03 נובמבר 2016, 16:35
jay כתב:אה ושאלת ה-MVP בעיניי היא "פשוטה" - מה היה קורה אילו היה שחקן אחר במקומו, נגיד מגן טוב שהוא גם מוכשר התקפית. איפה הייתה יוסטון? לעניות דעתי בשום מקום. לכן ההגנה שלו כביכול לא חשובה, כמו שההגנה של שאראס לא הייתה חשובה, שהיה חתיכת חור ולא זכור לי שמישהו אי פעם התלונן.
כן, הוא ככל הנראה לעולם לא יזכה באליפות. אבל למעט הסופרוומן, ואוקלוהומה בתחילת הדרך, לא באמת היה מוקף כשרון כמו לברון. לכן אני אומר שכ"כ מעניין היה לראות את אוקלהומה מתבשלת עוד כמה שנים בלי שינויים דרמטיים.
03 נובמבר 2016, 16:36
MaccabiTA כתב:jay כתב:לא, אני חושב שהוא גם חרא בהתקפה
MVP זה טייטל שנועד לקבוע מי השחקן בעל הערך הגבוה ביותר עבור קבוצתו. תמיד יש בילבול סביב זה, אבל זו הכוונה המקורית ואני גם חושב הראויה. אז איפה הייתה יוסטון בלעדיו, בערך באותו מקום?
יוסטון עדיין הייתה בטקסס, זה לא בר שינוי
(לא בגלל יוסטון, כן?)
03 נובמבר 2016, 16:58
MaccabiTA כתב:jay כתב:לא, אני חושב שהוא גם חרא בהתקפה
MVP זה טייטל שנועד לקבוע מי השחקן בעל הערך הגבוה ביותר עבור קבוצתו. תמיד יש בילבול סביב זה, אבל זו הכוונה המקורית ואני גם חושב הראויה. אז איפה הייתה יוסטון בלעדיו, בערך באותו מקום?
03 נובמבר 2016, 19:20
jay כתב:MaccabiTA כתב:jay כתב:לא, אני חושב שהוא גם חרא בהתקפה
יא, זה כמו סן אנטוניו בלי טימה.
03 נובמבר 2016, 21:26
jay כתב:MaccabiTA כתב:jay כתב:לא, אני חושב שהוא גם חרא בהתקפה
יא, זה כמו סן אנטוניו בלי טימה.
04 נובמבר 2016, 08:11
04 נובמבר 2016, 08:12
04 נובמבר 2016, 08:22
04 נובמבר 2016, 08:46
04 נובמבר 2016, 09:20
04 נובמבר 2016, 09:44
04 נובמבר 2016, 14:29
04 נובמבר 2016, 14:35
roy1000 כתב:קרי לגמרי לקח צעד אחורה ונותן לדוראנט להיות האופציה הראשונה. הבעיה היותר גדולה תהיה קליי. לא בטוח שמתאים לו להיות השלישי בתור.
04 נובמבר 2016, 21:24
04 נובמבר 2016, 23:36
04 נובמבר 2016, 23:38
MaccabiTA כתב:ינאי, שווה לראות את המשחק היום או שחבל על הכאב ושעות השינה האבודות?
ויש לי ליג פאס, אבל אין לי כוח לחכות למחר. אם אתה יכול, עדיף שתוותר, אני רואה בלית ברירה
04 נובמבר 2016, 23:40
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:ינאי, שווה לראות את המשחק היום או שחבל על הכאב ושעות השינה האבודות?
אני מאמין שננצח, כי זה קלאסי לספרס. להפסיד בבית ולנצח בחוץ, כשהרצף כבר הולך לעזאזל. אני יודע שאני אראה, למרות שהייתי מוותר לו היו לי היכולות הרגשיות, אבל ספרסויש לי ליג פאס, אבל אין לי כוח לחכות למחר. אם אתה יכול, עדיף שתוותר, אני רואה בלית ברירה
04 נובמבר 2016, 23:41
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:ינאי, שווה לראות את המשחק היום או שחבל על הכאב ושעות השינה האבודות?
אני מאמין שננצח, כי זה קלאסי לספרס. להפסיד בבית ולנצח בחוץ, כשהרצף כבר הולך לעזאזל. אני יודע שאני אראה, למרות שהייתי מוותר לו היו לי היכולות הרגשיות, אבל ספרסויש לי ליג פאס, אבל אין לי כוח לחכות למחר. אם אתה יכול, עדיף שתוותר, אני רואה בלית ברירה
באופן אירוני המשחק היחיד שפספסתי עד עכשיו היה מול ההיט כי הוא היחיד ששוחק בשעה מוקדמת (בכל זאת ראיתי את 4 הדקות האחרונות כשחזרתי מיציאה)
אני חושב שאין לי באמת ברירה פה
04 נובמבר 2016, 23:44
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:ינאי, שווה לראות את המשחק היום או שחבל על הכאב ושעות השינה האבודות?
באופן אירוני המשחק היחיד שפספסתי עד עכשיו היה מול ההיט כי הוא היחיד ששוחק בשעה מוקדמת (בכל זאת ראיתי את 4 הדקות האחרונות כשחזרתי מיציאה)
אני חושב שאין לי באמת ברירה פה
אין ברירה, העונה הסדירה זה מה שיש לנו, משם זה הולך ונעשה גרוע יותר
04 נובמבר 2016, 23:44