MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
גם בחינם אתה לא יכול להרשות לעצמך
שנה וחצי בגולה חביבי
זה כמו דמי כיס שלך ל4 חודשים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
גם בחינם אתה לא יכול להרשות לעצמך
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
אתה קיבלת אישור להיכנס לתחומי הקו הירוק?
MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
אם כן, דברו איתי עוד שנה
לך מפה יא מפקיר, אל תצטט אותי
Holiday_Armadillo כתב:אני אשכרה מרגישה כאילו הידיים שלי תפוסות ושוקלות 5 קילו יותר ושאני יכולה לפתור את זה אם רק אעשה קנקים
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
את לא מצטטת את אורי
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
את לא מצטטת את אורי
אורי גר עוד במקום שהממשלה מנסה לשמור על צביון יהודי
על עפולה כבר מזמן ויתרו
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
אם כן, דברו איתי עוד שנה
לא שיש לי בעיה לפגוע באנשים, אבל מתי הפקרתי אותך? אתה אחד האהובים פה קל
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
יש לך ויזה למרכז?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
אם כן, דברו איתי עוד שנה
8 ימים השארת אותי גלמוד בממלכת הספרס
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
יש לך ויזה למרכז?
שב"ח
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:[quote="MaccabiTA"]ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
אם כן, דברו איתי עוד שנה
8 ימים השארת אותי גלמוד בממלכת הספרס
LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
יש לך ויזה למרכז?
שב"ח
כפר שמריהו, אפקה או הרצליה פיתוח?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:MaccabiTA כתב:ברצינות, ליאב, אור, אתם משכירים במקרה חדר במחיר מבצע לחבר שהוא גם אח?
יש לך ויזה למרכז?
שב"ח
כפר שמריהו, אפקה או הרצליה פיתוח?
טייבה
Holiday_Armadillo כתב:הודאל, עושה לך מחווה ואוכלת פיצה שלמה לבד
הלוואי והייתי יכולה להגיד שזה כרוך באיזשהו מאמץ עילאי
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הודאל, עושה לך מחווה ואוכלת פיצה שלמה לבד
זו בטח מיני פיצה של פרגו או משהו כזה, לא אמין
LIAV10 כתב:סעמק, נתקע לי בראש השיר i want it that way.
Holiday_Armadillo כתב:הודאל, עושה לך מחווה ואוכלת פיצה שלמה לבד
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־15 אורחים