Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
אני מעדיפה לחשוב עליהם כעל הטרוי ועאבד שלנו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ועכשיו בינינו, כייסת אותו?
אבל סירייסלי, אנשים, אל תדפקו את עצמכם
אל תדאג, לא מתקרב לחרא כזה כמו שציינתי
ירוק מצד שני נופח מעל ומעבר, פחות מזיק ופחות ממכר מהרבה חרא שמקיף את כולנו ביומיום.
הייתי מעדיף שגם את זה לא תעשה, אבל כשנהיה roomates בתל אביב בע"ה אני אחפור לך
אני עייף, אז תזכיר לי בהזדמנות להיכנס איתך לדיון הזה על ירוק.
Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:ועכשיו בינינו, כייסת אותו?
אבל סירייסלי, אנשים, אל תדפקו את עצמכם
אל תדאג, לא מתקרב לחרא כזה כמו שציינתי
ירוק מצד שני נופח מעל ומעבר, פחות מזיק ופחות ממכר מהרבה חרא שמקיף את כולנו ביומיום.
הייתי מעדיף שגם את זה לא תעשה, אבל כשנהיה roomates בתל אביב בע"ה אני אחפור לך
אני עייף, אז תזכיר לי בהזדמנות להיכנס איתך לדיון הזה על ירוק.
תקשיב, אין לי התנגדות עקרונית, אני אפילו פרו לגליזציה. אני סתם שמרן וקונטרול פריק. עוד סיבה בשבילך לשנוא אותי
MaccabiTA כתב:אני לא בטוח אם אני מעדיף להיות טרק או ג׳יי די, אבל אני מוחמא נונדהלס
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
את ג׳ורדן
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני לא בטוח אם אני מעדיף להיות טרק או ג׳יי די, אבל אני מוחמא נונדהלס
אתה דוחף אותי למקום לא נעים, שאני צריך להגיד שאתה טורק כי אתה שחור, למה אתה עושה לנו את זה?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
את ג׳ורדן
ג'ורדן?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:אני לא בטוח אם אני מעדיף להיות טרק או ג׳יי די, אבל אני מוחמא נונדהלס
אתה דוחף אותי למקום לא נעים, שאני צריך להגיד שאתה טורק כי אתה שחור, למה אתה עושה לנו את זה?
אם כבר בתור התימני אתה אמור להיות השחור שלנו
מה גם שאני רוצה את אליוט
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
את ג׳ורדן
yanay21 כתב:הודאל, אנחנו נהיה השותפים הכי טובים ביקום. מתנחלים על הליג פאס שלי כמו פוסטמות ב4 בבוקר. אבל אנחנו גרים בדרום העיר, mind you
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
את ג׳ורדן
ג'ורדן?
לא מייקל, אשתו המושלמת של ד"ר קוקס
Asf כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:Asf כתב:רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
את ג׳ורדן
She wish!
ג'ורדן
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, אנחנו נהיה השותפים הכי טובים ביקום. מתנחלים על הליג פאס שלי כמו פוסטמות ב4 בבוקר. אבל אנחנו גרים בדרום העיר, mind you
ברור, כמו יהודונים טובים צריך לחסוך
לילות של ספרס, רק שלא יהפכו לגרועים עד אז
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:[quote="Asf"]רק עכשיו קלטתי שינאי והודאל הם הטרק אנד ג'יי די של הפורום.
את ג׳ורדן
ג'ורדן?
לא מייקל, אשתו המושלמת של ד"ר קוקס
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Shay_uzan, משה ו־9 אורחים