אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי asafb96 » 17 דצמבר 2011, 21:19

Allan Turing כתב:
משה כתב:
Allan Turing כתב:האמת שאני לא מבין למה לא התענינו אצל דרו ניקולאס. לא מן הנמנע שמילאנו יעשו מכירת חיסול בקרוב.

דרו ניקולאס הוא שחקן שיושב בידיוק על המשבצת של לאנגפורד. לא משנה כמה הוא שחקן מצוין, מכבי חייבת שחקן שהוא קודם כל רכז.

הוא לא הוביל כדור אצל אובראדוביץ? וחוצמזה, הוא לא ממש לאנגפורד. הוא קודם חושב קליעה, רק אח"כ חדירה - מאד מתאים לקבוצה עם סנטר דומיננטי כמו סופו.

נראה גרוע מאוד עד עכשיו, ויושב על חוזה גדול מאוד
למילאנו יש גם מטרות בליגה האיטלקית
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 דצמבר 2011, 23:25

דרו ניקולאס? הוא לא רכז בכלל.. כמו שלנגפורד נראה לאחרונה אני כבר מעדיף אותו כרכז מאשר את ניקולאס
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 18 דצמבר 2011, 11:15

האמת שהחתמת מאלט ניראת כרגע הכי נכונה מבחינת מכבי אם מסתכלים על זה כלכלית וקצת מקצועית .
כלכלית הוא יהיה זול בהרבה מכל אופציה אחרת (שאולי עדיפות מקצועית...) . ומקצועית הוא מגיע בשיא הכושר שלו ויוכל לספק את התוצרת די מהר במכבי . הוא בחור די אינטילגנט ונוח ולא צפוי לו בעיות השתלבות .
בסופו של דבר אם יוכיח את עצמו במהלך התקופה הזאת , אני לא פוסל להשאירו שנה הבאה כרכז מחליף במקום פאפאס , אבל גם זה בתנאי שיחתימו קודם רכז מוביל כדי שלא יחזור המקרה של השנה שפתאום נמצא את עצמינו עם מאלט כרכז מוביל שנה הבאה....
אישית העדפתי את דרייפר אבל כנראה שזה לא מתאפשר כלכלית...אשמח לראות אותו במכבי שנה הבאה..

משהו לגבי נושא האגואיסטיות של לאנגפורד , יש הבדל בין אגואיסט לראש בקיר .
לאנגפורד הולך המון פעמים לבד (לאחרונה קצת פחות..) אבל תמיד הוא עושה את זה כשיש לו יתרון על השחקן המגן והוא מוצא את הדרך הפנוייה לסל או מקסימום מול הגבוהה של היריבה . גם הזריקות שלו מחצי מרחק הם בדרך כלל טובות אחרי שהוא מפנה את עצמו מצויין לזריקה .
ראש בקיר זה משהו אחר לגמרי , אלן אנדרסון היה חודר בזמנו לסל לא משנה מול מי ומול כמה שחקנים ובדרך כלל היה חוטף כמה גגות ברצף עד שפיני היה מוריד אותו לספסל . אצל לאנגפורד זה מסתכם בנסיון אחד או שניים כאלו במשחק וזהו . ברגע שהוא מבין שאין לו יתרון הוא מוסר לקלעים...לאנגפורד פשוט יותר אינטילגנט מאנדרסון .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 18 דצמבר 2011, 12:27

בוואלה לא מחדשים יותר מדי:

בתוך כך, ראשי מכבי תל אביב צפויים להיפגש לאחר המשחק מול שרלואה ביורוליג עם הנהלת המועדון הבלגי ונציגיו של הגארד האמריקאי דמונד מאלט, המועמד העיקרי לחיזוק בעמדת הרכז במקומו של ג'ורדן פארמר. לא מן הנמנע שכבר בשבוע הבא השחקן ינחת בישראל ויצטרף לצהובים. גורם המעורה בפרטים אמר אמש לוואלה! ספורט כי "הצדדים על סף סיכום".
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי קודי » 18 דצמבר 2011, 12:32

ושוב - לא ברור לי למה הוא לא נוחת כבר היום בארץ. זה יכול לתת לו עוד כמה ימי אימונים ולאפשר לו לשחק בשבוע הבא בליגה (ביום ראשון נגד בני השרון) ובליגה האדריאטית (שני משחקי חוץ בשלישי ובחמישי). ההשתלבות שלו בקבוצה חשובה מאוד וכל יום אימונים וכל משחק עם הקבוצה יזרז אותה ויגרום לה להיות חלקה יותר, לקראת המשחקים החשובים והקשים באמת שמתחילים בדיוק עוד חודש. מאלט שיחק אתמול את המשחק האחרון בעל חשיבות לשרלרואה עד ה-4 בינואר (אז יתריים מחזור הליגה הבא) ולמשחק ביום חמישי אין שום חשיבות - לא למכבי, לא לשרלרואה וגם לא לאף קבוצה אחרת בבית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 18 דצמבר 2011, 12:35

ההשערה היחידה שלי זה שהבלגים לא רוצים להתבזות כמו במשחק האחרון שלהם ללא מאלט ועוד בבית.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 דצמבר 2011, 12:38

ד"א, מאלט קלע אתמול 24 נקודות כשהוא לוקח 12 זריקות ל 3 . לפחות הכניס 5 מהן, אחוזים יפים. :)
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 18 דצמבר 2011, 12:39

שחף כתב:ההשערה היחידה שלי זה שהבלגים לא רוצים להתבזות כמו במשחק האחרון שלהם ללא מאלט ועוד בבית.

לא נראית לי סיבה רצינית בכדורסל המקצועני.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 18 דצמבר 2011, 12:44

קודי כתב:
שחף כתב:ההשערה היחידה שלי זה שהבלגים לא רוצים להתבזות כמו במשחק האחרון שלהם ללא מאלט ועוד בבית.

אני חושב שכן כי מכבי לוקחת גם כן ברצינות משחקים כאלה. אתה לא תראה את דייויד עולה עם שייר ובורשטיין בחמישייה.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 18 דצמבר 2011, 12:48

קודי כתב:
שחף כתב:ההשערה היחידה שלי זה שהבלגים לא רוצים להתבזות כמו במשחק האחרון שלה
ם ללא מאלט ועוד בבית.

לכל דבר יש סיבה גם אם לפעמים אנחנו לא רואים אותה.
אני באמת לא רואה הבדל גדול בין אם יגיע היום או בראשון הבא.
למכבי יש עכשיו מספיק זמן להכניס אותו לעניינים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 דצמבר 2011, 12:53

כל אימון או משחק עם הקבוצה הוא הבדל....
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 דצמבר 2011, 13:23

yarinsaky כתב:ד"א, מאלט קלע אתמול 24 נקודות כשהוא לוקח 12 זריקות ל 3 . לפחות הכניס 5 מהן, אחוזים יפים. :)

אחוזים יפים, אבל שוב, למה 12 זריקות?? :| זה המון!!
אפילו קלעי אדיר כמו קארול לא לוקח כזו כמות של זריקות ל-3 (זורק אגב יותר ל-2 למרות 62%!! :eek לשלוש)
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 18 דצמבר 2011, 13:26

חנו'ש כתב:
yarinsaky כתב:ד"א, מאלט קלע אתמול 24 נקודות כשהוא לוקח 12 זריקות ל 3 . לפחות הכניס 5 מהן, אחוזים יפים. :)

אחוזים יפים, אבל שוב, למה 12 זריקות?? :| זה המון!!
אפילו קלעי אדיר כמו קארול לא לוקח כזו כמות של זריקות ל-3 (זורק אגב יותר ל-2 למרות 62%!! :eek לשלוש)

למה 12 זריקות? כי הוא קולע 5 מתוכן (הלוואי שהיה לנו גארד אחד בקבוצה שקולע לשלוש באחוזים כאלה)... נו, באמת. ראית את המשחק שאת יכולה לשאול את זה? אולי היו לו זריקות חופשיות לחלוטין? אולי זריקות בסוף שעון כשאין בריריה אחרת? אולי סתם התחשק לו?
דווקא ביורוליג משהו כמו 60% מהזריקות של מאלט הן לשתיים ורק 40% לשלוש, כך שהוא כנראה לא רק מטיח שלשות...
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 18 דצמבר 2011, 13:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 18 דצמבר 2011, 13:31

אגב, אם באמת כל העלות של מאלט היא 200 אלף דולר נטו בתוספת 75 אלף דולר דמי שחרור, אז לא רק שזו עסקה מצויינת של מכבי, אלא גם לא נראה לי שיש הכרח לשחרר את פאפאלוקאס.
קודי

הודעהעל ידי aribari24 » 18 דצמבר 2011, 14:47

קחו בחשבון את הקבוצה שהוא משחק בה...

שאתה הקליבר היחיד... 12 זריקות זה הגיוני
aribari24

הודעהעל ידי where is the love? » 18 דצמבר 2011, 14:50

האם לפי דעתכם פאפאלוקאס ישאר גם אחרי שמאלט ניחתם? כי אתמול הוא היה מצויין....או שאין קשר...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי itai7 » 18 דצמבר 2011, 15:02

אין קשר
עם איזה רכז מחליף תשאר?
itai7

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 דצמבר 2011, 15:29

קודי כתב:אגב, אם באמת כל העלות של מאלט היא 200 אלף דולר נטו בתוספת 75 אלף דולר דמי שחרור, אז לא רק שזו עסקה מצויינת של מכבי, אלא גם לא נראה לי שיש הכרח לשחרר את פאפאלוקאס.

מי אמר שצריך לשחרר אותו חוץ מבתקשורת ?
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 דצמבר 2011, 17:52

לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז אני אכתוב כאן..מגיע לפרקינס מזל טוב,הבן אדם התארס :clap2

(זה לפחות מה שפיק רשם בטוויטר)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 18 דצמבר 2011, 18:16

מזל טוב לפרקינס, אגב פיק אוהד של מכבי ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־22 אורחים