המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אחדשיודע כתב:לחלוטין לא מסכים, בשום פרט. אם תיקח למשל את וולטר טבארס שהוזכר פה (סנטר, לא פאוור פורוורד) - מדובר בשחקן שיכול לייצב לך את ההגנה, או לפחות לשפר אותה משמעותית - רים פרוטקטור אמיתי. וביחד עם מילר, זאת בקלות יכולה להיות קבוצת פיינל פור. גם עם רמי הדר אגב.
להגיד שמכבי לא צריכה להחתים מאמן בכיר? אף פעם לא אמרתי. מבחינתי, מכבי צריכה להחליף את כל הצוות המקצועי.
אבל אם מדובר בשחקן לעמדות הפנים או במאמן, אני מעדיף להתחזק בשחקן. בעיניי, לא נגיע לשום פיינל פור רק עם החלפת מאמן.
ואיך הגעת למסקנה שיהיה יקר יותר להחליף שחקן מאשר להחתים מאמן כמו קזלאוסקאס? או שיש פחות אפשרויות בשוק השחקנים מאשר בשוק מאמנים?
ankram כתב:אתם מדברים על פיינל פור, על מקום שמיני? אני בטווח הרחוק כל עוד הנהלת מכבי, מנהל הסקאוט והמנהל המקצועי נשארים אני כלל לא בטוח שנישאר עם סיווג A....
אני בהחלט רואה את מכבי בגישה הנוכחית הופכת להיות סתם קבוצת יורוקאפ שולית.
ankram כתב:אתם מדברים על פיינל פור, על מקום שמיני? אני בטווח הרחוק כל עוד הנהלת מכבי, מנהל הסקאוט והמנהל המקצועי נשארים אני כלל לא בטוח שנישאר עם סיווג A....
אני בהחלט רואה את מכבי בגישה הנוכחית הופכת להיות סתם קבוצת יורוקאפ שולית.
ניר כתב:דרך אגב, כל הבעיות האלה יכולות להיפטר בקלות על ידי החתמת חואן דיקסון וסווינגמן.
ניר כתב:דרך אגב, כל הבעיות האלה יכולות להיפטר בקלות על ידי החתמת חואן דיקסון וסווינגמן.
jol9 כתב:אחדשיודע כתב:לחלוטין לא מסכים, בשום פרט. אם תיקח למשל את וולטר טבארס שהוזכר פה (סנטר, לא פאוור פורוורד) - מדובר בשחקן שיכול לייצב לך את ההגנה, או לפחות לשפר אותה משמעותית - רים פרוטקטור אמיתי. וביחד עם מילר, זאת בקלות יכולה להיות קבוצת פיינל פור. גם עם רמי הדר אגב.
להגיד שמכבי לא צריכה להחתים מאמן בכיר? אף פעם לא אמרתי. מבחינתי, מכבי צריכה להחליף את כל הצוות המקצועי.
אבל אם מדובר בשחקן לעמדות הפנים או במאמן, אני מעדיף להתחזק בשחקן. בעיניי, לא נגיע לשום פיינל פור רק עם החלפת מאמן.
ואיך הגעת למסקנה שיהיה יקר יותר להחליף שחקן מאשר להחתים מאמן כמו קזלאוסקאס? או שיש פחות אפשרויות בשוק השחקנים מאשר בשוק מאמנים?
אמרת שני דברים:
בעיניך תוספר של וולטר ווייט יכולה (אפילו בקלות) להביא את מכבי לפיינל פור גם עם רמי הדר.
בעיניך לא נגיע לפיינל פור עם החלפת מאמן.
אני מסכים עם הדבר השני. אנחנו לא קבוצת פיינל פור. יותר מדי בעיות.
לחלוטין לא מסכים עם הדבר הראשון. איך אפשר בכלל לקבוע האם אנחנו נוכל להיות קבוצת פיינל
פור או לא ועוד בקלות?
רציני? שחקן די-ליג זה מה שיביא אותנו לפיינל פור?
אחדשיודע כתב:רבאק יוני, אתה אפילו לא יודע איך קוראים לו. הוא לא שיחק די-ליג, הוא מנופה NBA ושחקן עם עבר אירופי בגראן קנריה.
אם אין לך מושג מי הוא ומה היכולות שלו, מאיפה אתה אם הוא יכול לעזור לך או לא?
אני לא יכול להבטיח לך שמכבי תגיע לפיינל פור אם תצרף שחקן כזה או אחר, אני כן יכול להגיד שעם שחקן כמו וולטר טבארס בתוספת של מילר לצידו (רק אם יצליח לחוזר לכושר סביר העונה) מכבי תוכל להפוך מועמדת בכירה לפיינל פור - ממש לא קלוש. כן, הרבה יותר מאשר בתרחיש של צירוף מאמן כזה או אחר ו-וויתור על אופציית חיזוק הסגל, אין לי ספק בכלל לגבי העניין הזה. הקבוצה הזאת מפצוצצת בכישרון התקפי, היא רק צריך עזרה בצד הגנתית. ובלי כלים הגנתיים אמיתיים, אין מה לדבר.
החציל האצטקי כתב:אין מה לדבר על פיינל פור כרגע. צריך לדבר על לסיים במקום השמיני. כרגע גם זה רחוק מאוד.
roy1000 כתב:אחדשיודע כתב:רבאק יוני, אתה אפילו לא יודע איך קוראים לו. הוא לא שיחק די-ליג, הוא מנופה NBA ושחקן עם עבר אירופי בגראן קנריה.
אם אין לך מושג מי הוא ומה היכולות שלו, מאיפה אתה אם הוא יכול לעזור לך או לא?
אני לא יכול להבטיח לך שמכבי תגיע לפיינל פור אם תצרף שחקן כזה או אחר, אני כן יכול להגיד שעם שחקן כמו וולטר טבארס בתוספת של מילר לצידו (רק אם יצליח לחוזר לכושר סביר העונה) מכבי תוכל להפוך מועמדת בכירה לפיינל פור - ממש לא קלוש. כן, הרבה יותר מאשר בתרחיש של צירוף מאמן כזה או אחר ו-וויתור על אופציית חיזוק הסגל, אין לי ספק בכלל לגבי העניין הזה. הקבוצה הזאת מפצוצצת בכישרון התקפי, היא רק צריך עזרה בצד הגנתית. ובלי כלים הגנתיים אמיתיים, אין מה לדבר.
איזה וולטר טראברס? חצי אירופה תציע לו חוזים. זה לא ריאלי בעליל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Mageguns, גל גל ו־35 אורחים