המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:אם לומר את האמת אני חושב שחלק פה מציירים לעצמם דמות קצת אחרת "מהחיים האמיתיים" שלהם
Mitelka כתב:רייס, גאודלוק, איידסון, מוריס, טיוס (בהנחה שבלו חלק מהשושלת ואי אפשר אותו).
איתי-שגב כתב:למגיע מקום בחמישייה השנייה ?
rc4991 כתב:אם לומר את האמת אני חושב שחלק פה מציירים לעצמם דמות קצת אחרת "מהחיים האמיתיים" שלהם
rc4991 כתב:איתי-שגב כתב:למגיע מקום בחמישייה השנייה ?
מבחינת יכולת הוא גם חמישיה ראשונה
איתי-שגב כתב:האמת שבתקופה שהוא היה פה והייתי ממש ילד הייתי בטוח שהוא השחקן הכי טוב באירופה. פשוט כל כך אהבתי לראות אותו משחק.
מכביסט24 כתב:rc4991 כתב:אם לומר את האמת אני חושב שחלק פה מציירים לעצמם דמות קצת אחרת "מהחיים האמיתיים" שלהם
כשהאנונימיות מאפשרת את זה זה בלתי נמנע
yanay21 כתב:rc4991 כתב:אם לומר את האמת אני חושב שחלק פה מציירים לעצמם דמות קצת אחרת "מהחיים האמיתיים" שלהם
אני לא חושב שזה לצייר, זה פשוט צד אחר, או שמובלטים פה אספקטים שונים של האישיות. נגיד, מי שממש נחמד פה אולי פחות נחמד במציאות, כי יש שם יותר לחצים, או מי שפחות נחמד פה, ומאחל מוות לחברי הנהלה שונים(היי) בטח לא מאחל מוות באופן יומיומי, כי פה אפשר לפרוק את התסכול על מכבי
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:האמת שבתקופה שהוא היה פה והייתי ממש ילד הייתי בטוח שהוא השחקן הכי טוב באירופה. פשוט כל כך אהבתי לראות אותו משחק.
כרמל, תגובתך?
yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:האמת שבתקופה שהוא היה פה והייתי ממש ילד הייתי בטוח שהוא השחקן הכי טוב באירופה. פשוט כל כך אהבתי לראות אותו משחק.
כרמל, תגובתך?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:אם לומר את האמת אני חושב שחלק פה מציירים לעצמם דמות קצת אחרת "מהחיים האמיתיים" שלהם
לעשות דבר כזה זה כמו כדור שלג, בשלב מסויים אתה מאבד שליטה על העניין ולצערי יצא לי לראות מקרים כאלה
אני תמיד מוצאת את עצמי לא כועסת עליהם כי אני לוקחת בחשבון שאם הם היו צריכים להמציא לעצמם פרסונה אחרת באינטרנט זה אומר שלא היה להם טוב בחיים האמיתיים
האמת שאף פעם לא יצא לי לחשוב על זה פה, כולם תמיד נראו לי נורא אותנטיים, אבל זה ברור שבאינטרנט יש אנשים שאולי ירגישו קלות מסויימת להיות יותר..משוחררים? לא יודעת, אולי זה בכלל לא דבר רע בשבילם
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:איתי-שגב כתב:האמת שבתקופה שהוא היה פה והייתי ממש ילד הייתי בטוח שהוא השחקן הכי טוב באירופה. פשוט כל כך אהבתי לראות אותו משחק.
כרמל, תגובתך?
זה קל מדי, זה יהיה כמו לקחת ממתק מתינוק ו/או בן
MTA2311 כתב:גם לי יש איזה שני חשודים
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:גם לי יש איזה שני חשודים
שהם יותר מניאקים ממה שפה, או יותר נחמדים?
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:גם לי יש איזה שני חשודים
שהם יותר מניאקים ממה שפה, או יותר נחמדים?
שמנצלים את האנונימיות בשביל להציג דברים שלא כל כך תואמים את המציאות
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], liran ו־12 אורחים