המירוץ לנשיאות ארה״ב

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: המירוץ לנשיאות ארה״ב

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 נובמבר 2016, 22:58

yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:בואו נגיד את האמת- אחרי החתימה על הסכם הסיוע הבטחוני, זה לא מאוד משנה לנו כישראל.
הילארי כנראה תנסה ליזום כל מני שטויות של שלום וזה, טראמפ לא יתעסק בזה בכלל.

אני מאמין שהילארי תיזום, אבל פחות מאובמה, היא פחות אידיאליסטית ממנו, ובטח ראתה איך זה עזר לאובמה. היא חושבת קודם כל פוליטית. היא תיתן את הדחיפה הקטנה, אבל שום דבר מהותי היא לא תעשה. למעשה, בסופו של דבר, גם אובמה לא באמת עשה שום דבר מהותי. טראמפ יכול פתאום להתהפך ולצמצם את המעורבות של ארה"ב בעולם במידה דרסטית(ועל זה הוא רץ, הרי), וזה פוגע בישראל, גם אם הכסף עדיין מגיע. לא במקרה יש בכירים במחלקות המדינה של רייגן ובוש שתומכים בהילארי. זה לא מאהבה. אני מעדיף שהיא תתעסק בשלום, אבל עדיין תשאיר את ארצות מעורבת, מאשר שהוא יכניס את כל מדיניות החוץ לרוורס.

הדבר האחרון שאתה רוצה זה שאנשים כמו אובאמה, הילארי וטראמפ יפגינו מעורבות בנעשה בעולם. שיתעסקו בבועה שלהם.

תלוי למה אתה קורא להתערב. כי ארה"ב כן מושכת בחוטים לטובתנו(ולטובת בעלות בריתה באופן כללי). ברור שאף אחד מהם לא יעשה את זה בחוכמה, אבל זה או שאתה לוקח את כל החבילה, עם הסיוע, והתמיכה, והווטו והכול, או שלא. זה לא שהם יתערבו איפה שנוח לנו. אם הם מתעסקים בבועה שלהם, זה מבוא לבדלנות. ולמרות שארה"ב איישה את תפקיד השוטר העולמי, הנטייה הטבעית שלה היא בדלנית, ואנחנו צריכים לפחד מהיום הזה מאוד. עקרונית, אני בעד שאני אנהל את מדיניוץ החוץ האמריקאית בצורהדיקטטורית, אכזרית וחשוכה, אבל לא יקרה

זה מה שאני אומר, הסיוע הוא כבר נתון. גם הוטו במועצת הביטחון. בכל שאר הדברים יש את הקונגרס.

בתכלס, איפה אנחנו עוד צריכים אותם? ראינו איזה יופי של שוטר עולמי אובאמה היה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 נובמבר 2016, 23:00

MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:
yanay21 כתב:
MTA2311 כתב:בואו נגיד את האמת- אחרי החתימה על הסכם הסיוע הבטחוני, זה לא מאוד משנה לנו כישראל.
הילארי כנראה תנסה ליזום כל מני שטויות של שלום וזה, טראמפ לא יתעסק בזה בכלל.

אני מאמין שהילארי תיזום, אבל פחות מאובמה, היא פחות אידיאליסטית ממנו, ובטח ראתה איך זה עזר לאובמה. היא חושבת קודם כל פוליטית. היא תיתן את הדחיפה הקטנה, אבל שום דבר מהותי היא לא תעשה. למעשה, בסופו של דבר, גם אובמה לא באמת עשה שום דבר מהותי. טראמפ יכול פתאום להתהפך ולצמצם את המעורבות של ארה"ב בעולם במידה דרסטית(ועל זה הוא רץ, הרי), וזה פוגע בישראל, גם אם הכסף עדיין מגיע. לא במקרה יש בכירים במחלקות המדינה של רייגן ובוש שתומכים בהילארי. זה לא מאהבה. אני מעדיף שהיא תתעסק בשלום, אבל עדיין תשאיר את ארצות מעורבת, מאשר שהוא יכניס את כל מדיניות החוץ לרוורס.

הדבר האחרון שאתה רוצה זה שאנשים כמו אובאמה, הילארי וטראמפ יפגינו מעורבות בנעשה בעולם. שיתעסקו בבועה שלהם.

תלוי למה אתה קורא להתערב. כי ארה"ב כן מושכת בחוטים לטובתנו(ולטובת בעלות בריתה באופן כללי). ברור שאף אחד מהם לא יעשה את זה בחוכמה, אבל זה או שאתה לוקח את כל החבילה, עם הסיוע, והתמיכה, והווטו והכול, או שלא. זה לא שהם יתערבו איפה שנוח לנו. אם הם מתעסקים בבועה שלהם, זה מבוא לבדלנות. ולמרות שארה"ב איישה את תפקיד השוטר העולמי, הנטייה הטבעית שלה היא בדלנית, ואנחנו צריכים לפחד מהיום הזה מאוד. עקרונית, אני בעד שאני אנהל את מדיניוץ החוץ האמריקאית בצורהדיקטטורית, אכזרית וחשוכה, אבל לא יקרה

זה מה שאני אומר, הסיוע הוא כבר נתון. גם הוטו במועצת הביטחון. בכל שאר הדברים יש את הקונגרס.

בתכלס, איפה אנחנו עוד צריכים אותם? ראינו איזה יופי של שוטר עולמי אובאמה היה.

השוטר אזולאי?
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 23:26

אובמה היה שוטר עולמי נורא, שלא תבין לא נכון.
אבל אני מדבר פה על מגמה, לא על השנתיים הקרובות. כלומר, אם הם יפסיקו להיות שוטר עולמי, הם גם יוותרו לאט לאט על כל האלמנטים האחרים. הבעיה שלי היא לא עם התפקיד העולמי שיבצע הנשיא שיבחר ב2016, אלא ב2032. תחשוב על זה, טראמפ משחק בדיוק על הקטע הבדלני של america first, והוא כמעט מנצח. תצרף לזה את העובדה שצעירים משני המפלגות, במיוחד לא לבנים, ממש ממש לא אוהבים את התפקיד של ארה"ב בעולם(בין אם בקטע כלכלי, ובין אם בקטע מתיש של החוף המערבי-קולוניאליזם אמריקאי וכל השיט), זה מתחיל ממשהו אחד, וקורס מהר מאוד לכדי משהו אחר.

והודאל, אם הוא לא היה שחור לא היית משווה אותו למזרחי, shame
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 נובמבר 2016, 23:34

yanay21 כתב:אובמה היה שוטר עולמי נורא, שלא תבין לא נכון.
אבל אני מדבר פה על מגמה, לא על השנתיים הקרובות. כלומר, אם הם יפסיקו להיות שוטר עולמי, הם גם יוותרו לאט לאט על כל האלמנטים האחרים. הבעיה שלי היא לא עם התפקיד העולמי שיבצע הנשיא שיבחר ב2016, אלא ב2032. תחשוב על זה, טראמפ משחק בדיוק על הקטע הבדלני של america first, והוא כמעט מנצח. תצרף לזה את העובדה שצעירים משני המפלגות, במיוחד לא לבנים, ממש ממש לא אוהבים את התפקיד של ארה"ב בעולם(בין אם בקטע כלכלי, ובין אם בקטע מתיש של החוף המערבי-קולוניאליזם אמריקאי וכל השיט), זה מתחיל ממשהו אחד, וקורס מהר מאוד לכדי משהו אחר.

טכנית הוא מולאטי
ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 23:35

MaccabiTA כתב:

טכנית הוא מולאטי

שוורצע חיה זה שוורצע חיה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MaccabiTA » 04 נובמבר 2016, 23:37

yanay21 כתב:
MaccabiTA כתב:

טכנית הוא מולאטי

שוורצע חיה זה שוורצע חיה

ינאי עדיין חי
סמל אישי של המשתמש
MaccabiTA

הודעהעל ידי yanay21 » 04 נובמבר 2016, 23:39

רצחת אותי מצחוק. בראבו. הכי מצחיק השבוע
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי jol9 » 05 נובמבר 2016, 00:16

האמת שזה נורא...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 נובמבר 2016, 00:18

איך בא לי שיהיה איזה מגה-פיגוע ויפסיקו לדבר על הבחירות לאיזה רבע שעה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2016, 02:13

איך הבחירות מתנהלות מבחינה תקשורתית? יש מדגם? שידור כל הלילה?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 נובמבר 2016, 02:15

שמואל1 כתב:איך הבחירות מתנהלות מבחינה תקשורתית? יש מדגם? שידור כל הלילה?

אתה מתכוון ביום של הבחירות?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2016, 02:15

Holiday_Armadillo כתב:

חיובי
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 נובמבר 2016, 02:16

שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

חיובי

בארה''ב ברור, בארץ פתחו השנה אולפן לעימותים אז מניחה שיהיה גם שידור מסביב לשעון, רות
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 נובמבר 2016, 03:02

Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

חיובי

בארה''ב ברור, בארץ פתחו השנה אולפן לעימותים אז מניחה שיהיה גם שידור מסביב לשעון, רות

שמואל אחד הקצינים באופי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 נובמבר 2016, 03:09

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

חיובי

שמואל אחד הקצינים באופי

הכי לא
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 נובמבר 2016, 03:10

הכי לא

אתה רציני? אני עדיין מחכה שתשבור איתי דיסטנס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 05 נובמבר 2016, 06:57

yanay21 כתב:תלוי למה אתה קורא להתערב. כי ארה"ב כן מושכת בחוטים לטובתנו(ולטובת בעלות בריתה באופן כללי). ברור שאף אחד מהם לא יעשה את זה בחוכמה, אבל זה או שאתה לוקח את כל החבילה, עם הסיוע, והתמיכה, והווטו והכול, או שלא. זה לא שהם יתערבו איפה שנוח לנו. אם הם מתעסקים בבועה שלהם, זה מבוא לבדלנות. ולמרות שארה"ב איישה את תפקיד השוטר העולמי, הנטייה הטבעית שלה היא בדלנית, ואנחנו צריכים לפחד מהיום הזה מאוד. עקרונית, אני בעד שאני אנהל את מדיניוץ החוץ האמריקאית בצורהדיקטטורית, אכזרית וחשוכה, אבל לא יקרה

מצבנו יהיה טוב בהרבה בעולם לאל "שוטר עולמי" וללא או"ם.
מדיניות חוץ, כמו גם מדיניות כלכלית היא מטוטלת. נעה מקצה לקצה.
roy1000

הודעהעל ידי shayD » 05 נובמבר 2016, 11:35

צריך מבוגר אחראי שיקום ויגיד לכולם ׳ חבר׳ה עד כאן׳ ויפסיק את הבחירות הבזויות האלו.

ארה״ב המפסידה הגדולה מכל הביזיון הזה, כבר לא משנה מי יבחר.

מרגיש כאילו כללי המשחק שונו.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי yanay21 » 05 נובמבר 2016, 11:51

shayD כתב:צריך מבוגר אחראי שיקום ויגיד לכולם ׳ חבר׳ה עד כאן׳ ויפסיק את הבחירות הבזויות האלו.

נתאפק 4 שנים, ב2020 יסתדר
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 נובמבר 2016, 13:44

yanay21 כתב:
shayD כתב:צריך מבוגר אחראי שיקום ויגיד לכולם ׳ חבר׳ה עד כאן׳ ויפסיק את הבחירות הבזויות האלו.

נתאפק 4 שנים, ב2020 יסתדר

לפני כמה שנים חשבתי שאנחנו בסך הכל צריכים להתאפק עד 2016, אובאמה ילך הביתה והכל יסתדר.

לך תדע מה עוד יהיה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים