פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג מחזור 5

04 נובמבר 2016, 22:37

אחלה משחק לעשות בו סקאוטינג על פאו.

04 נובמבר 2016, 22:38

מקל היה עושה מזה אייר בול

החציל האצטקי כתב:אחלה משחק לעשות בו סקאוטינג על פאו.

ובדיוק בגלל זה זה לא יקרה

רגע, ריברס לא ישראלי בעצם???

04 נובמבר 2016, 22:42

פסקוואל אחד הסתומים

04 נובמבר 2016, 22:43

yanay21 כתב:פסקוואל אחד הסתומים

אחד הדברים היותר טובים שקרו השנה זה שהוא חתם שם ל3 שנים. הוא בהחלט אחד מהזרים שכן היו מביאים לפה.

04 נובמבר 2016, 22:44

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:פסקוואל אחד הסתומים

אחד הדברים היותר טובים שקרו השנה זה שהוא חתם שם ל3 שנים. הוא בהחלט אחד מהזרים שכן היו מביאים לפה.

אבל אתה מכיר את פאו, הם עורפים ראשים. הוא בסבבה שלו לא נמצא שם שנה הבאה, ושוחה מיוון עד לפה.

04 נובמבר 2016, 22:46

אם הכוכב האדום מפסידים זה סבבה ממש

04 נובמבר 2016, 22:49

איזה יופי של משמעת הייתה לאנאדולו בהתקפות האחרונות, לא מיהרו. ובלי קשר, פשוט להביא את הרטל אתמול. אני אפילו לא יודע איזה משחק היה לו, אבל להביא

04 נובמבר 2016, 23:15

felix_r כתב:זה מוזר, אבל אם היה לנו את האניקאט במקום ראד, הינו מועמדים לפיינל-פור. אני לא מהמתלהבים הגדולים מהאניקאט, אבל הוא נותן בדיוק את מה שחסר לנו בעמדה 4 - הגנה חזקה וריבאונד.

כתבתי עליו יומיים לפני, ואמרתי שהוא אמור להיות אחת המטרות העיקריות לעונה הבאה. אני כן מהמתלהבים ואני חושב שהוא שחקן מצויין.

04 נובמבר 2016, 23:46

toja27 כתב:
felix_r כתב:זה מוזר, אבל אם היה לנו את האניקאט במקום ראד, הינו מועמדים לפיינל-פור. אני לא מהמתלהבים הגדולים מהאניקאט, אבל הוא נותן בדיוק את מה שחסר לנו בעמדה 4 - הגנה חזקה וריבאונד.

כתבתי עליו יומיים לפני, ואמרתי שהוא אמור להיות אחת המטרות העיקריות לעונה הבאה. אני כן מהמתלהבים ואני חושב שהוא שחקן מצויין.

זה תלוי בסנטרים שיהיו כאן בעונה הבאה, וגם בחזרתו של מילר

05 נובמבר 2016, 00:05

בסיום חמישה מחזורים, רק צסקא היא בלתי מנוצחת.
ריאל ופנר עם מאזן של 4-1, כשגם ריאל וגם פנר הפסידו בבית לקבוצות שאותן היו אמורות לנצח,
ושתי קבוצות שאולי עוד יתחרו איתנו על המקום להצלבה.
פאו, אול', בארסה, דרושאפקה ובסקוניה סוגרות את השמיניה הראשונה עם 3-2.

מכבי מדורגת במקום התשיעי, והיא הראשונה בין הקבוצות עם מאזן שלילי, עם מאזן סלים של 0.
יחד איתה במאזן 2-3 נמצאות במברג, הכוכב האדום, מילאנו ואפס.
קזאן וז'לגיריס עם 1-4 שלילי וגלא בלי ניצחון עדיין.

רק גלא ומילאנו, סופגות יותר ממכבי ביורוליג, אבל רק צסקא, ריאל ומילאנו קולעות יותר.

05 נובמבר 2016, 03:50

בורוסיס חזר ליכולת שלו מימי ריאל עם 9 נקודות למשחק, בפחות מ-40 אחוז מהשדה. הוא לא חור בריבאונד כמו צירבס אבל בינתיים אכזבה גדולה מאוד בפאנאתנייקוס. מסתבר שגם לאבורל זה קבוצה שעושה גבוהים טובים יותר ממה שהם באמת(פלייס, בורוסיס, באראץ וכו׳)

05 נובמבר 2016, 03:51

טוב לי שפאו הפסידו

05 נובמבר 2016, 03:51

שחף1 כתב:בורוסיס חזר ליכולת שלו מימי ריאל עם 9 נקודות למשחק, בפחות מ-40 אחוז מהשדה. הוא לא חור בריבאונד כמו צירבס אבל בינתיים אכזבה גדולה מאוד בפאנאתנייקוס. מסתבר שגם לאבורל זה קבוצה שעושה גבוהים טובים יותר ממה שהם באמת(פלייס, בורוסיס, באראץ וכו׳)

זה היה צפוי מאוד

05 נובמבר 2016, 03:52

קוצ'ה עוד תתברר כקבוצה שכולם רוצים לבוא אליה כי היא משקמת קריירות

05 נובמבר 2016, 03:57

לא יודע אם הם משקמים קריירות, אבל הם קבוצה סופר שיטתית שמשחקת לאורך השנים בקצב איטי יחסית. זה כדורסל שמתאים מאוד לביג מנים. הכדורסל שמכבי משחקת, או ריאל, הרבה פחות

05 נובמבר 2016, 06:16

jol9 כתב:בסיום חמישה מחזורים, רק צסקא היא בלתי מנוצחת.
ריאל ופנר עם מאזן של 4-1, כשגם ריאל וגם פנר הפסידו בבית לקבוצות שאותן היו אמורות לנצח,

מכבי מדורגת במקום התשיעי, והיא הראשונה בין הקבוצות עם מאזן שלילי, עם מאזן סלים של 0.

רק גלא ומילאנו, סופגות יותר ממכבי ביורוליג, אבל רק צסקא, ריאל ומילאנו קולעות יותר.

מכבי הצליחה עד עכשיו לנצח את שתי הקבוצות החלשות ביורוליג בלבד. אחרי שראיתי את המשחקים היום אין לי ספק שמכבי, כמו שהיא היום, שווה מקומות 10-13.

05 נובמבר 2016, 12:31

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בסיום חמישה מחזורים, רק צסקא היא בלתי מנוצחת.

מכבי הצליחה עד עכשיו לנצח את שתי הקבוצות החלשות ביורוליג בלבד. אחרי שראיתי את המשחקים היום אין לי ספק שמכבי, כמו שהיא היום, שווה מקומות 10-13.

אני חושב שגם בשנות ה-90 המדכאות, מכבי היתה עדיין קבוצה, שכמעט אי אפשר לנצח בביתה.
למעט 93 הנוראית, מספר ההפסדים הביתיים של מכבי בכל העשור, לדעתי לא הגיע למספר דו ספרתי.

אם כבר מדברים על נפילת האימפריה, אז זהו לדעתי הסממן הכי ברור שלה.

05 נובמבר 2016, 18:56

לכמה זמן בסקוניה איבדה את ברנייאני?
פרסם תגובה