המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:רמי הדר לא הניד עפעף בראיון עכשיו. כל הסיטואציה פשוט לא מזיזה לו.
שועל כתב:אהבתי שרועי אמר לו שהוא נראה בטירוף...
yanay21 כתב:הייתי מת שיהיה איזה מאמן ישראלי שממש ישב עם עצמו, שבועות, חודשים, ויכניס משהו חדש לכדורסל הישראלי. גם כשמאמנים ישראלים מצליחים עם קבוצות, זה לרוב מסתמך על אלתור, בעיקר של גארדים אמריקאים, ועל קשיחות. ועוד תוהים למה השחקנים המקומיים בינוניים
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:הייתי מת שיהיה איזה מאמן ישראלי שממש ישב עם עצמו, שבועות, חודשים, ויכניס משהו חדש לכדורסל הישראלי. גם כשמאמנים ישראלים מצליחים עם קבוצות, זה לרוב מסתמך על אלתור, בעיקר של גארדים אמריקאים, ועל קשיחות. ועוד תוהים למה השחקנים המקומיים בינוניים
גם בלאט אגב
החציל האצטקי כתב:בחיים לא שמעתי את האוזמן ככ עצבני...
שמואל1 כתב:רמי הדר לא הניד עפעף בראיון עכשיו. כל הסיטואציה פשוט לא מזיזה לו.
החציל האצטקי כתב:בחיים לא שמעתי את האוזמן ככ עצבני...
toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:בחיים לא שמעתי את האוזמן ככ עצבני...
כי ההוא ששכב עם אשתו מאמן את מכבי עכשיו. אפשר להבין.
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:החציל האצטקי כתב:בחיים לא שמעתי את האוזמן ככ עצבני...
כי ההוא ששכב עם אשתו מאמן את מכבי עכשיו. אפשר להבין.
מה?
toja27 כתב:הוא שונא אותו על בסיס אישי( לא יודע מה עבר בינהם) אבל נמצא בתפקיד של פרשן אובייקטיבי. במה האוזמן שונה כרגע מפיני גרשון שמטנף על שרון דרוקר?
Bonbon כתב:שמישהו יסביר לי איך אפשר לטנף וללכלך בטלוויזיה על מישהו שיכול לעבור מולך בכל רגע נתון ברחוב, בכניסה להיכל ובתור לסופר. אני לא מצליח להבין את זה.
מבין פרשנים בארץ "שמלכלכים" על שחקנים/מאמנים באירופה/NBA, אבל על אלה שתעבור לידם עוד שנייה?
jol9 כתב:Bonbon כתב:שמישהו יסביר לי איך אפשר לטנף וללכלך בטלוויזיה על מישהו שיכול לעבור מולך בכל רגע נתון ברחוב, בכניסה להיכל ובתור לסופר. אני לא מצליח להבין את זה.
מבין פרשנים בארץ "שמלכלכים" על שחקנים/מאמנים באירופה/NBA, אבל על אלה שתעבור לידם עוד שנייה?
מה נאמר שהוא כזה קשה?
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:הוא שונא אותו על בסיס אישי( לא יודע מה עבר בינהם) אבל נמצא בתפקיד של פרשן אובייקטיבי. במה האוזמן שונה כרגע מפיני גרשון שמטנף על שרון דרוקר?
לא בטוח שעל בסיס אישי ולא מקצועי. הוא מכיר אותו, הוא ניהל אותו, הוא פיטר אותו.
העובדה שבן אדם שהוא כל כך לא מעריך נמצא בעמדה בה הוא נמצא, ומדבר איך שהוא מדבר (מנטרות צבאיות)- מוציאה אותו מדעתו.
כמו הפרשנות המקצועית סביב איך מכבי תנצח עם אבי אבן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים