פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופה וכדורסל מהעולם

01 נובמבר 2016, 02:14

בהמשך לדיון מת'רד הסקאוטינג, ספורטאנדו מצטרפים לדיווחים ש-וולטר (אדי) טבארס קרוב לחתימה בברצלונה.
http://www.sportando.com/en/europe/spai ... elona.html

מצד שני, ב-HoopsHype סותרים את הדיווח מספורטאנדו וטוענים שההעדפה שלו כרגע היא להישאר בארה"ב: https://twitter.com/hoopshype/status/793232130356772864
Walter Tavares’ priority is to keep on playing in the States this season, source tells HoopsHype. Ideally in the NBA, but his camp may explore D-League options too.

01 נובמבר 2016, 09:17

ספורטנדו יותר אמינים, ואני גם בספק רב אם אירופאי יעדיף את הדיליג. סביר להניח שנראה אותו בבארסה.

01 נובמבר 2016, 12:05

הוא לא אירופאי, הוא מכף ורדה. בכל אופן, אין פה עניין של אמינים יותר או פחות, HoopsHype אמינים. לא מופרך שהוא בודק אופציות בארה"ב (בעיקר לגבי ה-NBA) וממתין להתפתחות כזאת או אחרת לפני שהוא סוגר סופית באירופה. לגבי הדי-ליג - אומנם סביר שיעדיף לקבל חוזה נאה מקבוצה בכירה באירופה (אם כי צריך לציין שיקבל בסביבות חצי מיליון דולר נטו מאטלנטה על העונה הנוכחית), אבל לפעמים שחקן מקבל אינדיקציה שהוא עשוי לקבל הזדמנות מקבוצה אחרת ובוחר להישאר בסביבה. תלוי באישיות.

01 נובמבר 2016, 12:57

אוקיי, לא ידעתי שהוא מכף ורדה. בכל מקרה, עדיין ספורטנדו אמינים יותר ואני מאמין שקבוצה כמו בארסה יותר קורצת לו. נחכה ונראה.

02 נובמבר 2016, 00:05

https://youtu.be/3xjHPcnd-5M
3 דאנקים של מכבי בסרטון, ראד מקום 2

02 נובמבר 2016, 00:50

אוניקס החתימה ל 3 חודשים את הגארד אורלאנדו ג'ונסון

02 נובמבר 2016, 00:57

arel123 כתב:https://youtu.be/3xjHPcnd-5M
3 דאנקים של מכבי בסרטון, ראד מקום 2

הזכיר לי :laugh1

02 נובמבר 2016, 23:15

אמבקווה סיכם בזניט לפי ספורטאנדו.

04 נובמבר 2016, 01:31

קאזאן עם חיזוק מצויין - לורנזו בראון. רכז טבעי עם סייז ואתלטיות מצויינים, וגם שומר נהדר. קליעה חשודה.

04 נובמבר 2016, 03:26

החציל האצטקי כתב:קאזאן עם חיזוק מצויין - לורנזו בראון. רכז טבעי עם סייז ואתלטיות מצויינים, וגם שומר נהדר. קליעה חשודה.

הם לא צריכים כל כך קליעה. לאנגפורד יקלע :)

04 נובמבר 2016, 10:32

החציל האצטקי כתב:קאזאן עם חיזוק מצויין - לורנזו בראון. רכז טבעי עם סייז ואתלטיות מצויינים, וגם שומר נהדר. קליעה חשודה.

אני מנחש שכל הקבוצות החלשות (פרט לז'לגיריס) יתחזקו. גם גלא יחליפו את סמית' וינסו להביא שחקן טוב ממנו. אולי גם יחליפו את פלייס. אם מכבי תהיה היחידה שנשארת במקום, היא יכולה בקלות להתדרדר לתחתית של התחתית.

04 נובמבר 2016, 20:38

גונתן הולמס חתם בברצלונה לחודשיים. קלאבר יעדר חודש.

04 נובמבר 2016, 21:09

איתי-שגב כתב:גונתן הולמס חתם בברצלונה לחודשיים. קלאבר יעדר חודש.

מאוד מעניין לראות מה יעשה שם.

04 נובמבר 2016, 21:37

אז מכת הפציעות לא רק אצל מכבי ........

04 נובמבר 2016, 21:38

בשלות כתב:אז מכת הפציעות לא רק אצל מכבי ........

הנה עוד תירוץ לראשי המועדון
"לא רק אצלנו נפצעים שחקנים"

04 נובמבר 2016, 23:32

הלוואי עלינו פציעה של אחד הגבוהים. שחקן מוכשר מאוד הולמס, פיק גם טען שאדלשטיין התעניין בו.

04 נובמבר 2016, 23:43

אחדשיודע כתב:

הלוואי עלינו פציעה של אחד הגבוהים. שחקן מוכשר מאוד הולמס, פיק גם טען שאדלשטיין התעניין בו.

הלוואי עלינו פציעה של סמית'! בגלל שהוא בכושר טוב המאמן שלנו לא מנסה לתאם את שני מספרי 4 שלנו. אנחנו נצטרך אותם

05 נובמבר 2016, 10:59

יש לאנשים כאן נטייה להתלהב מכל שחקן עלום (שאני לא אופתע אם 90% מהמשבחים שמעו את שמו לראשונה אתמול) רק בגלל שהוא חותם באחת היריבות שלנו ביורוליג. הולמס הזה לא עשה כלום ושום דבר בקריירה שעשוי ללמד על ההתאמה שלו אפילו לקבוצת יורוקאפ, ולא כל שכן קבוצת יורוליג בכירה כמו ברצלונה.

05 נובמבר 2016, 13:28

90% מתוך שני האנשים שהתייחסו כאן להחתמה שלו? נו, עוד חכם גדול.
תריץ חיפוש לפני שאתה מבלבל במוח. נראה לי שתופתע לגלות שדיברנו על הבחור בפורום מספר פעמים עד לא מזמן, טרם חתם או הוזכר בהקשר של ברצלונה / כל קבוצה אירופית אחרת. ומפה גם הסקרנות.

05 נובמבר 2016, 14:09

כמה זה 90% מ2?
נושא נעול