פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 אוקטובר 2016, 22:19
shayD כתב:האחד שיבוא ויגיד לי שערוץ הספורט זה ערוץ של מכבי בגלל רקאנטי ובלה בלה בלה יחטוף ממני סטירה.
בחיים לא ראיתי כזה חוסר פרגון במהלך פרי-גיים . משחק ופוסט גיים
אנחנו לא מושלמים, לא קרובים לזה - אבל די בחייאת.
שטויות. שיחקנו מול קבוצת אמצע טבלה בליגה הישראלית. רמת נהריה...
or163 כתב:מנסה להקפיד לעקוב לא תמיד יוצא להגיב
אנחנו ההפך
אצל ברצלונה ריבאס גמר את העונה
דולמן פצוע אבל סיכוי גבוה שיהיה כשיר למכבי
28 אוקטובר 2016, 22:22
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:מנסה להקפיד לעקוב לא תמיד יוצא להגיב
אנחנו ההפך
אשכרה
28 אוקטובר 2016, 22:23
roy1000 כתב:לא מצליח להבין איך קבוצה כמו ז'לגיריס בכלל נכנסת ליורוליג.
אתה צריך להבין, שכאשר משחקים 2 משחקים ב 3 ימים לקבוצות העשירות יותר יש יתרון בעומק הרוסטר. לקבוצות העניות אין את הרוסטר העמוק, והן באות למשחק השני סחוטות לחלוטין.
הינה, גם הכוכב האדום מקבלת 20 הפרש אצל פאו עכשיו, ולכוכב יש כבר 2 ניצחונות (כולל ניצחון על בארסה), אז אתה לא יכול לומר שזאת קבוצה יותר מדי חלשה
28 אוקטובר 2016, 22:24
אז מה זורם עכשיו הפרק של המתים המהלכים?
28 אוקטובר 2016, 22:25
or163 כתב:אז מה זורם עכשיו הפרק של המתים המהלכים?
קארל מת
28 אוקטובר 2016, 22:27
זלגיריס ניצחה בבית את באסקוניה ההיא שניצחה לפני שלושה ימים במדריד והייתה קרובה לניצחון אתמול נגד אולימפיקוס. הייתה קרובה מאוד לנצח את פאו ונתנה משחק סולידי לפני יומיים בחוץ נגד פנר'. אין צורך להקטין את היריבות. בסופו של דבר מכבי ניצחה משחק חוץ לא פשוט שעל הנייר הייתה צריכה לנצח אותו. המשימה הושלמה ופנינו מועדות קדימה.
28 אוקטובר 2016, 22:27
Holiday_Armadillo כתב:or163 כתב:אז מה זורם עכשיו הפרק של המתים המהלכים?
קארל מת
אני בעד
28 אוקטובר 2016, 22:29
toja27 כתב:זלגיריס ניצחה בבית את באסקוניה ההיא שניצחה לפני שלושה ימים במדריד והייתה קרובה לניצחון אתמול נגד אולימפיקוס. הייתה קרובה מאוד לנצח את פאו ונתנה משחק סולידי לפני יומיים בחוץ נגד פנר'. אין צורך להקטין את היריבות. בסופו של דבר מכבי ניצחה משחק חוץ לא פשוט שעל הנייר הייתה צריכה לנצח אותו. המשימה הושלמה ופנינו מועדות קדימה.
אכן ניצחה והכל.
אבל ביורוליג, מתוך ה15 קבוצות, היא כנראה משחק החוץ הקל ביותר.
28 אוקטובר 2016, 22:32
roy1000 כתב:jol9 כתב:המשחק מול בארסה בשבוע הבא הוא משחק שיעזור לנו להבין את הרמה האמיתית
של הקבוצה.
אני חושב שרובנו מבינים.
מאוד יכול להיות שאתה צודק. בכל זאת, אחרי שני ניצחונות נחמדים, צריכים לראות מה יהיה מול קבוצה
קצת יותר רצינית, שלא תזרוק 30 פעם לשלוש.
28 אוקטובר 2016, 22:32
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:זלגיריס ניצחה בבית את באסקוניה ההיא שניצחה לפני שלושה ימים במדריד והייתה קרובה לניצחון אתמול נגד אולימפיקוס. הייתה קרובה מאוד לנצח את פאו ונתנה משחק סולידי לפני יומיים בחוץ נגד פנר'. אין צורך להקטין את היריבות. בסופו של דבר מכבי ניצחה משחק חוץ לא פשוט שעל הנייר הייתה צריכה לנצח אותו. המשימה הושלמה ופנינו מועדות קדימה.
אכן ניצחה והכל.
אבל ביורוליג, מתוך ה15 קבוצות, היא כנראה משחק החוץ הקל ביותר.
יכול להיות אבל גם אותו צריך לעבור. אני לא אתפלא אם כמה קבוצות אחרות יאבדו שם נקודות. אחת כבר איבדה.
28 אוקטובר 2016, 23:38
לא ממש אכפת לי מהתירוצים של ז'לגיריס - היום היא נתנה משחק מזעזע, זה היה אנטי כדורסל. משחק שני ברציפות שאנחנו בתחרות של מי הקבוצה הגרועה על המגרש, השבוע הפסדנו בפער גדול יותר, היו כמה דגשים נכונים אבל התוצאה בעיקר בזכות היריבה והיכולת האישית שלנו.
עוד מהמשחק מול ריאל אין לי ספק שהחמישייה החזקה שלנו היא גאודלוק, סילי, ווימס, סמית' ואייברסון.
29 אוקטובר 2016, 11:57
ראיתי את המשחק וחשבתי שרמי הדר ניהל אותו טוב. רק לטעמי וימס וסמית שיחקו יותר מדי וימס שיחק 35 דק וסמית 31, גם סילי אגב שיחק 31 דק'. חלק מזה נבע מחסרונם של לאנדסברג ואלכסנדר (?-לא בטוח שהיה משחק גם אם היה נרשם) וחלק מזה אולי נובע מזה שרצה לייצב את הקבוצה בזמנים שז'לגיריס עשו סימנים של חזרה, אבל בכללי לא ראיתי הצדקה ל5 דק' משחק בלבד של ראד. לדעתי האישית מקל צריך לשחק קצת יותר.
דווקא אהבתי את הכיוון שהוא לוקח עם גאודלוק, הוא מביא אותו מהספסל בתור כוח התקפי שמצטמצם יותר בדקות אבל כל פעם שגאודלוק היה על המגרש הקבוצה שיחקה עליו וחלק מזה גאודלוק שיחק על עצמו

כדי להשביע את הרעב שיש לו לנקודות.
יצאתי מרוצה שוב.
29 אוקטובר 2016, 12:06
הוא בא לנצח וכדי לנצח צריך כמה שיותר דקות לווימס וסמית , נורא פשוט .
שינוחו שבוע עד ברצלונה ...
29 אוקטובר 2016, 12:08
הרעיון של דווין ב-4 זה נחמד מול ז׳לגיריס. קבוצות כמו פנר וצסק׳׳א יאנסו אותנו בריבאונד או בצבע באופן כללי
29 אוקטובר 2016, 12:13
יוסי22 כתב:הוא בא לנצח וכדי לנצח צריך כמה שיותר דקות לווימס וסמית , נורא פשוט .
שינוחו שבוע עד ברצלונה ...
זה נכון, ושוב כמו שאמרתי חלק מזה אולי נבע מזה שלא רצה להוציא את שחקני המפתח ברגעי מפתח. אבל אם בראייה לטווח ארוך אתה צריך כמה שיותר שחקנים מחוברים כדי לנצח משחקים קשים יותר ו5 דק' של ראד לא יעזרו לו להתחבר. גם לא חושב שמכבי הייתה מפסידה אם ראד היה משחק עוד 5 דקות במקום וימס ועוד מספר דקות במקום סמית.
וגם וימס וסילי צריכים שניהם לקבל מנוחה במשחק הליגה הקרוב אבל ללא שניהם וללא סמית מכבי היא חצי קבוצה אז אני לא בטוח שהם יקבלו את המנוחה שמגיעה להם.
נערך לאחרונה על ידי
toja27 בתאריך 29 אוקטובר 2016, 12:15, נערך 2 פעמים בסך הכל.
29 אוקטובר 2016, 12:13
MTA2311 כתב:jol9 כתב:לא ראינו בשורה היום מול גלא. אבל מכבי תגיע למשחק מול קבוצה די עייפה וגם לא חזקה במיוחד.
יש סיכוי לנצח. מכבי לא פייבוריטית, אבל גם לא אנדרדוג.
לא שההגדרות האלה שוות משהו, אבל לחלוטין אנדרדוג
רק מצטט ...
כמובן שרגע אחרי שמכבי מנצחת זו הקבוצה הגרועה ביורוליג , קל .
29 אוקטובר 2016, 12:15
MaccabiTA כתב:or163 כתב:רמי הדר המרואיין הכי גרוע שראיתי בזמן האחרון
רסקין: "שבוע הבא דרבי וברצלונה..:
רמי הדר: "אני יודע"
ידעתי שיש בו קצת פופ
חחחחחחחח
אתה מתכוון מהאפיפיור? כי יש יותר קשר בינם מאשר בינו לפופ השני