פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
14 דצמבר 2011, 05:12
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה את הכתבה על סופו בחמישיות? איזה חמוד
נמסתי כשהוא דיבר על אשתו
אהבתי את ''אם מכבי ירצו אותי אני אהיה פה עוד הרבה שנים''

ראיתי.
יפה אישתו
כן מאוד חמוד
מקווה מאוד שישאר פה להרבה שנים למרות שלא נציע לו את ההצעה הכי טובה
14 דצמבר 2011, 05:13
מישהו יכול להעלות לינק של הכתבה?
תןדה מראש
14 דצמבר 2011, 05:36
rc4991 כתב:מישהו יכול להעלות לינק של הכתבה?
תןדה מראש
כן גם אני רוצה..
דרך אגב הייתי היום באזור נוקיה ופתאום אליהו יצא ודיברנו איתו קצת
14 דצמבר 2011, 08:31
מצטרף לבקשה, תודה
15 דצמבר 2011, 17:46
חבר'ה יש כאןאת הכתבה על סופו אני לא יודע אם זה מחמישיוןת אבל נראה לי שכן, אשתו יפהפיה והוא מקסים ביותר בתקווה שבאמת מכבי והוא ימשיכו להיות ביחד זה חשוב לנו שחקן כזה:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 47&lang=HE
15 דצמבר 2011, 17:48
באתי לכתוב לך שלפחות תסתכלי על חצי הכוס המלאה ותשמחי שהוא כבר לא יוכל להמשיך כיו"ר המנהלת עד שקראתי שהוא יוכל לעשות גם וגם....
16 דצמבר 2011, 19:59
על קטש עצמו, אמר קליין: "(מבחינת פיטורים) אין שום דבר על הפרק, אך יחד עם זאת קרה פה משהו. זה הכעס הגדול ביותר שלי: אני נותן למאמן לעשות הכל, הוא האיש שצריך לקחת אחריות. המערכת מצפה לקבל הסברים ולדעת מה קרה. אני אמרתי לפני חודש שאני מגבה את המאמן ורוצה לשמוע מה יש לו להגיד. הוא נכשל בדיוק כמוני כאן. אני מצפה שיתן את הטוב ביותר, אבל אם הוא לא יכול ורוצה ללכת? אז שילך".
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 12316.html
17 דצמבר 2011, 16:31
וויליאמס רוצה לחתוך מחיפה. ככה זה שמתעסקים עם Nut case. טוען לסיבות אישיות, בחיפה חושדים שהוא מנסה להתקבל לקבוצה באנ.בי.איי.
17 דצמבר 2011, 17:58
לקטש נשאר קצת כבוד עצמי ? איך הוא נשאר בקבוצה שהבוס שלה אומר : " אבל אם הוא לא יכול להסביר מה קרה העונה ורוצה ללכת ? אז שילך". "
קליין , חוץ מלהגיד לו בפירוש שהוא צריך ללכת ולפטר אותו פתח את הדלת, הכין את הרגל לבעיטה ומחכה שקטש פשוט יקפוץ דרכה .
17 דצמבר 2011, 19:27
יאללה ראשון
17 דצמבר 2011, 19:33
itai7 כתב:יאללה ראשון

הם פתחו נושא ראשי בפורום שלהם על זה שמכבי ''פח''

אמרתי את זה 800 פעם ואגיד את זה עוד 800..מעטים האוהדים שאוהבים יותר את הקבוצה שלהם מאשר שונאים את מכבי..כשאתה יותר שמח על זה שהקבוצה היריבה ''פח'' מאשר זה שהקבוצה שלך ''טובה'' אז זה אומר משהו על האהדה שלך..
כשאתה בא עם צעיפים של קבוצה שניצחה את היריבה שלך ולא עם צעיפים של הקבוצה שלך..זה אומר משהו על האהדה שלך..
17 דצמבר 2011, 19:53
ירושלים בקושי מצליחה לנצח את ראשון, גוני עם שלשת מאני טיים בדקה האחרונה
17 דצמבר 2011, 19:57
itai7 כתב:ירושלים בקושי מצליחה לנצח את ראשון, גוני עם שלשת מאני טיים בדקה האחרונה

ינצחו או יפסידו זה לא משנה(והם ניצחו כי כרגיל לא עוצרים את השעון בזמן)..אני עדיין לא מבינה איך הם ניצחו אותנו..
היינו בתקופה זוועה ומשחק שלישי ב-4 ימים אבל עדיין..אני לא מבינה איך השינוי בנו הוא כל כך גדול מאז ההפסד ההוא לאיך שאנחנו נראים עכשיו..
17 דצמבר 2011, 20:03
לא נורא לפחות קטש ימשיך לפנק....
הפועל זו@ה
17 דצמבר 2011, 20:08
Holiday_Armadillo כתב:itai7 כתב:ירושלים בקושי מצליחה לנצח את ראשון, גוני עם שלשת מאני טיים בדקה האחרונה

ינצחו או יפסידו זה לא משנה(והם ניצחו כי כרגיל לא עוצרים את השעון בזמן)..אני עדיין לא מבינה איך הם ניצחו אותנו..
היינו בתקופה זוועה ומשחק שלישי ב-4 ימים אבל עדיין..אני לא מבינה איך השינוי בנו הוא כל כך גדול מאז ההפסד ההוא לאיך שאנחנו נראים עכשיו..
פשוט מעצבן!!
הכדור ייצא, השופט שרק, היו עוד שנייה וחצי על השעון, אבל האיש מזכירות רוצה ללכת הבייתה..
בגלל זה יש לנו ליגה, בגלל הדברים הקטנים האלה..
17 דצמבר 2011, 20:31
אני מבין שלא עצרו את השעון?
פשוט בוש שזה מה שעושים,מילא בסוף רבע(וגם על זה אני ממש מתעצבן)אבל לעשות את זה בסוף משחק צמוד?
זה הפסד שני של אפי שהוא מפסיד בגלל שטויות מהסוג הזה
17 דצמבר 2011, 20:32
rc4991 כתב:אני מבין שלא עצרו את השעון?
פשוט בוש שזה מה שעושים,מילא בסוף רבע(וגם על זה אני ממש מתעצבן)אבל לעשות את זה בסוף משחק צמוד?
זה הפסד שני של אפי שהוא מפסיד בגלל שטויות מהסוג הזה
אני לא הבנתי את זה..
הכדור יצא החוצה,השופט שרק לחוץ וסימן שכדור של ראשון ואז הבאזר הופעל והשופט סימן שנגמר המשחק..
כאילו המזכירות שולטת בשופטים ולא ההפך..
18 דצמבר 2011, 04:37
וואלה וכל הכבוד לכדיר .... מעניין איפו כל הפרשנים רודפי צדק שרחמו בקיץ על אוחיון ודואגים לפאפאס במכבי עכשיו ...
מובן שאוחיון מסכן , משחק איזה 70 דק' בשבוע , אבל כדיור משחק שני משחק 0 דק' ... בשנה שעברה הוא עושה למכבי מוות בגלל זה ...
18 דצמבר 2011, 06:40
טיקי חוזר כתב:וואלה וכל הכבוד לכדיר .... מעניין איפו כל הפרשנים רודפי צדק שרחמו בקיץ על אוחיון ודואגים לפאפאס במכבי עכשיו ...
מובן שאוחיון מסכן , משחק איזה 70 דק' בשבוע , אבל כדיור משחק שני משחק 0 דק' ... בשנה שעברה הוא עושה למכבי מוות בגלל זה ...
העיקר שמצאנו את הפראיירים שיקחו על עצמם כמעט את כל החוזה שלו במכבי. לפעמים כנראה שזה לא דבר רע להעביר שחקנים לירושלים.