המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:היום הספרס מארחת את יוטה, ובעוד שלושה ימים ההיפך. אחד מהמשחקים האלו יהיה ההפסד הראשון.
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:היום הספרס מארחת את יוטה, ובעוד שלושה ימים ההיפך. אחד מהמשחקים האלו יהיה ההפסד הראשון.
אני מעט יותר אופטימי ממך כי שניהם מגיעים אחרי מנוחה סבירה, אבל כן, יוטה קבוצה לא פשוטה בכלל
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התגעגעתי
לזה שמתארים דברים בתור ''קשוח''?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:התגעגעתי
לזה שמתארים דברים בתור ''קשוח''?
נראה לך שקראתי משהו פה?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:היום הספרס מארחת את יוטה, ובעוד שלושה ימים ההיפך. אחד מהמשחקים האלו יהיה ההפסד הראשון.
אני מעט יותר אופטימי ממך כי שניהם מגיעים אחרי מנוחה סבירה, אבל כן, יוטה קבוצה לא פשוטה בכלל
אחת הקשוחות. עשתה צרות גם לווריורס בעונה שעברה.
לא בקטע של עייפות בהכרח, פשוט כי זה חייב לקרות מתישהו, ואלו בדיוק סוג הקבוצות שקשה לנו מולן. פחות מוכשרות, אבל עם אופי. וזה בטח יהיה הפסד מגעיל כזה, במשחק צמוד. לא יפתיע אם מישהו ינוח באחד מהם, מה שבכלל יפגע בנו.
צופה היום?
yanay21 כתב:הודאל, נשבע לך ששכחתי שדני גרין לא משחק
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, נשבע לך ששכחתי שדני גרין לא משחק
לי קשה לשכוח כשאני רואה את אנדרסון עולה בחמישייה
אגב, מי שראוי למילה טובה (ולהתנצלות ממך) הוא פאטי מילס שתפס לא מעט מהחלל שנוצר כתוצאה מהדעיכה (המאוד מדאיגה, אגב) של טוני
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, נשבע לך ששכחתי שדני גרין לא משחק
לי קשה לשכוח כשאני רואה את אנדרסון עולה בחמישייה
אגב, מי שראוי למילה טובה (ולהתנצלות ממך) הוא פאטי מילס שתפס לא מעט מהחלל שנוצר כתוצאה מהדעיכה (המאוד מדאיגה, אגב) של טוני
אם כבר לא משחקים, ברטאנס לא משחק היום, משהו ברגל.
ומילס יזכה למילה טובה ממני בהספד שלו, מקסימום. 2.8 אסיסטים למשחק לא מרגשים אותי. הוא סבבה במצב הזה, כשהכול זורם, אבל הוא לא רכז. בפלייאוף זה יהרוג אותנו, ורק בפלייאוף זו החוכמה האמיתית, כי בעונה הסדירה אנחנו תמיד סבבה, ואז נחנקים.
אני דווקא מחזיק מקייל, בינתיים הוא אפור, אבל יש לו פוטנציאל. קליעה סבירה, הגנה טובה, ארוך, ובקולג' ידע לשחק פוינט פורוורד טוב. זה עניין של בטחון ושטף, ולפי הפרצוף הוא בן 10.
yanay21 כתב:זו הבעיה שלי, שפאטי הוא סקורר, וזה סבבה, אבל בשביל זה יש את דני. ודני שומר טוב יותר וגבוה יותר. פשוט מרגיש לי שהוא קצת חד מימדי מכדי לתפוס מקום כזה משמעותי. זה לא שהוא גרוע או לא מתאים, אבל אני מרגיש שהיינו יכולים להחליף אותו בשחקן שהיה משפר אותנו בהגנה(מה שאנחנו בהחלט צריכים, עם העזיבה של טימי, ההגעה של פאו, והגיל של אולדריג').
קייל באמת לא מתאים ל2, לא מבין למה הוא לא שם את סימונס בחמישייה הזו, הוא נותן עונה מצויינת בינתיים, ויש לו גם אחלה אופי כשהוא משחק, זה משהו שיכול לתרום גם כשהמספרים לא טובים.
יצא לי, וממש נהניתי ממנו, יש לו ניצוץ. אולי זה סתם בגלל המוצא, אבל היו לו קצת מהלכי מאנו כאלו, אני לגמרי בעד לתת לו יותר דקות על חשבון פארקר, אני חושב שאם הוא יתפוס בטחון הוא יכול להיות משמעותי אפילו בפלייאוף הקרוב, ברמה של שחקן הכרחי
LIAV10 כתב:זיינתם את הת׳רד
yanay21 כתב:LIAV10 כתב:זיינתם את הת׳רד
אם יש לך משהו לכתוב שלא קשור ללברון ,אתה מוזמן להצטרף. בשבילנו זה מקום המפלט היחיד מנחילים של אוהדי גולדן, קאבס , לייקרס ושאר דברים(מדהים אותי שאנשים אוהבים את יוסטון בגלל הארדן. פאקינג איכס).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים