yanay21 כתב:הודאל, אתה יודע שלא אוכלים בעדה שלהם ארוחות שישי, כן? יוצאים למסה או משהו
יוצאים למה?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:הודאל, אתה יודע שלא אוכלים בעדה שלהם ארוחות שישי, כן? יוצאים למסה או משהו
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, אתה יודע שלא אוכלים בעדה שלהם ארוחות שישי, כן? יוצאים למסה או משהו
יוצאים למה?
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, אתה יודע שלא אוכלים בעדה שלהם ארוחות שישי, כן? יוצאים למסה או משהו
יוצאים למה?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, אתה יודע שלא אוכלים בעדה שלהם ארוחות שישי, כן? יוצאים למסה או משהו
יוצאים למה?
זו מסעדה תל אביבית
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הבעלים של מכבי מסתכלים אחד לשני ומרימים ידיים בייאוש
ההנהלה שלנו![]()
![]()
![]()
![]()
הם באמת לא מבינים איך זו לא קבוצה טופ 8. ארז אמר להם את האמת, והם לא יכלו לקבל את זה
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, אתה יודע שלא אוכלים בעדה שלהם ארוחות שישי, כן? יוצאים למסה או משהו
יוצאים למה?
זו מסעדה תל אביבית
הם משלמים, כן?
יוצאים למה?
MaccabiTA כתב:יא זונות מה כולם מכירים את המסעדה הזאת חוץ ממני?
Bonbon כתב:דרך אגב העוזר מאמן החדש נמצא?
MaccabiTA כתב:אור ברור לך שהכוונות שלי עם אחותך היו טהורות לחלוטין, נכון?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אור ברור לך שהכוונות שלי עם אחותך היו טהורות לחלוטין, נכון?
אני צריך הפסקה ממך לאיזה יומיים
MaccabiTA כתב:יא זונות מה כולם מכירים את המסעדה הזאת חוץ ממני?
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אור ברור לך שהכוונות שלי עם אחותך היו טהורות לחלוטין, נכון?
אני צריך הפסקה ממך לאיזה יומיים
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־8 אורחים