MTA2311 כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מי בתמונה? דומה למקל
אור עם ראיקוביץ'
זה טפירו שם עם הגלידה באמצע?
גרסה סופר מזרחית שלו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:felix_r כתב:שועל כתב:מי בתמונה? דומה למקל
אור עם ראיקוביץ'
זה טפירו שם עם הגלידה באמצע?
yanay21 כתב:toja27 כתב:שמעתי את ארז פעם אחת בפסקי זמן צועק לאלכסנדר " אני רוצה שתחייך, תצעק משהו" לא יודע אולי האופי האדיש שלו בלתי נסבל על המאמנים. אבל האם מוריס לא היה כזה גם?
שיהיה חצי מהשחקן שמוריס היה, יתנו לו גם להוריד סטירה למאמן בכל טיים אאוט
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:ראיתי את ראייקו, פיליפנקה ומדו בחוץ כשחיכיתי לאבא שלי, הם כל כך אדירים. מביאים תמונות לכל אחד.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
מקווה שאתה ישן טוב בלילה עם המנוי הזה
איתי-שגב כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:ראיתי את ראייקו, פיליפנקה ומדו בחוץ כשחיכיתי לאבא שלי, הם כל כך אדירים. מביאים תמונות לכל אחד.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
מקווה שאתה ישן טוב בלילה עם המנוי הזה
רע מאוד.
yanay21 כתב:toja27 כתב:שמעתי את ארז פעם אחת בפסקי זמן צועק לאלכסנדר " אני רוצה שתחייך, תצעק משהו" לא יודע אולי האופי האדיש שלו בלתי נסבל על המאמנים. אבל האם מוריס לא היה כזה גם?
שיהיה חצי מהשחקן שמוריס היה, יתנו לו גם להוריד סטירה למאמן בכל טיים אאוט
Holiday_Armadillo כתב:אור, יש בסנאפצ'אט של מכבי את מדו קולע סוויש באימון של הכדורגל
MTA2311 כתב:
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, יש בסנאפצ'אט של מכבי את מדו קולע סוויש באימון של הכדורגל
זה הסימן להוריד את האפליקציה נראה לי
יוסי22 כתב:זה באמת אור ?
חתיך ..
ונעבור למשחק .. בניגוד למשחקים הקודמים זה משחק שמכבי היו חייבים לקחת אבל עם הפיטורים הנמהרים היינו יכולים ליפול פה וטוב שמכבי עברה את המשחק הזה .
עכשיו צריך לקחת את המשחק בשישי , אין זמן לחגוג את הניצחון .
בסך הכול יש למכבי הרכב מאוד מוכשר ומכבי חייבת להיכנס למסלול .
מקווה גם שיביאו מאמן כמה שיותר מהר , הדר זה לא חומר למאמן ראשי במכבי .
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, יש בסנאפצ'אט של מכבי את מדו קולע סוויש באימון של הכדורגל
יוסי22 כתב:
בסך הכול יש למכבי הרכב מאוד מוכשר ומכבי חייבת להיכנס למסלול .
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אור, יש בסנאפצ'אט של מכבי את מדו קולע סוויש באימון של הכדורגל
ג'ורדי חייב לתת לו כבר חוזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Tom1313 ו־10 אורחים