ממש לא יפתיע אותי אם ככה זה יראה גם אחרי 30 משחקים...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:אני חושב שאנדולו תהיה שם
ואני די בטוח שאנחנו לא
yanay21 כתב:מה שמחרפן אותי, זה שכבר ראינו מה הקבוצות האלו שוות. רובן לא מפלצות ,עם חיזוק סביר היינו יכולים ללכת ממש רחוק, זה משגע
felix_r כתב:yanay21 כתב:מה שמחרפן אותי, זה שכבר ראינו מה הקבוצות האלו שוות. רובן לא מפלצות ,עם חיזוק סביר היינו יכולים ללכת ממש רחוק, זה משגע
ומה שמחרפן אותי, זה שאנשים שוכחים, שאחרי החתימות המפגרות מהעונה שעברה, בכלל לא היה אמור להיות לנו כסף לסגל סביר העונה. אבל למרות כל המיליונים שהקבוצה עדיין משלמת לשחקנים ששוחררו, הוחתמו פה לא מעט שחקנים יקרים מאוד.
felix_r כתב:yanay21 כתב:מה שמחרפן אותי, זה שכבר ראינו מה הקבוצות האלו שוות. רובן לא מפלצות ,עם חיזוק סביר היינו יכולים ללכת ממש רחוק, זה משגע
ומה שמחרפן אותי, זה שאנשים שוכחים, שאחרי החתימות המפגרות מהעונה שעברה, בכלל לא היה אמור להיות לנו כסף לסגל סביר העונה. אבל למרות כל המיליונים שהקבוצה עדיין משלמת לשחקנים ששוחררו, הוחתמו פה לא מעט שחקנים יקרים מאוד.
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:מה שמחרפן אותי, זה שכבר ראינו מה הקבוצות האלו שוות. רובן לא מפלצות ,עם חיזוק סביר היינו יכולים ללכת ממש רחוק, זה משגע
אז אני צריך להודות להם על זה שהם בנו קבוצה יקרה עם ההכנסות הכי גבוהות ביורוליג? ממש לא מעניין אותי שלא היה אמור להיות לנו כסף לסגל סביר העונה, זה לא מידי שמיים. ובכלל ,הסגל הזה הוא לא סביר, כי ראינו לאיפה הלך רוב הכסף, באופן לא מאוזן בכלל.
felix_r כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:מה שמחרפן אותי, זה שכבר ראינו מה הקבוצות האלו שוות. רובן לא מפלצות ,עם חיזוק סביר היינו יכולים ללכת ממש רחוק, זה משגע
אז אני צריך להודות להם על זה שהם בנו קבוצה יקרה עם ההכנסות הכי גבוהות ביורוליג? ממש לא מעניין אותי שלא היה אמור להיות לנו כסף לסגל סביר העונה, זה לא מידי שמיים. ובכלל ,הסגל הזה הוא לא סביר, כי ראינו לאיפה הלך רוב הכסף, באופן לא מאוזן בכלל.
להודות? לא. אבל אתה צריך להיות ריאלי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים