המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:פרק 19..היי!..היי!..you did good
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פרק 19..היי!..היי!..you did good
תדעי לך שאת המדד למצברוח שאיתו אני מגיע לצפייה בכל פרק.
מקווה שלא תאכזבי גם הפעם
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פרק 19..היי!..היי!..you did good
תדעי לך שאת המדד למצברוח שאיתו אני מגיע לצפייה בכל פרק.
מקווה שלא תאכזבי גם הפעם
אין מצב
Holiday_Armadillo כתב:תגיד לי אתה ראית מה היה שם? שאר הפרק היה יכול להיות מקרר ואברי בריקוד מפתה לטרזן הכבש וזה עדיין היה הפרק הכי טוב עד עכשיו (ד''א, אנחנו בחצי הדרך, פשוט למות)
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תגיד לי אתה ראית מה היה שם? שאר הפרק היה יכול להיות מקרר ואברי בריקוד מפתה לטרזן הכבש וזה עדיין היה הפרק הכי טוב עד עכשיו (ד''א, אנחנו בחצי הדרך, פשוט למות)
לדעתך הקטע הזה היה יותר טוב מהפרק עם השיער והכרית? לא יודייע..
אה ואין מצב שלא עושים עונה שנייה. כדאי להם, אחרת אני לא יודע מה אני מסוגל לעשות לתסריטאי..
רמז: כלום. כמו תמיד
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תגיד לי אתה ראית מה היה שם? שאר הפרק היה יכול להיות מקרר ואברי בריקוד מפתה לטרזן הכבש וזה עדיין היה הפרק הכי טוב עד עכשיו (ד''א, אנחנו בחצי הדרך, פשוט למות)
אה ואין מצב שלא עושים עונה שנייה. כדאי להם, אחרת אני לא יודע מה אני מסוגל לעשות לתסריטאי..
אני מנסה לא לחשוב על הקטע של עונה שנייה כי זה סתם יבאס
לוקחת את הקטע של עונה אחת כדבר נתון
אממ..כן, ברור שהיה יותר טוב
לא שהפרק עם הכרית לא היה טוב, אבל אהבתי את הקטע שליה החליטה לזרוק זין (תרתי משמע)
הם בנו את העניין הזה טוב, מפרק 10 ועד עכשיו
נראה מה יהיה בשבוע הבא (שני-רביעי היא בטוח שם, מחר אדע על חמישי)
מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט24 כתב:Holiday_Armadillo כתב:תגיד לי אתה ראית מה היה שם? שאר הפרק היה יכול להיות מקרר ואברי בריקוד מפתה לטרזן הכבש וזה עדיין היה הפרק הכי טוב עד עכשיו (ד''א, אנחנו בחצי הדרך, פשוט למות)
אני מנסה לא לחשוב על הקטע של עונה שנייה כי זה סתם יבאס
לוקחת את הקטע של עונה אחת כדבר נתון
אממ..כן, ברור שהיה יותר טוב
לא שהפרק עם הכרית לא היה טוב, אבל אהבתי את הקטע שליה החליטה לזרוק זין (תרתי משמע)
הם בנו את העניין הזה טוב, מפרק 10 ועד עכשיו
נראה מה יהיה בשבוע הבא (שני-רביעי היא בטוח שם, מחר אדע על חמישי)
מסקרן מאוד לאן עוד אפשר לקחת את הסיפור שלהן ולפתח אותו..
גם הסיפור של בן לולו ואמירה מעניין.
מה מקרר יעשה לכבש המסכן?
מתי דניאל ימות?
סעמק ערס הפרקים קצרים מדי
Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אם צריך אינדיקציה לכמה פעמים ראיתי את הפרק עד עכשיו, לאוריאן יש עגילי טבעת כשליה באה לקחת ממה את הטפסים ואז עגילים שונים בקאט שאחרי זה
rc4991 כתב:חני ואורי, ראיתם כבר היה היה פעם?
הפרק הראשון ממש משעמם, מקווה שזה משתפר בהמשך
rc4991 כתב:אני מדמיין או שזאת קייטי סגל בתור אמא של פני בפרק הראשון העונה של המפץ?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני מדמיין או שזאת קייטי סגל בתור אמא של פני בפרק הראשון העונה של המפץ?
זאת היא
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני מדמיין או שזאת קייטי סגל בתור אמא של פני בפרק הראשון העונה של המפץ?
זאת היא
כפרה על השמיעה שלי, איך ישר זיהיתי את הקול שלה
זה לא קצת משפיל לשחק תפקיד כזה אחרי מה שהיא היתה?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אני מדמיין או שזאת קייטי סגל בתור אמא של פני בפרק הראשון העונה של המפץ?
זאת היא
כפרה על השמיעה שלי, איך ישר זיהיתי את הקול שלה
זה לא קצת משפיל לשחק תפקיד כזה אחרי מה שהיא היתה?
לא צריך לדאוג לה, היא עשתה כמה סדרות מעולות בתפקידים גדולים (כמו sons of anarchy)
זה לא כאילו היא ירדה ברמה בשביל תפקיד אורח של פרק אחד
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים