כולם נגדי: הסיפורים מאחורי פיטורי אדלשטיין
השיחה עם מזרחי, תקרית מנוחת הצהריים, הריב עם אנשי הסקאוטינג, ווימס והחשש מהתקשורת. רגע לפני הבכורה של הדר, הסיפורים שהולידו סערה במכבי ת"א
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי יבזורי » 26 אוקטובר 2016, 16:45

שמואל1 כתב:כולם נגדי: הסיפורים מאחורי פיטורי אדלשטיין
השיחה עם מזרחי, תקרית מנוחת הצהריים, הריב עם אנשי הסקאוטינג, ווימס והחשש מהתקשורת. רגע לפני הבכורה של הדר, הסיפורים שהולידו סערה במכבי ת"א
http://one.co.il/Article/16-17/2,620,12 ... tml?ref=hp

ממש לא אוהד של אדלשטיין אבל נראה כאילו ממש מתאמצים לגמור אותו.
יבזורי

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוקטובר 2016, 16:46

ואו. כתבה חובה.
הנה כמה קטעים מעניינים:

אנדרו גאודלוק (ז'ליקו אוברדוביץ'), ודווין סמית' (דייויד בלאט) שעברו מאמנים גדולים גם דיברו באסיפה הקבוצתית. אפילו הישראלים פתחו את הלב. מה שקרה אחר כך למעשה חתם את גורלו של אדלשטיין: "זו לא קבוצה לטופ 8 ביורוליג", אמר המאמן לדייויד פדרמן, שמעון מזרחי וחגי בדש. "מה זאת אומרת לא שווה טופ 8? יש פה סגל אדיר בעלות של 100 מיליון שקל", הגיבו בפליאה. ארז עמד על שלו, ירד על הפרסונל ושם נגזר דינו. אומרים שרמי הדר ידע עוד לפני המשחק נגד הפועל חולון שהוא צפוי לקבל את משרת חלומותיו.

מאז טוענים במכבי, אדלשטיין - שהמציא כינויים לכתבים המסקרים את הקבוצה באינטנסיביות גבוהה - מפעיל את אנשיו בתקשורת להסתה כנגד הצהובים. על הג'ינג'י חל איסור מוחלט לדבר בפומבי על עבודתו בקבוצה עד שחוזהו יסתיים. כל פיפס שלו בתקשורת עשוי לגרור הקפאה של משכורתו.

אחרי שפוטר רשמית, אדלשטיין שוחח עם רמי הדר וליאור ליובין וביקש משניהם לשמור על נאמנות מקצועית ולעזוב. הם סירבו. בעוד ארז ירוויח את מלוא שכרו עד תום העונה, עבור עוזריו מדובר באיבוד פרנסה, ויתרה מזאת - הזדמנות של פעם בחיים להשתדרג מקצועית.

סממן לקריסה העתידית היה סירובו של המאמן להתנתק מהעקיצה של הבעלים - "מה קרה לכם בגביע ווינר נגד הפועל ירושלים, אתה עושה צחוק מאיתנו?". האמירה הזו חיסלה את אדלשטיין: "דייויד הרג אותו. שבוע אחרי שזה קרה זה עוד ישב לו בראש. למה הוא עושה לי את זה? למה כולם נגדי?", אמר בשיחות סגורות בקבוצה.

הסיבות המרכזיות לפיטוריו של ארז אדלשטיין ממכבי ת"א נבעו בעיקר מהתנהלותו מול השחקנים, ההכנה הלקויה למשחקים וההתעסקות המסיבית עם הביקורות בתקשורת. "ארז היה מתעורר כל יום ובוכה על התקשורת. למה רשום ככה? למה כותבים ככה? למה אתם לא שומרים עליי?", זעם על אנשי הקבוצה. שמעון מזרחי היה לא פעם דורש הסברים מקצועיים עד שהתבקש להימנע מדו-שיח עם מאמנו.

לפני המשחק נגד ריאל מדריד, מזרחי פנה לאדלשטיין ושאל אם קרא מה רשום בעיתונות? "לא. הבטחתי לאשתי שאני לא קורא", הגיב. "יש טור חריף. רשום שכשהיית פרשן העברת ביקורת על ז'אן טבק וגיא גודס, אבל עכשיו אתה סופג יותר נקודות מהם". במכבי אומרים שארז התרסק. "הוא היה בהלם. איך שמעון עושה לי את זה? הוא לא מחמיא לי". במחצית ההתמודדות נגד הבלאנקוס אדלשטיין נעלם. הקבוצה הייתה לקראת סיום החימום, ההנהלה על הפרקט, העוזרים על הספסל, חלון הראיונות של היורוליג נסגר, וארז הסתגר בחדר המאמנים. "זה מעולם לא קרה לנו. פחדנו שלא יעלה כלל למחצית השנייה".

בלילה לפני גמר גביע ווינר נגד הפועל ירושלים שעלה למכבי בתואר הקדם-עונה, אדלשטיין התקשה להירדם. "מישהו כנראה עישן סיגריות בחדר לצדו. ניסינו לשנות חדרים, אבל לא הצלחנו. הוא התלונן שלא הצליח להירדם כל הלילה". המאמן הלאומי גם נוהג לנוח בשעות הצהריים בין 2-5, דבר שלא התקבל בהבנה ע"י אנשי הקבוצה: "בלאט היה ישן על הרצפה בנוקיה". מספרים שגורם במכבי העיר את אדלשטיין ממנוחת הצהריים והמאמן איבד את שלוותו. "מכבי זה 24/7, מה זה אסור להתקשר אליך בצהריים?", רתח גורם שנקלע לעימות טלפוני עם המאמן המפוטר.

אדלשטיין לא הצליח לקבל החלטות מקצועיות והתהפך בדעותיו. רישום השחקנים לליגה נקבע ממש לפני הבאזר של המנהלת, וגם את אלו שנרשמו סיפר כי נכפו עליו. "שאלו אותו את מי הוא רוצה להלביש, והוא ענה בשאלה. את מי אתה רוצה? מה חושבים העוזרים? מה אומר הרופא, מאמן הכושר, המנהל? ואז, אחרי שהתקבלה החלטה, היה מתחרט בצורה קיצונית". כך עלה דגן יבזורי לחימום נגד ריאל מדריד בלי שידע שאינו בסגל למשחק.

עם ההנהלה הצעירה לא הייתה לו אינטראקציה, רבות בשל העובדה כי הם התנגדו למינויו - רובם הבריזו ממסיבת העיתונאים להצגתו ומזו של הקבוצה לפתיחת העונה. "בישיבות על שחקנים הוא רצה את קווין סראפין (חתם באינדיאנה) וג'ונתן הולמס (רוקי בוגר מכללת טקסס). הוא אמר שהכרחנו אותו להביא את אנדרו גאודלוק. הוא תקף את אנשי הסאוקטינג", אמרו בהנהלה.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2016, 16:54

אכן כתבה חזקה (או נכון יותר - משמיצה).

אני מניח שמדובר בצד של מכבי בסיפור הזה.

הכל ד"א היה ידוע וברור לחלק גדול מהאנשים בפורום (לא מכליל את עצמי כאן), אבל לא לאנשים שאמורים לוודא שמי שמגיע למועדון,
מתאים לתפקיד באופן אבסולוטי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוקטובר 2016, 16:55

אחת הכתבות המביכות שקראתי. פיק הוא אדם נלוז ושפל ואני מאחל לו רק רע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 26 אוקטובר 2016, 16:58

MTA2311 כתב:אחת הכתבות המביכות שקראתי. פיק הוא אדם נלוז ושפל ואני מאחל לו רק רע.

מאז טוענים במכבי, אדלשטיין - שהמציא כינויים לכתבים המסקרים את הקבוצה באינטנסיביות גבוהה - מפעיל את אנשיו בתקשורת להסתה כנגד הצהובים. על הג'ינג'י חל איסור מוחלט לדבר בפומבי על עבודתו בקבוצה עד שחוזהו יסתיים. כל פיפס שלו בתקשורת עשוי לגרור הקפאה של משכורתו.

הוא בטח נעלב מהכינוי שהדביק לו אדלשטיין.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אוקטובר 2016, 17:03

אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:אחת הכתבות המביכות שקראתי. פיק הוא אדם נלוז ושפל ואני מאחל לו רק רע.

הוא בטח נעלב מהכינוי שהדביק לו אדלשטיין.

הגרוק בעצם אומר ''אם לא מפעילים אותי ללכלך על מכבי, אף אחד לא ילכלך על מכבי''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים