המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אפשר לקחת את הודאל, לשים לו כאפייה על הראש, להריץ אותו לנשיאות ארה"ב מול שני אלה, והוא יזכה ב43 מדינות לפחות
אני חושב שאני יכול להיות נשיא סבבה סך הכל, לא יודע לגבי הכאפייה אבל
לא, כי חליפת אדידס לבנה ביום חול זה סבבה, אה?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אפשר לקחת את הודאל, לשים לו כאפייה על הראש, להריץ אותו לנשיאות ארה"ב מול שני אלה, והוא יזכה ב43 מדינות לפחות
מעולם לא לבשתי חליפת אדידס לבנה, מרגיש צורך להבהיר את זה כי גם לבדיחות יש גבול
LIAV10 כתב:יש לך גם סיפור מרגש.
״הילד הנרדף משכונות העוני של עפולה והגיע עד ערבות אנגולה עשה את זה בגדול״
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:אפשר לקחת את הודאל, לשים לו כאפייה על הראש, להריץ אותו לנשיאות ארה"ב מול שני אלה, והוא יזכה ב43 מדינות לפחות
אז אני ואתה צריכים ללבן עניינים(חחחח כי אתה מזרחי, הבנת?), כי אין מצב שאתה מעפולה באמת. יש מבחן סף, לא משנה כמה משתכנז אתה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:[quote="yanay21"]אפשר לקחת את הודאל, לשים לו כאפייה על הראש, להריץ אותו לנשיאות ארה"ב מול שני אלה, והוא יזכה ב43 מדינות לפחות
אז אני ואתה צריכים ללבן עניינים(חחחח כי אתה מזרחי, הבנת?), כי אין מצב שאתה מעפולה באמת. יש מבחן סף, לא משנה כמה משתכנז אתה
MaccabiTA כתב:אני יודע לדקלם בעל פה את האלבומים הישנים של אייל גולן
my man כתב:MaccabiTA כתב:אני יודע לדקלם בעל פה את האלבומים הישנים של אייל גולן
חחחח לא נחשב...גם אני
MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:אני יודע לדקלם בעל פה את האלבומים הישנים של אייל גולן
חחחח לא נחשב...גם אני
אתה יודע לעשות את זה עם ח' וע'?
my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:אני יודע לדקלם בעל פה את האלבומים הישנים של אייל גולן
חחחח לא נחשב...גם אני
חביבי אני עושה את זה צ'אד
my man כתב:MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:אני יודע לדקלם בעל פה את האלבומים הישנים של אייל גולן
חחחח לא נחשב...גם אני
חביבי אני עושה את זה צ'אד
LIAV10 כתב:עצם זה שהוא אומר שפיצה בינונית (לפי מקור ראשון) היא הכי טובה בארץ כבר מראה שהוא מזרחי נחות.
בטח יש להם קרטון עם פרסומת לrc קולה, או יותר גרוע הם מביאים את המגש בשקית נייר כמו בורקסים.
LIAV10 כתב:עצם זה שהוא אומר שפיצה בינונית (לפי מקור ראשון) היא הכי טובה בארץ כבר מראה שהוא מזרחי נחות.
בטח יש להם קרטון עם פרסומת לrc קולה, או יותר גרוע הם מביאים את המגש בשקית נייר כמו בורקסים.
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:עצם זה שהוא אומר שפיצה בינונית (לפי מקור ראשון) היא הכי טובה בארץ כבר מראה שהוא מזרחי נחות.
די נו היא פיצה בת זונה
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:עצם זה שהוא אומר שפיצה בינונית (לפי מקור ראשון) היא הכי טובה בארץ כבר מראה שהוא מזרחי נחות.
די נו היא פיצה בת זונה
חייב לנסות.
איזה קרטון יש שם?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:עצם זה שהוא אומר שפיצה בינונית (לפי מקור ראשון) היא הכי טובה בארץ כבר מראה שהוא מזרחי נחות.
די נו היא פיצה בת זונה
חייב לנסות.
איזה קרטון יש שם?
נשבע שאני לא זוכר את הקרטון
אבל היא לא מגיעה בשקית
מה שכן, כמו כל פיצה עפולאית שמכבדת את עצמה היא מגיעה עם שקיות קטנות של קטשופ.. כן, יש קטע לעפולאים לאכול פיצה עם קטשופ, זה נכון
my man כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:עצם זה שהוא אומר שפיצה בינונית (לפי מקור ראשון) היא הכי טובה בארץ כבר מראה שהוא מזרחי נחות.
די נו היא פיצה בת זונה
חייב לנסות.
איזה קרטון יש שם?
נשבע שאני לא זוכר את הקרטון
אבל היא לא מגיעה בשקית
מה שכן, כמו כל פיצה עפולאית שמכבדת את עצמה היא מגיעה עם שקיות קטנות של קטשופ.. כן, יש קטע לעפולאים לאכול פיצה עם קטשופ, זה נכון
די נו אתה סתם כבר בקטע של האשה המוכה...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים