רמי הדר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רמי הדר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 אוקטובר 2016, 18:09

ברור שהמשחקים האלה עם גאודלוק לא יחזיקו לאורך זמן.
נקודתית, היה נכון ונסבל אתמול כל ההוצאות וההכנסות שלו פנימה, והן הוציאו 150% ממה שסילי יודע לדעת.

עד שהגנת הפנים שלנו לא תתייצב (וגם בהמשך, אם כי במידה מופחתת), לסילי יהיה תפקיד מכריע בתור הגארד ההגנתי החזק בקבוצה. אפשר לשחק איתו ועם גאודלוק, אבל אם מודדים את ההגנה של מקל או יוגב מול זו של דרו- הישראלים (בפורמה טובה) מנצחים.
וכמובן שכשאין לך כלום בהגנה בפנים, אתה חייב למקסם את מה שיש לך בקו האחורי.

גאודלוק יסחוב אותנו העונה. אם זה בהירו בול, מהספסל, בחמישייה, גם אם יצטרך לזרוק מהפלאפל.
אם ינהלו נכון את האגו שלו והוא ינשך שפתיים לטובת הקבוצה, אנחנו נהיה בסדר גמור.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 29 אוקטובר 2016, 18:11, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 אוקטובר 2016, 18:10

argof כתב:החלק השני שאחראי על דילול דקות המשחק שלו היה להושיב אותו אחרי שזייף בהגנה, כדי להראות לו שיש מחיר לאי עמידה בסטנדרטים שהמאמן מבקש. יחסית לקבוצה שלפני שבוע חדר ההלבשה שלה העיף מאמן, זה היה צעד אמיץ ומוצלח, להראות לגאודלוק שמה שהיה לא יהיה. אם זה יעבוד על שחקנים מהסוג של גאודלוק - עוד נראה. בספק רב.

אם זאת הסיבה אז רמי הדר ככל הנראה הבן אדם המטומטם ביקום
אתה לא מעביר סדרת חינוך לשחקן בגודל הזה, כשאתה מאמן בגודל שלך שקיבל משרה במועדון בגודל של מכבי
אין פה עניין של ''לא רוצה לשמור'' או שביתות איטלקיות, גאודלוק פשוט לא שחקן הגנה טוב והוא לא יהפוך לאחד כזה, סדרת חינוך או לא
האפסייד ההתקפי של שחקנים כמו גאודלוק הוא כל כך גדול שאתה מוצא דרך לחיות עם החולי ההגנתי שלהם, בדיוק כמו שעשו עם שאראס
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי argof » 29 אוקטובר 2016, 18:19

MTA2311 כתב:
argof כתב:גאודלוק אכן שותף פחות מכפי שהיכולות ההתקפיות שלו מצדיקות ברגיל. אני מניח שבהמשך ישותף יותר לכיוון 25-30 דקות בממוצע.
אם קלטתי נכון את הראש, ייבוש היתר שלו על הספסל נבע חלקו מתכנית משחק (להתחיל עם סילי ההגנתי יותר - מהלך שהתברר כמוצדק לגמרי. במאמר מוסגר, הצד השני של התכנית היה לתת למקל לפתוח, למרות שעניינית אוחיון התאים יותר, וזה כדי לבדוק אם לפתוח בחמישייה מחזיר לו את הביטחון. אז זהו שלא).
החלק השני שאחראי על דילול דקות המשחק שלו היה להושיב אותו אחרי שזייף בהגנה, כדי להראות לו שיש מחיר לאי עמידה בסטנדרטים שהמאמן מבקש. יחסית לקבוצה שלפני שבוע חדר ההלבשה שלה העיף מאמן, זה היה צעד אמיץ ומוצלח, להראות לגאודלוק שמה שהיה לא יהיה. אם זה יעבוד על שחקנים מהסוג של גאודלוק - עוד נראה. בספק רב.

ארז לא פה בין היתר בגלל שהחליט לא להתקפל מול השחקנים שלו. רמי הודה אתמול שהוא משנה את הסיסטם ההתקפי כמו שהשקחנים שלו ביקשו. לא מדובר פה באיזה שריף.

אם הוא ימשיך במשחקי האגו האלה, הוא יפסיד.

חולק עליך.
לגבי הדר - אכן פישט. עם שחקנים בקליבר התקפי כמו שיש לו, זו עשויה להתברר כהחלטה המקצועית הנכונה. לאו דווקא מהכיוון של התקפלות מול השחקנים.
לגבי ארז - אנחנו יכולים רק לשער מה היה כי לא היינו שם. מהמעט שאנחנו יודעים (מי חלם שאאמן יום אחד את ווימס וגאודלוק, אני משתף אותם לפי הנחיות הרופא, האלם וההלם שתקפו אותו בחילופי המחצית השנייה נגד ריאל, ההזמנה לווימס להלום בו מקצועית בפני כולם בחדר ההלבשה) - כל אלה אינדיקציות בכיוון של אובדן האוטוריטה מול השחקנים.
argof

הודעהעל ידי argof » 29 אוקטובר 2016, 18:22

Holiday_Armadillo כתב:
argof כתב:החלק השני שאחראי על דילול דקות המשחק שלו היה להושיב אותו אחרי שזייף בהגנה, כדי להראות לו שיש מחיר לאי עמידה בסטנדרטים שהמאמן מבקש. יחסית לקבוצה שלפני שבוע חדר ההלבשה שלה העיף מאמן, זה היה צעד אמיץ ומוצלח, להראות לגאודלוק שמה שהיה לא יהיה. אם זה יעבוד על שחקנים מהסוג של גאודלוק - עוד נראה. בספק רב.

אתה לא מעביר סדרת חינוך לשחקן בגודל הזה, כשאתה מאמן בגודל שלך שקיבל משרה במועדון בגודל של מכבי
אין פה עניין של ''לא רוצה לשמור'' או שביתות איטלקיות, גאודלוק פשוט לא שחקן הגנה טוב והוא לא יהפוך לאחד כזה, סדרת חינוך או לא
האפסייד ההתקפי של שחקנים כמו גאודלוק הוא כל כך גדול שאתה מוצא דרך לחיות עם החולי ההגנתי שלהם, בדיוק כמו שעשו עם שאראס

זוכרת שפיני הושיב את שאראס מול פני ההורים שלו שהגיעו לביקור?
זה חלק מהמשחק עם הכוכבים שלך.
הוא בטוח לא ישחק אותו בהצלבה אם וכאשר.
בתחילת מערכת היחסים, כחלק מעיצוב כללי המשחק, זה סביר. כמעט מתחייב מצידו אחרי הפארסה עם ארז.
argof

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 אוקטובר 2016, 18:23

argof כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זוכרת שפיני הושיב את שאראס מול פני ההורים שלו שהגיעו לביקור?
זה חלק מהמשחק עם הכוכבים שלך.
הוא בטוח לא ישחק אותו בהצלבה אם וכאשר.
בתחילת מערכת היחסים, כחלק מעיצוב כללי המשחק, זה סביר. כמעט מתחייב מצידו אחרי הפארסה עם ארז.

פיני לא עשה את זה בתחילת הדרך עם שאראס ורמי הדר היה רוצה שיהיה לו רבע מהמוניטין שהיה לפיני כשהוא עשה את מה שעשה לשאראס
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 18:30

הייתי מציע לכם להסתכל בסרטון שחציל העלה שבו רמי הדר מדבר על איך שהוא רואה את הדברים. אומנם יגזול שעה מזמנכם אבל תרוויחו לדעת את דרך ההסתכלות של המאמן הנוכחי במכבי. אני מצאתי את ההרצאה מאוד מעניינת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קובי » 29 אוקטובר 2016, 19:01

מתי רמי הדר יעטר את החתימה של שמואל?
ולאן נעלמה החתימה של גל מקל???
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 20:07

קובי כתב:מתי רמי הדר יעטר את החתימה של שמואל?

אחרי הניצחון על ברצלונה

קובי כתב:ולאן נעלמה החתימה של גל מקל???

לחשבון שלו בצ'ה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי argof » 29 אוקטובר 2016, 20:43

http://www.cadursela.co.il/Default.asp? ... 393&Type=8

מאמר מוצלח, מפוכח ומאוזן של איש כדורסל מצוין, שנדחק בשנים האחרונות (מבחירה למיטב ידיעתי) לשוליים, וחבל שכך. מסכים עם כל מילה בו.
argof

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 21:03

argof כתב:http://www.cadursela.co.il/Default.asp?ArtID=5393&Type=8

מאמר מוצלח, מפוכח ומאוזן של איש כדורסל מצוין, שנדחק בשנים האחרונות (מבחירה למיטב ידיעתי) לשוליים, וחבל שכך. מסכים עם כל מילה בו.

אכן כתבה יפה מאוד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2016, 21:13

argof כתב:http://www.cadursela.co.il/Default.asp?ArtID=5393&Type=8

על אותו משקל, לסלע אין את הפרצוף הנכון לתקשורת.
לא הבנתי מה מיוחד בכתבה הזאת ומה היא מחדשת. חבל על הזמן של הקריאה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 30 אוקטובר 2016, 00:44

toja27 כתב:רק בשביל העניין הלכתי ובדקתי את הרבע הראשון של אלוף אירופה דיוויד בלאט במשחק נגד אנאדולו והוא החליף 7 שחקנים סהכ מול 5 של רמי הדר.

אני מת על הויכוחים האלה. אני לא באמת מתכוון לבדוק את הנסיבות המדוייקות שהובילו לחילופים של בלאט לפני 3 שנים. אין לזה שום רלוונטיות. רמי הדר פתח בהרכב הזוי וניהל רכבת חילופים הזויה עוד יותר בלי שום קשר למשחק. אין עוד קבוצות ברמה של ז'לגיריס ביורוליג ואם רמי הדר מתכוון להעלות חמישיה כמו שפתחה במשחק מול ז'לגיריס ולנהל את המשחק בצורה דומה, אני מעריך שהעונה האירופאית של מכבי תיגמר מהר מאוד.

אני מציע שנדחה את הויכוח לאחרי המשחק מול ברצלונה ותגיד לי אז מה אתה חושב. לא רוצה לעשות שידור חוזר לויכוחים שהיו בקיץ סביב גל מקל.
roy1000

הודעהעל ידי שועל » 30 אוקטובר 2016, 01:11

תודה שהזכרתם לי את קיומו של האתר הזה, כי אהבתי את הכתבה המשעשעת הזו
http://www.cadursela.co.il/Default.asp? ... 389&Type=4
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2016, 01:13

אני בטוח ב 99% של בטחון, שסלע שידר בעונה שעברה משחקים מהליגה הלאומית בערוץ הספורט ביחד עם האוזמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אוקטובר 2016, 01:16

felix_r כתב:אני בטוח ב 99% של בטחון, שסלע שידר בעונה שעברה משחקים מהליגה הלאומית בערוץ הספורט ביחד עם האוזמן

אתה מתבלבל עם עודד הלפרין אולי?

כי הכותב פה זה ערן סלע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2016, 01:18

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:אני בטוח ב 99% של בטחון, שסלע שידר בעונה שעברה משחקים מהליגה הלאומית בערוץ הספורט ביחד עם האוזמן

אתה מתבלבל עם עודד הלפרין אולי?

כי הכותב פה זה ערן סלע.

אני יודע שזה ערן. יש לי אפילו ספר שלו. אני סתם עייף.
פעם הוא אפילו פיסרסם כתבה שלי בכדורסלע (בעונה שהפסדנו לפרטיזן בהצלבה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 30 אוקטובר 2016, 11:22

אתם יודעים שהוא מאמן השבוע ביורוליג?!
:dance3
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 אוקטובר 2016, 11:26

my man כתב:אתם יודעים שהוא מאמן השבוע ביורוליג?!

באיזה בית הולנד ביורו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 30 אוקטובר 2016, 11:27

MTA2311 כתב:

באיזה בית הולנד ביורו?

עם ישראל לא?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yanay21 » 30 אוקטובר 2016, 20:56

ברצינות?
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx, omerk, אנטוניו, עידן ו־15 אורחים