תודה רבה לכם

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:חברים יקרים, החלטתי לפרוש מהפורום, כי אתמול אור לא חייך מספיק ולא הראה מספיק התלהבות
בשיח איתי.
היה כיף.... תודה.
אבל ברצינות - רציתי לאחל לכל הסטודנטים שנת לימודים נעימה וטובה. תזכרו שבסופו של דבר זאת
אחת מתקופות החיים הכי טובות בחייו של כל אדם.
אתם עדיין צעירים, עדיין לא כבולים בשרשראות החיים, ומשוחררים מכל שרשראות הילדות.
בעיקרון 3 התקופות הטובות בחייו של אדם הם תינוקות, סטודנטיאליות ופנסיה. עכשיו תחשבו למה אתם
בשיא עכשיו.
אני גם מתחיל סמסטר השבוע. אולי האחרון, מקווה שלא.
jol9 כתב:חברים יקרים, החלטתי לפרוש מהפורום, כי אתמול אור לא חייך מספיק ולא הראה מספיק התלהבות
בשיח איתי.
היה כיף.... תודה.
אבל ברצינות - רציתי לאחל לכל הסטודנטים שנת לימודים נעימה וטובה. תזכרו שבסופו של דבר זאת
אחת מתקופות החיים הכי טובות בחייו של כל אדם.
אתם עדיין צעירים, עדיין לא כבולים בשרשראות החיים, ומשוחררים מכל שרשראות הילדות.
בעיקרון 3 התקופות הטובות בחייו של אדם הם תינוקות, סטודנטיאליות ופנסיה. עכשיו תחשבו למה אתם
בשיא עכשיו.
אני גם מתחיל סמסטר השבוע. אולי האחרון, מקווה שלא.
roy1000 כתב:אני מתחיל ללמד מחר.
shayD כתב:חוזק חומרים 1 here I come.
להתראות VOD, היית אדיב אליי.
jol9 כתב:roy1000 כתב:אני מתחיל ללמד מחר.
אתה מלמד פרשמנים?
החציל האצטקי כתב:האמת שהיה ממש נחמד. פשוט בית ספר מושקע ברמות, שאי אפשר שלא להשתגע מזה. נראה איך יהיו הלימודים עצמם, אבל אין ספק שהמעטפת פשוט מדהימה.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:האמת שהיה ממש נחמד. פשוט בית ספר מושקע ברמות, שאי אפשר שלא להשתגע מזה. נראה איך יהיו הלימודים עצמם, אבל אין ספק שהמעטפת פשוט מדהימה.
הצליחו להרשים אותי, וזה לא קל.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:האמת שהיה ממש נחמד. פשוט בית ספר מושקע ברמות, שאי אפשר שלא להשתגע מזה. נראה איך יהיו הלימודים עצמם, אבל אין ספק שהמעטפת פשוט מדהימה.
הצליחו להרשים אותי, וזה לא קל.
לגמרי.
מאורגנים, מתוקתקים וחביבים. קבלת פנים הכי יפה שיש.
ינאי - התחלתי מדעי המחשב בבינתחומי.
yanay21 כתב:בצדק הם כאלו, אתם משלמים ערימות.
וואי, בהצלחה! נפגשת עם אור? או שלא היו לך משקפי שמש בכדי לא להסתנוור?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים