המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אני מבינה שנבארו הפך להיות לעז מבחינתכם...
חנו'ש כתב:אני מבינה שנבארו הפך להיות לעז מבחינתכם...
JasonWilliams12 כתב:הוא ממש לא מאבד 1.2 הוא מאבד לפחות 5-6 כדורים למשחק ב20 דקות שהוא משחק והוא עוד לא משחק מול פאו
כנראה שאתה לא סופר כמו שאני סופר
שהוא מאבד זה נרשם לשחקנים כמו סופו אליהו או בלו כמו שראינו לפני כמה ימים
אם אתה לא מאמין פשוט תספור כמה כדורים מהידיים שלו גורמים לאיבודים
אני מאמין שלפחות 5-6 גם מול קבוצת פח בליגה שלנו
אין לו שום סיכוי להיות שחקן יורוליג לגיטימי לפחות עד שלא ישפר את הקליעה מעל ל30 אחוז מהשדה ויפסיק לאבד כדורים
שחף כתב:הייתי לוקח את סופו לפניו. יש סיכוי לא רע שגם את קרסטיץ'. כנ''ל טלטוביץ'.
שחף כתב:את טלטוביץ' אני לוקח 8 פעמים לפני אליהו ונראה לי שזה נכון בערך לכל מאמן באירופה.
asafb96 כתב:JasonWilliams12 כתב:הוא ממש לא מאבד 1.2 הוא מאבד לפחות 5-6 כדורים למשחק ב20 דקות שהוא משחק והוא עוד לא משחק מול פאו
כנראה שאתה לא סופר כמו שאני סופר
שהוא מאבד זה נרשם לשחקנים כמו סופו אליהו או בלו כמו שראינו לפני כמה ימים
אם אתה לא מאמין פשוט תספור כמה כדורים מהידיים שלו גורמים לאיבודים
אני מאמין שלפחות 5-6 גם מול קבוצת פח בליגה שלנו
אין לו שום סיכוי להיות שחקן יורוליג לגיטימי לפחות עד שלא ישפר את הקליעה מעל ל30 אחוז מהשדה ויפסיק לאבד כדורים
מה זה הוא לא מאבד? אתה בא לקבוע עובדות?
הוא מאבד 1.2 כדורים למשחק, תבדוק בסטטיסטיקה באתר היורוליג. לא מעניין אותי מה אתה אומר, ולכמה איבודים אתה חושב שהוא גורם. יש עובדות.
שחף כתב:את טלטוביץ' אני לוקח 8 פעמים לפני אליהו ונראה לי שזה נכון בערך לכל מאמן באירופה.
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:אני מבינה שנבארו הפך להיות לעז מבחינתכם...
נבארו בעונה די בינונית עד עכשיו
הכל כמובן בהתייחסות לשלב הראשון...
שחף כתב:נו, קצת סטטיסטיקות:
מירזה טלטוביץ':
22.8 נק' למשחק, 44.7% לשתיים, 45.5% לשלוש(3.3 שלשות למשחק....) 70.9% מהקו(כמעט 7 זריקות למשחק. וזה שחקן שזורק המון מבחוץ...) 5.9 ריב', 0.8 חס'. 21.4 מדד ממוצע.....אתם רציניים???
jol9 כתב:שחף כתב:נו, קצת סטטיסטיקות:
מירזה טלטוביץ':
22.8 נק' למשחק, 44.7% לשתיים, 45.5% לשלוש(3.3 שלשות למשחק....) 70.9% מהקו(כמעט 7 זריקות למשחק. וזה שחקן שזורק המון מבחוץ...) 5.9 ריב', 0.8 חס'. 21.4 מדד ממוצע.....אתם רציניים???
יופי לו, תראה ליד מי הוא משחק ומול מי. אין לידו אף אחד וכל הקבוצה עובדת בשבילו ומנגד מדובר בבית הכי חלש ביורוליג.
יש שם מאמן גדול שמוציא מהקבוצה שלו יותר מ100%, אבל שים את קאחה בבית של מכבי, והיא כנראה מחליפה מקומות עם פרטיזן במיקום.
ליאור משחק בקבוצה לחוצה ועמוסה בשחקנים, והוא גם זורק פחות מחצי מטלטוביץ' (שזורק משהוא כמו 17 פעמים בממוצע מהשדה בכל משחק).
אם ליאור יזרוק קצת יותר, הוא גם יקלע יותר, ואם הוא יזרוק 17 זריקות למשחק, אז הוא יגיע לממוצעים של טלטוביץ' מאוד בקלות.
שחף כתב:אם אליהו היה מגיע לחצי מכמות השלשות של טלטוביץ' הוא לא היה משחק ביורוליג בכלל. יכול להיות שמירזה הוא יותר סקורר מאשר פרנצ'ייז פלייר, אני עדיין לא זוכר מספרים כאלה משחקן בקבוצה שלא הייתה בשר תותחים ביורוליג. רק תדמיין מה זה להביא דאבל טים על סופו כשהאיש הזה עומד בחוץ....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים