המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:אגב בן, יצא לך לשמוע על אוסישקין או שנולדת אחרי שזה כבר הפך לגינה?
יחד עם זאת, אין צורך לדאוג, שכן מדובר במכה יבשה והוא צפוי להיות כשיר לדרבי ביום שני. הבשורות הרעות מגיעות מכיוונו של סילבן לנדסברג שכזכור סובל מנקע בקרסול. האבחנה הרפואית שנעשתה בשירה שהמתאזרח ייעדר 3 שבועות נוספים וזה אומר שמלבד הדרבי והמשחק נגד ברצלונה, הוא יחמיץ גם את המשחקים מול פנאתינייקוס ופנרבחצ'ה.
איתי-שגב כתב:יחד עם זאת, אין צורך לדאוג, שכן מדובר במכה יבשה והוא צפוי להיות כשיר לדרבי ביום שני. הבשורות הרעות מגיעות מכיוונו של סילבן לנדסברג שכזכור סובל מנקע בקרסול. האבחנה הרפואית שנעשתה בשירה שהמתאזרח ייעדר 3 שבועות נוספים וזה אומר שמלבד הדרבי והמשחק נגד ברצלונה, הוא יחמיץ גם את המשחקים מול פנאתינייקוס ופנרבחצ'ה.
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 56&lang=HE
איתי-שגב כתב:מה שהכי מדאיג אותי, שנסתבך בדרבי, הכוכבים ישחקו הרבה ויומיים אחר כך ברצלונה בהיכל ! מתי ברצלונה עצמם משחקים בליגה ?.
toja27 כתב:איתי-שגב כתב:מה שהכי מדאיג אותי, שנסתבך בדרבי, הכוכבים ישחקו הרבה ויומיים אחר כך ברצלונה בהיכל ! מתי ברצלונה עצמם משחקים בליגה ?.
זאת אחת הסיבות שאמרתי שהיה צריך לתת לשחקני המפתח לשחק פחות..
זאת עונה עמוסה מאוד אין מה לעשות.
שחף1 כתב:כמו שאמרתי, לא אכפת לי להפסיד את שני המשחקים הקרובים ובלבד שרמי לא יהיה פה עוד חודש
toja27 כתב:לא טוב בכלל. לאנדסברג מאוד חשוב במשחקי הליגה. הוא גם מוריד מן העומס של שחקני החמישיה .שמח לגבי סילי שהכל בסדר.
אבל כפי שראינו אנחנו לא היחידים שסובלים מפציעות וזה חלק מהמשחק.
MTA2311 כתב:ראשון-ב"ש חוץ
שני- דרבי
רביעי- בארסה
חמישי- אלקמאר
לא חושב שפיזית יש לי מספיק נוזלים בגוף בשביל כמות הדמעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־12 אורחים