yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אור ברור לך שהכוונות שלי עם אחותך היו טהורות לחלוטין, נכון?
אני צריך הפסקה ממך לאיזה יומיים
אפשר לתפוס את המקום שלו? אורי עף מהרשימה שלי
יש לך מקום של כבוד בלי קשר
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אור ברור לך שהכוונות שלי עם אחותך היו טהורות לחלוטין, נכון?
שמואל1 כתב:אני מתבייש.
שמואל1 כתב:אני מתבייש.
MTA2311 כתב:אני עדיין אוהב את סוני
MTA2311 כתב:yanay21 כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:אור ברור לך שהכוונות שלי עם אחותך היו טהורות לחלוטין, נכון?
יש לך מקום של כבוד בלי קשר
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:יא זונות מה כולם מכירים את המסעדה הזאת חוץ ממני?
אני לא, אבל אני לא יוצאת מנס ציונה
Bonbon כתב:דרך אגב העוזר מאמן החדש נמצא?
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:יא זונות מה כולם מכירים את המסעדה הזאת חוץ ממני?
זהו שיוצא לי להיות בתל אביב לא מעט (יחסית לעפולאי), כנראה שאני מסתובב עם האנשים הלא נכונים?
jol9 כתב:Bonbon כתב:דרך אגב העוזר מאמן החדש נמצא?
תראה את ההגנה... אשדוד עם 56 נק' בבית אחרי 33 דקות משחק.
מה זה אם לא עבודה של עוזר מאמן שני?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:יא זונות מה כולם מכירים את המסעדה הזאת חוץ ממני?
yanay21 כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:יא זונות מה כולם מכירים את המסעדה הזאת חוץ ממני?
זהו שיוצא לי להיות בתל אביב לא מעט (יחסית לעפולאי), כנראה שאני מסתובב עם האנשים הלא נכונים?
"סייבוטיס"
"בוטיס!"
*שותים*
מניח שכן
MaccabiTA כתב:yanay21 כתב:הודאל, אתה יודע שלא אוכלים בעדה שלהם ארוחות שישי, כן? יוצאים למסה או משהו
יוצאים למה?
Bonbon כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:יא זונות מה כולם מכירים את המסעדה הזאת חוץ ממני?
נס ציונה זה קניותר ומיליון שווארמיות.
אני צודק?
Bonbon כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:יא זונות מה כולם מכירים את המסעדה הזאת חוץ ממני?
נס ציונה זה קניותר ומיליון שווארמיות.
אני צודק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים