יוסי22 כתב:my man כתב:יוסי22 כתב:טוב שאימצת את היוסי שבך ...
לא חושב שמכבי פייבוריטית וחילופי המאמן היה טעות טראגית , אבל כמו במילאנו שמכבי הגיעה למשחק צמוד גם פה מכבי צריכה לקחת את זה למשחק צמוד ושם זה כבר עניין של תפקוד תחת לחץ .
לא ראיתי את המשחק מול ברצלונה אבל מכבי הייתה חייבת לקחת את זה וההפסד הזה קצת מעיב על האופטימיות שלי .
מצד שני מכבי מחזיקה עדיין קו אחורי ברמה הכי גבוהה ביורוליג ועמדה 5 טובה פלוס , חבל שנתנו את זה למאמן טירון .
לא נו, די..אין מצב שאתה מאמין לעצמך..
אני טעיתי לגבי ברצלונה (לא ראיתי את המשחק אז קשה לי להצביע על הסיבות לכישלון אם כי אני מניח שזה חילופי המאמנים ) ופה חוזי השחורות טעו לגבי 2 משחקים כשדיברו על פתיחה של 5-0 .
אני מחובר למציאות ובמציאות למעט ברצלונה שלא ראיתי כאמור מכבי היא קבוצה שיכולה לנצח בחוץ גם קבוצות כמו פאו , היא לא פייבוריטית וצריכים להבין פה שמשחקי חוץ ביורוליג אף פעם לא היו טיול אבל זה אפשרי .
אגב , מכבי כבר ניצחה את פאו (וגם הפסידה ) בהרכב חלש בהרבה , בואו ניכנס לפרופורציות .
אבל יוסי, מכבי נראית רע גם בניצחונות.
חטפנו 92 נקודות בבית מגאלא' ומול ז'לגיריס זה ממש לא היה משחק טוב ואין צורך להזכיר לך שמדובר בשתי הקבוצות החלשות בליגה.. הרעות החולות הן אותן רעות חולות- היעדר תרגילים בהתקפה ריבאונד הגנה+ התקפה מזעזע הגנת פיק אנד רול שכואבת בעין והגנת אחד על אחד בכאילו..
מעבר לזה שכבר כמה משחקים הקבוצה נראית חסרת אנרגיות ומשחחת ללא תשוקה.
עמדה 1 שלנו לא מספקת סחורה באף צד במגרש.. עמדה 4 שלנו ביורוליג לא קיימת והפציעות שבאות עלינו כבר שנים הן ממש לא חוסר מזל...
אגב כל אלו נכונות גם לליגה שלנו רק שהרמה פה גובלת בפשיעה..
כמו כן הניצחון שלנו על פאו היה בהכנה=שום משמעות.
ולכן כשאתה טוען שאתה חושב שיש סיכוי לנצח באואקה קבוצה עם יתרון מובהק עלינו בדיוק באותן עמדות שבהן אנחנו חולים אני מתקשה להבין איך אתה מאמין בזה...