המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אנחנו אשכרה צופים בשתי הקבוצות הגרועות במפעל...
הם יותר גרועים מאיתנו. אתה יודע שאני חובב ביקורת על הקבוצה המגעילה שלנו, אבל הם יותר גרועים. גם ברמת המשחק, וגם ברמת המפעל בכללי
סבבה אז הם 16 ואנחנו 15...
yanay21 כתב:my man כתב:אנחנו אשכרה צופים בשתי הקבוצות הגרועות במפעל...
הם יותר גרועים מאיתנו. אתה יודע שאני חובב ביקורת על הקבוצה המגעילה שלנו, אבל הם יותר גרועים. גם ברמת המשחק, וגם ברמת המפעל בכללי
Holiday_Armadillo כתב:אתם יודעים מה? יכולתי לקבל את העניין של השביתה האיטלקית מצידו של צירבס כשטענו שהוא ממש רצה שארז יילך, אבל הפרצוף שלו לא שונה מהפרצוף של אלכנסדר שכל כך אוהבים לרדת עליו
הוא נראה כאילו כדורסל רצח את סבתא שלו
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אנחנו אשכרה צופים בשתי הקבוצות הגרועות במפעל...
קאזאן?
Holiday_Armadillo כתב:אתם יודעים מה? יכולתי לקבל את העניין של השביתה האיטלקית מצידו של צירבס כשטענו שהוא ממש רצה שארז יילך, אבל הפרצוף שלו לא שונה מהפרצוף של אלכנסדר שכל כך אוהבים לרדת עליו
הוא נראה כאילו כדורסל רצח את סבתא שלו
roy1000 כתב:לא מבין מה מכבי עושים.
arel123 כתב:השופטים היום
yanay21 כתב:לא רק שמנצחים, מחזיקים אותם מתחת ל100
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:אנחנו אשכרה צופים בשתי הקבוצות הגרועות במפעל...
קאזאן?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים