rc4991 כתב:אייל שני שואל בתקיפות מתמודדת שרק נכנסה לאודישן "את ערביה?"
הזכיר לי את זה (אותו חוסר טאקט)
חלום שלי שתגיד שהיא ענתה "לא"
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אייל שני שואל בתקיפות מתמודדת שרק נכנסה לאודישן "את ערביה?"
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:וואלה יכולת לזרום פה הודאל. זה לא שיש לך משהו טוב יותר לעשות ב1 בלילה.
בטח שיש, מוצ"ש, רימיני, בירות, התחלנו.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:וואלה יכולת לזרום פה הודאל. זה לא שיש לך משהו טוב יותר לעשות ב1 בלילה.
היתחלנוווווווו*
יד אחד וודקה רדבול בכוס חד פעמית עם קש שחור, יד שנייה פיצה נוטפת קטשופ, עדן אברג'יל על הברכיים וברקע מלכת השושנים של עדן בן זקן
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:וואלה יכולת לזרום פה הודאל. זה לא שיש לך משהו טוב יותר לעשות ב1 בלילה.
היתחלנוווווווו*
יד אחד וודקה רדבול בכוס חד פעמית עם קש שחור, יד שנייה פיצה נוטפת קטשופ, עדן אברג'יל על הברכיים וברקע מלכת השושנים של עדן בן זקן
yanay21 כתב:rc4991 כתב:אייל שני שואל בתקיפות מתמודדת שרק נכנסה לאודישן "את ערביה?"
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:וואלה יכולת לזרום פה הודאל. זה לא שיש לך משהו טוב יותר לעשות ב1 בלילה.
היתחלנוווווווו*
עומד לי מהmental image...
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:אייל שני שואל בתקיפות מתמודדת שרק נכנסה לאודישן "את ערביה?"
אמרה כן, התחילה לבכות ופתחה במונולוג של שעתיים
יותר משאני שונא את האודישנים, אני שונא עוד יותר את האודישנים של הערבים
yanay21 כתב:איזה מנטל? בוודאות אתה עושה את זה
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:איזה מנטל? בוודאות אתה עושה את זה
נראה לך שאני שותה משקה זול כמו וודקה מדוללת ברד בול?
מה אני מהפאבלות?
LIAV10 כתב:רק תחסוך מהפרוויאניות את השם שלך כי פאדיחה לא לתת בראש בפרו, לפי מה שאני שומע אתה רק צריך להיות פחות שחור מהן.
Hodael עלול להפיל אותך.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:איזה מנטל? בוודאות אתה עושה את זה
מה אני מהפאבלות?
לא יודע, אצלי בראש אתה קצת ערס, אבל בקטע חביב
LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:איזה מנטל? בוודאות אתה עושה את זה
מה אני מהפאבלות?
נודר באמא שלך?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:רק תחסוך מהפרוויאניות את השם שלך כי פאדיחה לא לתת בראש בפרו, לפי מה שאני שומע אתה רק צריך להיות פחות שחור מהן.
Hodael עלול להפיל אותך.
באנגולה השתמשתי ביודה, שיהיה פשוט, בכל זאת הממוצע שם עומד עד 9 כרומוזומים לבנאדם.
אבל האמת שלאורך השנים למדתי להשתמש בשם המסובך לטובתי, במיוחד בחו"ל
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:רק תחסוך מהפרוויאניות את השם שלך כי פאדיחה לא לתת בראש בפרו, לפי מה שאני שומע אתה רק צריך להיות פחות שחור מהן.
Hodael עלול להפיל אותך.
באנגולה השתמשתי ביודה, שיהיה פשוט, בכל זאת הממוצע שם עומד עד 9 כרומוזומים לבנאדם.
אבל האמת שלאורך השנים למדתי להשתמש בשם המסובך לטובתי, במיוחד בחו"ל
בפרו עוד לא הייתי, אבל בברזיל כן ושם תשעה כרומוזומים זה המון.
כאילו בקטע של צעקתי ״מווווו מוווו״ באמצע השוק כדי שהמוכרת תבין שאני שואל אם זה בקר.
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:LIAV10 כתב:yanay21 כתב:איזה מנטל? בוודאות אתה עושה את זה
מה אני מהפאבלות?
נודר באמא שלך?
בעיניים שלי.
(מודה שכשאני מנסה להבטיח את האמינות שלי, אני אומר "בספר תורה", זה התחיל מתוך בדיחה ממערכון, והתפתח לשימוש רגיל, כי אחרים לא מכרים את הבדיחה)
MTA2311 כתב:וואלה יכולת לזרום פה הודאל. זה לא שיש לך משהו טוב יותר לעשות ב1 בלילה.
מכביסט24 כתב:הודאל תגיד, תמיד זיינו ככה באגרסיביות יתר את השם שלך או שרק פה מתנכלים לך הארדקור?
זה כבר התעללות בשאריות של גופה שהרקיבה חודש באיזה ביוב..
MaccabiTA כתב:מכביסט24 כתב:הודאל תגיד, תמיד זיינו ככה באגרסיביות יתר את השם שלך או שרק פה מתנכלים לך הארדקור?
זה כבר התעללות בשאריות של גופה שהרקיבה חודש באיזה ביוב..
נשבע שבשום מקום אחר זה לא קרה, אני זוקף את זה לזכות הפורום
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־8 אורחים