יורוליג מחזור 4: ז'לגיריס נגד מכבי, שישי, 20:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 4: ז'לגיריס נגד מכבי, שישי, 20:00

הודעהעל ידי איתי-שגב » 29 אוקטובר 2016, 12:25

ווימס שחקן ענק. יש לנו אותו ל3 שנים !.
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי Weems13 » 29 אוקטובר 2016, 13:28

איתי-שגב כתב:ווימס שחקן ענק. יש לנו אותו ל3 שנים !.

העיקר היו פה "גאונים" שבמשחקי גביע ווינר וגומלסקי כתבו שווימס אחרי השיא ושהוא פלופ. שחקן ענק, רק שימשיך ככה
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2016, 14:13

יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:לא ראינו בשורה היום מול גלא. אבל מכבי תגיע למשחק מול קבוצה די עייפה וגם לא חזקה במיוחד.
יש סיכוי לנצח. מכבי לא פייבוריטית, אבל גם לא אנדרדוג.

לא שההגדרות האלה שוות משהו, אבל לחלוטין אנדרדוג

רק מצטט ...

כמובן שרגע אחרי שמכבי מנצחת זו הקבוצה הגרועה ביורוליג , קל .

אתה באמת רוצה שנתחיל עם ציטוטים אחרי שתי העונות האחרונות? אחרי פתיחת העונה הנוכחית? אין מצב שאתה לא רובוט, באמת. לא מבין מאיפה אתה שואב את התעוזה להתחיל להביא ציטוטים.

ולעניין, מכבי אחרי הטלטלה שעברה, ועם רמי הדר על הקווים לא הגיעה פייבוריטית. זה שז'לגיריס התבררה כקבוצה החלשה במפעל זה נחמד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 14:25

MTA2311 כתב:
יוסי22 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:לא ראינו בשורה היום מול גלא. אבל מכבי תגיע למשחק מול קבוצה די עייפה וגם לא חזקה במיוחד.
יש סיכוי לנצח. מכבי לא פייבוריטית, אבל גם לא אנדרדוג.

לא שההגדרות האלה שוות משהו, אבל לחלוטין אנדרדוג

רק מצטט ...

כמובן שרגע אחרי שמכבי מנצחת זו הקבוצה הגרועה ביורוליג , קל .

אתה באמת רוצה שנתחיל עם ציטוטים אחרי שתי העונות האחרונות? אחרי פתיחת העונה הנוכחית? אין מצב שאתה לא רובוט, באמת. לא מבין מאיפה אתה שואב את התעוזה להתחיל להביא ציטוטים.

ולעניין, מכבי אחרי הטלטלה שעברה, ועם רמי הדר על הקווים לא הגיעה פייבוריטית. זה שז'לגיריס התבררה כקבוצה החלשה במפעל זה נחמד.

החלשה או לא, היא כבר ניצחה את באסקוניה, שניצחה את ריאל, שניצחה את מכבי ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 אוקטובר 2016, 14:36

Weems13 כתב:
איתי-שגב כתב:ווימס שחקן ענק. יש לנו אותו ל3 שנים !.

העיקר היו פה "גאונים" שבמשחקי גביע ווינר וגומלסקי כתבו שווימס אחרי השיא ושהוא פלופ. שחקן ענק, רק שימשיך ככה

יש פה הרבה גאונים שלא מצליחים להבין שמכבי
מחזיקה קו אחורי טופ יורוליג , חבל ששיחקו עם עמדת המאמן ועמדה 4 אבל גם במצב הנוכחי מכבי בהרכב מלא היא קבוצת הצלבה מובהקת והיא גם הייתה מנצחת במילאנו עם ווימס שזה משחק לא קל בכלל .

לא אוהב את המעבר מזה שמכבי אנדרדוג למשחק שלא מרמז כלום , מותר לטעות ...

פחות , להתעלם מהמציאות בתירוצים מוזרים .
יוסי22

הודעהעל ידי שועל » 29 אוקטובר 2016, 22:21

ראיתי את המשחק שוב, משחק לא טוב של מכבי, בעיקר מהסיבה שהוא היה מאוד לא קבוצתי.
גאודלוק נראה ממורמר ומנותק לגמרי מהקבוצה (אני חושב שרמי שוגה ביחס אליו), ווימס עשה אך ורק פעולות אישיות כנ"ל סילי שאחז המון בכדור אבל סיים רק עם 2 אסיסטים. מאוכזב מאייברסון, הוא החטיא ממקומות שאסור לו להחטיא מהם.

זה לא יספיק מול קבוצות שיכפו משחק צמוד יותר.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2016, 22:38

שועל כתב:ראיתי את המשחק שוב, משחק לא טוב של מכבי, בעיקר מהסיבה שהוא היה מאוד לא קבוצתי.
גאודלוק נראה ממורמר ומנותק לגמרי מהקבוצה (אני חושב שרמי שוגה ביחס אליו), ווימס עשה אך ורק פעולות אישיות כנ"ל סילי שאחז המון בכדור אבל סיים רק עם 2 אסיסטים.

אני חייב להסכים בהקשר למשחק הלא קבוצתי של מכבי אתמול.
לא הבנתי את ההליכות של אנדרו עם הראש בקיר. מקווה שזה היה חד פעמי.

ד"א, אנדרו בינתיים מוסר הכי הרבה אסיסטים בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 22:44

jol9 כתב:
שועל כתב:ראיתי את המשחק שוב, משחק לא טוב של מכבי, בעיקר מהסיבה שהוא היה מאוד לא קבוצתי.
גאודלוק נראה ממורמר ומנותק לגמרי מהקבוצה (אני חושב שרמי שוגה ביחס אליו), ווימס עשה אך ורק פעולות אישיות כנ"ל סילי שאחז המון בכדור אבל סיים רק עם 2 אסיסטים.

משחקים לבד אבל בכל זאת מצליחים לקלוע הרבה בכל משחק. זה מראה שיש לסגל שלנו ים של כשרון. נקווה שהם ילמדו לשחק ביחד, ואז המשחק שלנו יכול להשתפר בכמה רמות, כי הכשרון יש
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2016, 22:46

felix_r כתב:
jol9 כתב:

משחקים לבד אבל בכל זאת מצליחים לקלוע הרבה בכל משחק. זה מראה שיש לסגל שלנו ים של כשרון. נקווה שהם ילמדו לשחק ביחד, ואז המשחק שלנו יכול להשתפר בכמה רמות, כי הכשרון יש

אני גם חושב.
אני רק לא חושב שרמי הדר יכול לעשות את זה, וזה חבל, כי העונה הזאת באמת יש הרבה כשרון
וגם יכולת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2016, 22:49

הדרך היא בטח לא לספסל את גאודלוק, שכמו שראינו אתמול זה רק גורם לו לשחק אנוכי יותר.

אין גם בעיה עם בידודים ד"א. לשם הכדורסל המודרני הולך בכל מקרה. אבל גם בידודים צריך לדעת ליצור ולשחק כמו שצריך.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2016, 22:56

MTA2311 כתב:הדרך היא בטח לא לספסל את גאודלוק, שכמו שראינו אתמול זה רק גורם לו לשחק אנוכי יותר.

אין גם בעיה עם בידודים ד"א. לשם הכדורסל המודרני הולך בכל מקרה. אבל גם בידודים צריך לדעת ליצור ולשחק כמו שצריך.

זה בטוח. גאודלוק הוא שחקן מפתח בקבוצה הזאת. 18 נקודות שלו, כחלק מהשטף הקבוצתי, או כמו אתמול,
כנגד השטף, זה הבדל גדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 אוקטובר 2016, 22:57

MTA2311 כתב:הדרך היא בטח לא לספסל את גאודלוק, שכמו שראינו אתמול זה רק גורם לו לשחק אנוכי יותר.

אני זוכר את הקטע במשחק שראסקין שאל בשידור למה הדר הוריד את גאודלוק לספסל. באותו הרגע דווקא הייתה לי תשובה הגיונית, כי גאודלוק בדיוק קיבל עבירה שלישית, והליטאים חיפשו לשחק עליו. בסדר. אין עם זה שום בעיה. זה לא שהדר עשה לו סידרת חינוך בכוח. סתם ניהל את המשחק לפי המהלכים במגרש.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2016, 23:03

felix_r כתב:

אני זוכר את הקטע במשחק שראסקין שאל בשידור למה הדר הוריד את גאודלוק לספסל. באותו הרגע דווקא הייתה לי תשובה הגיונית, כי גאודלוק בדיוק קיבל עבירה שלישית, והליטאים חיפשו לשחק עליו. בסדר. אין עם זה שום בעיה. זה לא שהדר עשה לו סידרת חינוך בכוח. סתם ניהל את המשחק לפי המהלכים במגרש.

ספציפית כשקיבל שלישית כן, אבל באופן כללי אני לחלוטין חושב שזה היה נסיון לסדרת חינוך, או רצון להבהיר מי הבוס. היה אפשר לראות את זה גם בקלות לפי התגובות של גאודלוק ולפי איך שהוא שיחק אתמול.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 23:14

jol9 כתב:

ואני כבר כתבתי לך שיהיה משחק של מי שממצמץ ראשון..
באופן כללי אני לא ראיתי שום סימנים של משחק אנוכי מצד שחקני מכבי חוץ מכמה פעמים שגאודלוק מסר את הכדור ורץ לצד השני לתפוס את הכדור של עצמו כדי לקלוע. סהכ גם הפעולות האישיות נעדו בזרם של המשחק. הרמת תיאום והחיבור עוד יתחזקו עם הזמן זה בטוח אבל זה לא אומר שיהיה לנו כדורסל של הספארס. אגב גם בעונת האליפות לא היה כדורסל בסגנון הטיקי טאקה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 23:18

ודרך אגב. עם כל מה שנאמר עליו כאן, היכולת של גאלוק לקרוא מצבים ולמסור בזמן הנכון היא מרשימה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 29 אוקטובר 2016, 23:23

צריך לומר גם שהשיפוט היה חד צדדי לטובת מכבי, זה מאוד בלט
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי jol9 » 29 אוקטובר 2016, 23:24

toja27 כתב:
jol9 כתב:

ואני כבר כתבתי לך שיהיה משחק של מי שממצמץ ראשון..
באופן כללי אני לא ראיתי שום סימנים של משחק אנוכי מצד שחקני מכבי חוץ מכמה פעמים שגאודלוק מסר את הכדור ורץ לצד השני לתפוס את הכדור של עצמו כדי לקלוע. סהכ גם הפעולות האישיות נעדו בזרם של המשחק. הרמת תיאום והחיבור עוד יתחזקו עם הזמן זה בטוח אבל זה לא אומר שיהיה לנו כדורסל של הספארס. אגב גם בעונת האליפות לא היה כדורסל בסגנון הטיקי טאקה.

מקווה שלא. זה לא יהיה סימן טוב או מעודד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 29 אוקטובר 2016, 23:46

"אבל ללוחמנות הזו היו גם צדדים שליליים: היא הובילה, בין היתר, לעימותים מזדמנים עם מאמנים שניסו להכפיף אותו למערכת החוקים שלהם. עם בובי קרמינס, מאמן מכללת צ'רלסטון, היו לו כמה ויכוחים קולניים. "היה הרבה 'זבל' שצריך לנקות מהמשחק שלו", העיד קרמינס בזמנו. "כן, היו לו הטעיות גוף מושלמות וקליעה קטלנית. אבל הוא כל הזמן ניסה לעשות מהלכים קשים ומרהיבים, וזה הוביל לקבלת החלטות גרועה. היו כמה פעמים שאיימתי על חייו - אמרתי לו, רוצה לזרוק כמו שאתה זורק? רוצה לעשות את המהלכים המשוגעים האלה? אין לי בעיה, אבל קודם תרוויח את החופש הזה על המגרש. תראה לי שאתה מסוגל גם לשמור ולשחק למען הקבוצה".

לא שידרו על אותו גל. גאודלוק מאחורי אוברדוביץ' (צילום: GettyImages)
המניירות הללו דבקו אצל גאודלוק, במידה זו או אחרת, גם בהמשך הקריירה. גם מערכת היחסים עם ז'ליקו אוברדוביץ', למשל, הייתה סבוכה למדי. בטורקיה מספרים שהשועל הסרבי ניסה ליישר את גאודלוק בשלל אמצעים: הוא היה השוטר הטוב, השוטר הרע, פעם אחת אפילו איים לקנוס אותו אם ימשיך להמרות את פיו ולקחת זריקות קשות – אבל ללא הצלחה מרובה. בחדר ההלבשה של פנרבחצ'ה חיבבו את גאודלוק האיש, אבל אימצו בחום את הכינוי שאוברדוביץ' הדביק לו בחודשים הראשונים בטורקיה – ריי צ'ארלס – על שום חוסר היכולת או הרצון שלו להבחין בחבר פנוי לזריקה. "לפעמים הוא מאדים מרוב זעם. במקרים קיצוניים הפנים שלנו מקבלות גוון סגול. היו כמה פעמים שלא יכולתי להסתכל לו בעיניים מרוב שזה היה מוריד לי את הביטחון. הייתי עושה טעות קטנה, והוא היה מסתכל עליי כאילו הוא הולך לחנוק אותי", סיפר גאודלוק על היחסים עם ז'לקו.

בהמשך זה קצת השתחרר. כמו תמיד, הכישרון הטהור שלו הצליח לחפות על שאר המגרעות. מעטים השחקנים ביבשת עם יכולות הפוט-דה-בול-אין-דה-באסקט של גאודלוק, וגם אוברדוביץ' ידע זאת. למרות שניסיונות האילוף כשלו, המאמן מתח את החבל עבורו ואפשר לו חופש יצירתי, גם כשזה בא על חשבון שחקנים אחרים. אוברדוביץ' ראה איך מאמן אירופי מוכשר אחר, אנדראה טרינקיירי, זונח בעונה שלפני כן עם קאזאן את עקרונות ההתקפה שלו כדי לגרום לגאודלוק להרגיש טוב, וחיקה אותו. מאז ימי דיאן בודירוגה העליזים בפנאתינייקוס של תחילת שנות ה-2000 ז'לקו לא הטמיע שיטה התקפה כזו צנטרליסטית."

רק שם את זה פה דקה..
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2016, 23:55

את תאודוסיץ ודה קולו קל לאמן? את שאראס היה קל לאמן? וכו' (וזה בלי להיכנס לדוגמאות מהנבא)

שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים. אם היה פה אובראדוביץ זה סיפור אחד, אבל גאודלוק חשוב לקבוצה הזאת פי אלף מאלף כמו רמי הדר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 אוקטובר 2016, 23:56

MTA2311 כתב:את תאודוסיץ ודה קולו קל לאמן? את שאראס היה קל לאמן? וכו' (וזה בלי להיכנס לדוגמאות מהנבא)

שחקנים גדולים הם לא אנשים פשוטים. אם היה פה אובראדוביץ זה סיפור אחד, אבל גאודלוק חשוב לקבוצה הזאת פי אלף מאלף כמו רמי הדר.

״פי אלף מאלף כמו רמי הדר״
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], שמוליק ו־6 אורחים