המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:תמיד אמרתי, שאם אתה מצליח להצטרף למועדון גם עם מישהי שהיא 4 או לא עלינו 3 אז אתה גבר רצח.
Holiday_Armadillo כתב:לא קורה הרבה אבל שאלה רצינית מכיווני - שיתפתי פה כמה פעמים את מה ש-4 שעות במטוס עושות לי
אני לא מסוגלת לישון ולמרות שהיו לי כבר עבודות שלא יצאתי מהמשרד יותר מ-10 שעות, משהו ב-4 שעות במטוס מביא אותי לאזור של פסיכוזה
טיפים טובים להעברת הזמן? כי ה-4 שעות האלה הופכות אצלי ליומיים
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא קורה הרבה אבל שאלה רצינית מכיווני - שיתפתי פה כמה פעמים את מה ש-4 שעות במטוס עושות לי
אני לא מסוגלת לישון ולמרות שהיו לי כבר עבודות שלא יצאתי מהמשרד יותר מ-10 שעות, משהו ב-4 שעות במטוס מביא אותי לאזור של פסיכוזה
תכיני מראש כמה קלטות עם מוזיקה ממגוון האמנים האהובים עליך.
תביאי כמה זוגות של סוללות ספייר.
ותהני רק את והווקמן שלך...
ברצינות אבל:
מוזיקה, תשבצים, ספר, טאבלט זה הדברים הקלאסיים... אין הרבה אופציות
מעבר.
מה שכן, יש תשבצים מכל מיני סוגים. נגיד סודוקו, סוללות, משבצות וכו'.
יכול להיות שיש משהו שיכול להעביר לך שעה בכיף.
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא קורה הרבה אבל שאלה רצינית מכיווני - שיתפתי פה כמה פעמים את מה ש-4 שעות במטוס עושות לי
ברצינות אבל:
מעבר.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא קורה הרבה אבל שאלה רצינית מכיווני - שיתפתי פה כמה פעמים את מה ש-4 שעות במטוס עושות לי
ברצינות אבל:
מעבר.
ווקמן זה דיסקים פשוש של אבא
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:תמיד אמרתי, שאם אתה מצליח להצטרף למועדון גם עם מישהי שהיא 4 או לא עלינו 3 אז אתה גבר רצח.
פעם אחת בחיים שלי טסתי לבד, זה היה ב-2013 לדנמרק לשלושה ימים (אל תשאלו, אחד הדברים היותר מבאסים שקרו לי בחיים), בכל מקרה - ה-mile high club זה כנראה אחד הדברים היותר אוברייטד שיש לעולם ה..בוגר להציע
לא נוח, במלונה של צ'יוואוואה יש יותר מקום וכמובן הפראנויה התמידית שמישהו ו/או כל המטוס יודע מה קורה שם
כמו שאמרתי - אוברייטד ומשהו שיותר טוב שיישאר בתור פנטזיה מאשר למחוק אותו מהרשימה ולהתבאס
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:תמיד אמרתי, שאם אתה מצליח להצטרף למועדון גם עם מישהי שהיא 4 או לא עלינו 3 אז אתה גבר רצח.
פעם אחת בחיים שלי טסתי לבד, זה היה ב-2013 לדנמרק לשלושה ימים (אל תשאלו, אחד הדברים היותר מבאסים שקרו לי בחיים), בכל מקרה - ה-mile high club זה כנראה אחד הדברים היותר אוברייטד שיש לעולם ה..בוגר להציע
לא נוח, במלונה של צ'יוואוואה יש יותר מקום וכמובן הפראנויה התמידית שמישהו ו/או כל המטוס יודע מה קורה שם
כמו שאמרתי - אוברייטד ומשהו שיותר טוב שיישאר בתור פנטזיה מאשר למחוק אותו מהרשימה ולהתבאס
You dawg
MaccabiTA כתב:כרמל-כדורי שינה
וסחתיין, חתיכת וי סימנת שם
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא קורה הרבה אבל שאלה רצינית מכיווני - שיתפתי פה כמה פעמים את מה ש-4 שעות במטוס עושות לי
ברצינות אבל:
מעבר.
אז..מעולם לא שיתפתי שאין דבר שאני שונאת יותר מתשבצים/תשחצים/סודוקו/שיט אחר מהז'אנר?
jol9 כתב:שום דבר שקצת יאתגר אותך, אה?
Holiday_Armadillo כתב:הפיתרון הכי מתבקש הוא לשים כמה סדרות/סרטים בפלאפון ואז בקלות מעבירים את רוב הטיסה, אבל זה יום כל כך ארוך שאני מפחדת שכל אימוץ נוסף של העיניים יגרום לי להירדם ברכבת ורצוי מאוד ליהודים לא להירדם ברכבת בגרמניה
הלוואי שזאת הייתה בדיחת שואה אבל היא דיי אקטואלית גם היום, מסתבר
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:שום דבר שקצת יאתגר אותך, אה?
כשאמא שלי ניסתה לגרום לי לעשות איתה תשחץ בטיסה הקודמת זה נגמר ב''אוקיי, עכשיו - ''עץ בגינה'', ''אבל כל העצים הם בגינה''
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הפיתרון הכי מתבקש הוא לשים כמה סדרות/סרטים בפלאפון ואז בקלות מעבירים את רוב הטיסה, אבל זה יום כל כך ארוך שאני מפחדת שכל אימוץ נוסף של העיניים יגרום לי להירדם ברכבת ורצוי מאוד ליהודים לא להירדם ברכבת בגרמניה
הלוואי שזאת הייתה בדיחת שואה אבל היא דיי אקטואלית גם היום, מסתבר
לגמרי פתרון אופטימלי...
אין לך טאבלט? זה הרבה יותר נוח מסמארטפון
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים