המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:הסחפור על הבירה הבלגית נראה סגור. לפי ערוץ הספורט 100 אלף דולר דמי שחרור.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4162551,00.html
בשעות הקרובות אמור דמונד מאלט לחתום במכבי תל אביב. בכך ייסגר המעגל שנפתח בחודש יולי האחרון, עם עזיבתו של ג'רמי פארגו. בחמשת החודשים שחלפו מאז הספיקה מכבי להחתים את ג'ורדן פארמר ואת תיאו פפאלוקאס כמחליפים; לאבד את פארמר; לזכות בתביעה כנגד השחקן; ולהגיע לסיכום עקרוני עם מחליפו של פארמר בעמדת הרכז.
שחף כתב:טוב אז מאלט כנראה אמור לחתום בקרוב, לפחות על פי גרינוולד:
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1885963בשעות הקרובות אמור דמונד מאלט לחתום במכבי תל אביב. בכך ייסגר המעגל שנפתח בחודש יולי האחרון, עם עזיבתו של ג'רמי פארגו. בחמשת החודשים שחלפו מאז הספיקה מכבי להחתים את ג'ורדן פארמר ואת תיאו פפאלוקאס כמחליפים; לאבד את פארמר; לזכות בתביעה כנגד השחקן; ולהגיע לסיכום עקרוני עם מחליפו של פארמר בעמדת הרכז.
שחף כתב:אני לא מבין מה הרעיון בזה שהוא יגיע רק אחרי שבוע הבא. לשחק ביורוליג הוא לא יוכל אבל להתאמן כן וגם לשחק בליגה ובאדריאטית. כל שבוע כזה קריטי במיוחד אם אנחנו מקבלים את ברסה\צסק''א בשלב הבא.
עפר כתב:מקאדו כתב:6 לב צהוב כתב:סעיף השחרור של מאלט משרלראוה הוא כ-100 אלף דולר .
האם הוא באמת שווה את זה בשביל קצת יותר מחצי עונה ?
למה יש מישהו אחר שאפשר להביא בשקל וחצי בשלב הזה ? כל שחקן שתביא תצתרך לשלם ביי אאוט כלשהו ו 100 אלף זה לא הרבה.
אפשר להביא רכז אחר, צעיר , הזכירו כבר מספיק שמות.
בכל מקרה השנה מכבי לא שוות ערך לצאסקא, פנא וברצה כך שלא יהיה גביע בכל מקרה.
להצלבה מאלט או מישהו צעיר יכולים להספיק באותה מידה
הרכז הצעיר יקבל חצי עונה להשתפשף ושנה הבאה יעמוד לזכות מכבי רכז עם נסיון.
jol9 כתב:עפר כתב:מקאדו כתב:6 לב צהוב כתב:סעיף השחרור של מאלט משרלראוה הוא כ-100 אלף דולר .
למה יש מישהו אחר שאפשר להביא בשקל וחצי בשלב הזה ? כל שחקן שתביא תצתרך לשלם ביי אאוט כלשהו ו 100 אלף זה לא הרבה.
ואם הוא יהיה מאעפן?
אין מה לנסות לבנות קדימה בשלב כזה של העונה
עפר כתב:jol9 כתב:עפר כתב:מקאדו כתב:6 לב צהוב כתב:סעיף השחרור של מאלט משרלראוה הוא כ-100 אלף דולר .
ואם הוא יהיה מאעפן?
אין מה לנסות לבנות קדימה בשלב כזה של העונה
אין טעם לשלם 100,000 על שחקן ש/שנה הבאה לא יהיה כאן (עוד מעט בן 34).
עדיף אפילו לשלם 100,000 לחיפה ולהביא את לנסברג לכאן.
לנסברג ישחק בעמדה 2 ולנגפורד ישחק רק בעמדה 1.
קודי כתב:אגב, מחר יש לשרלרואה את משחק הליגה האחרון שלה לפני פגרת חג המולד שמסתיימת ב-4 בינואר. מאחר שהמשחק ביום חמישי חסר חשיבות מבחינת שתי הקבוצות, איזו סיבה יש שמאלט לא יצטרף למכבי כבר ביום ראשון ויתחיל להתאמן עם הקבוצה, לשחק באדריאטית ובליגה ולהיכנס לעניינים?
where is the love? כתב:אני לא מבין מה ההבדל בין מאלט לבין פאפאלוקאס...אני כבר לא מבין כלום...נשמע מאוד מוזר...
זה שיש לו ניסיון באירופה זה לא אומר שהוא היה במקומות גדולים, אין לי דבר נגד השחקן והוא נראה טוב, אבל זה מאוד מוזר כאילו להחתים שחקן מבוגר ולהוציא שחקן מבוגר...
אני חושב שפולן בדיוק מה שמכבי צריכה לפחות יהיה קצת שמירה וגיוון ושחקן צעיר, אז נכון מכבי לא תעלה לפיינל פור עם פולן, אבל היא גם לא תעלה עם מאלט, אז מה הקטע פה...
אני חושש שפולן יתן מספרים טובים מאוד לאורך העונה ואז יהיה לנו תחרות עם קבוצות אחרות אליו, הלוואי והוא יגיע עכשיו ואז שנה הבאה הוא יראה יותר טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot], גל גל ו־12 אורחים