המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:לסטודנטים בהנדסה יש ציפיה שיתייחסו אליהם חרא. זה מה שיפה. אצלנו יש סטודנטים שחושבים שחייבים להם משהו.
אבל בתכלס אין מה להשוות. אני משקיע אולי עשירית לעומת מה שהשקעתי כשלימדתי בnyu.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לסטודנטים בהנדסה יש ציפיה שיתייחסו אליהם חרא. זה מה שיפה. אצלנו יש סטודנטים שחושבים שחייבים להם משהו.
לא חסרה לך בתור מרצה אינטראקציה עם סטודנטים? זה לא משהו שמחפשים כשנכנסים לתחום הזה?
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:roy1000 כתב:לסטודנטים בהנדסה יש ציפיה שיתייחסו אליהם חרא. זה מה שיפה. אצלנו יש סטודנטים שחושבים שחייבים להם משהו.
לא חסרה לך בתור מרצה אינטראקציה עם סטודנטים? זה לא משהו שמחפשים כשנכנסים לתחום הזה?
ממש לא. את אף אחד לא מעניינת ההוראה כשנכנסים לתחום. ההכשרה היא להיות חוקר, לא מורה. כמובן שיש כאלה שמחפשים את האינטרקציה עם סטונדטים. יש לי קולגה שמלמד תואר ראשון ומדבר כל היום בווטסאפ עם סטודנטים ונשאר איתם בקשר שנים. אני משקיע מאמץ מסויים בהוראה, אבל אני לא מהטיפוסים האלה שמעודדים את הסטודנטים לדבר איתם מעבר לשיעור.
MTA2311 כתב:אז למה לא לגיטימי להגיד שחוקרים צריכים להיות חוקרים ומרצים צריכים להיות מרצים?
roy1000 כתב:לסטודנטים בהנדסה יש ציפיה שיתייחסו אליהם חרא. זה מה שיפה. אצלנו יש סטודנטים שחושבים שחייבים להם משהו.
jol9 כתב:roy1000 כתב:לסטודנטים בהנדסה יש ציפיה שיתייחסו אליהם חרא. זה מה שיפה. אצלנו יש סטודנטים שחושבים שחייבים להם משהו.
לא ידעתי שלימדת בNYU... יצא לך ללכת קצת למשחקים שם? יש שם קבוצה לא רעה, לא?
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:לסטודנטים בהנדסה יש ציפיה שיתייחסו אליהם חרא. זה מה שיפה. אצלנו יש סטודנטים שחושבים שחייבים להם משהו.
לא ידעתי שלימדת בNYU... יצא לך ללכת קצת למשחקים שם? יש שם קבוצה לא רעה, לא?
ל-NYU אין שום קבוצה טובה בספורט. אתה מתבלבל פה.
roy1000 כתב:לא הייתי בחיים שלי בשום משחק כדורסל של קולג'ים (לא הייתי במקומות הנכונים בשביל זה). הייתי בשני משחקי קולג' פוטבול.
החציל האצטקי כתב:שבוע אחד, שתי מסיבות, שתיהן על המשחקים של מכבי.
זה לא יכול להיות צירוף מקרים.
שועל כתב:החציל האצטקי כתב:שבוע אחד, שתי מסיבות, שתיהן על המשחקים של מכבי.
יש לכם שם שתול, אני בטוח
yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:שבוע אחד, שתי מסיבות, שתיהן על המשחקים של מכבי.
מסיבה, או לראות את שמעון מתחרפן על הספסל .הבחירה ברורה
my man כתב:yanay21 כתב:החציל האצטקי כתב:שבוע אחד, שתי מסיבות, שתיהן על המשחקים של מכבי.
מסיבה, או לראות את שמעון מתחרפן על הספסל .הבחירה ברורה
שמעון קל
jol9 כתב:יש לכם מסיבות תחילת השנה??
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים