roy1000 כתב:אופציית היציאה של מקל לא תממוש (אם קיימת). במכבי לא ירצו עוד סיפור ליאור אליהו של ישראלי שעובר למגדל.
מי אמר שילך למגדל?
קליבלנד בונים עליו שיעזור ללברון לזכות בעוד טבעות בשנים האחרונות שלו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:אופציית היציאה של מקל לא תממוש (אם קיימת). במכבי לא ירצו עוד סיפור ליאור אליהו של ישראלי שעובר למגדל.
LIAV10 כתב:roy1000 כתב:אופציית היציאה של מקל לא תממוש (אם קיימת). במכבי לא ירצו עוד סיפור ליאור אליהו של ישראלי שעובר למגדל.
מי אמר שילך למגדל?
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:roy1000 כתב:אופציית היציאה של מקל לא תממוש (אם קיימת). במכבי לא ירצו עוד סיפור ליאור אליהו של ישראלי שעובר למגדל.
מי אמר שילך למגדל?
He will take his talents to Al-Aqsa
שועל כתב:גל יהפוך לעוד רכז שחלף במכבי ואחר כך מדשדש בקבוצות שונות בליגה ומעניין רק את אדלשטיין ואלי סהר
שועל כתב:גל יהפוך לעוד רכז שחלף במכבי ואחר כך מדשדש בקבוצות שונות בליגה ומעניין רק את אדלשטיין ואלי סהר
Bonbon כתב:שועל כתב:גל יהפוך לעוד רכז שחלף במכבי ואחר כך מדשדש בקבוצות שונות בליגה ומעניין רק את אדלשטיין ואלי סהר
לא חושב, האגו שלו לא יתן לו. אם זה לא יהיה במכבי זה יהיה באירופה.
lirca89 כתב:אני רואה כדורסל כבר 20 שנים (ואגב כתבתי פה לא מעט שנים בכמה גלגולים של הפורום, היום צופה מהצד בעיקר) ואני חייב להגיד שאין שחקן שיותר כואב לי בעין לראות אותו מוביל/מנהל התקפה מאשר גל מקל.
בכנות, כבר המון זמן שאני לא יודע אם מלבד שתי אליפויות שלקח ממכבי יש לו איזה מעלות או תכונות ייחודיות.
הבנאדם מכדרר את עצמו לדעת, הזריקה שלו היא אחת המכוערות שיצא לי לראות, הוא איטי, הוא מסוגל להחזיק בכדור 20 שניות ולזרוק לשלוש עם יד על הפנים (משהו שאסור לשחקן בתפקידו ובמסגרת מגבלותיו לעשות).
המשכורת שלו במכבי היא השערורייה הגדולה ביותר בתולדות הקבוצה (כן, אפילו יותר מגרין, הוא לפחות לא עשה דברים שהוא לא יודע ולא פגע בקבוצה כששיחק כמו שמקל פוגע).
זאת מעבר לכך שקראתי שהוא לא האישיות הכי מלבבת והכי נחמדה בחדר ההלבשה.
0ved1212 כתב:לא צודק לגבי אוחיון
הוא אחלה בתור רכז מחליף עם הרבה ניסיון
אני חושב שהסגל הישראלי צריך ליהיות כך
אוחיון דאוסון משעור לנדסברג ושגב
סגל ישראלי זול ומוכשר ולא יקר בכלל
זה יתן למכבי אפשרות להביא זר טוב בכל עמדה
jol9 כתב:0ved1212 כתב:לא צודק לגבי אוחיון
הוא אחלה בתור רכז מחליף עם הרבה ניסיון
אני חושב שהסגל הישראלי צריך ליהיות כך
אוחיון דאוסון משעור לנדסברג ושגב
סגל ישראלי זול ומוכשר ולא יקר בכלל
זה יתן למכבי אפשרות להביא זר טוב בכל עמדה
אני חושב שהוא די איבד את זה, אבל אם אפשר להשאיר אותו בעלות של ישראלי סטנדרטי, כלומר
250K, אז אין לי בעיה עקרונית עם זה.
מקאדו 3 כתב:אם הגענו למצב שאפילו מלניאק אומר אתמול ש ' מקל הוא האוברייטד הגדול בתולדות הכדורסל הישראלי ' אז אני חושב שזה אומר הכל
Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:אם הגענו למצב שאפילו מלניאק אומר אתמול ש ' מקל הוא האוברייטד הגדול בתולדות הכדורסל הישראלי ' אז אני חושב שזה אומר הכל
מליניאק היה רוצה להרגיש את מקל בענבל אם הוא היה בכל קבוצה אחרת חוץ ממכבי
זה לא אומר שהוא לא צודק, אבל אובייקטיביות היא ממנו והלאה
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:אם הגענו למצב שאפילו מלניאק אומר אתמול ש ' מקל הוא האוברייטד הגדול בתולדות הכדורסל הישראלי ' אז אני חושב שזה אומר הכל
הדימוי הכי דוחה בתולדות הפורום.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקאדו 3 כתב:אם הגענו למצב שאפילו מלניאק אומר אתמול ש ' מקל הוא האוברייטד הגדול בתולדות הכדורסל הישראלי ' אז אני חושב שזה אומר הכל
הדימוי הכי דוחה בתולדות הפורום.
אני מאמינה שהיו לי יותר מגעילים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־9 אורחים