LIAV10 כתב:תזכירו לי מי הבן זונה שהמליץ לי לשמוע שירים בספרדית שבגללו אני כבר יומיים מזמזם שירים של קטנטנות והמורדים...?
או הודאל או ינאי
דיי בטוחה שהודאל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:תזכירו לי מי הבן זונה שהמליץ לי לשמוע שירים בספרדית שבגללו אני כבר יומיים מזמזם שירים של קטנטנות והמורדים...?
MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:תזכירו לי מי הבן זונה שהמליץ לי לשמוע שירים בספרדית שבגללו אני כבר יומיים מזמזם שירים של קטנטנות והמורדים...?
כל עוד לא נתקעת על a dios le pido מצבך טוב
my man כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:תזכירו לי מי הבן זונה שהמליץ לי לשמוע שירים בספרדית שבגללו אני כבר יומיים מזמזם שירים של קטנטנות והמורדים...?
הודאל, מה ככה וזה? אתה בא לפה הרבה?
#ינאי
MaccabiTA כתב:my man כתב:MaccabiTA כתב:LIAV10 כתב:תזכירו לי מי הבן זונה שהמליץ לי לשמוע שירים בספרדית שבגללו אני כבר יומיים מזמזם שירים של קטנטנות והמורדים...?
הודאל, מה ככה וזה? אתה בא לפה הרבה?
#ינאי
אין סיבה לקנא אורי, יש לך מקום במערכת היחסים הזאת
אגב, יש שם לילד? כולנו שלחנו הימורים לליאב בפרטי וצריך לדעת מי לקח
MaccabiTA כתב:ואם כבר, אם מישהו רוצה מוזיקה אנגולנית איכותית (לא בצחוק נשבע) שמעו jajao של master jake
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:ואם כבר, אם מישהו רוצה מוזיקה אנגולנית איכותית (לא בצחוק נשבע) שמעו jajao של master jake
תקשיב, מתוך כבוד לך (ובגלל שאני אוכלת פיצה ברגעים אלה ממש), הקשבתי לכל השיר בשביל לראות אם אפשר לסמוך על ההמלצות שלך
החרא המזוקק הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי (לא כולל מוזיקה ישראלית)
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:ואם כבר, אם מישהו רוצה מוזיקה אנגולנית איכותית (לא בצחוק נשבע) שמעו jajao של master jake
תקשיב, מתוך כבוד לך (ובגלל שאני אוכלת פיצה ברגעים אלה ממש), הקשבתי לכל השיר בשביל לראות אם אפשר לסמוך על ההמלצות שלך
זה גם לא בדיוק הקאפ אוף טי שלי מבחינת מוזיקה, אבל זה השיר שהכי נתפס לי בראש מהתקופה
סך הכל הוא די קאצ׳י
MaccabiTA כתב:השוואה קשוחה כרמל
השיר חביב, לא כולם יכולים להיות אדל
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:השוואה קשוחה כרמל
אני מזמן טענתי שכל מי שלא אדל צריך לפרוש
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:השוואה קשוחה כרמל
אני מזמן טענתי שכל מי שלא אדל צריך לפרוש
אדל היא הלירן שטראובר של המוזיקה
MaccabiTA כתב:מסתבר ש737 אמריקאים מתים בשנה מנפילה מהמיטה.
אני מרפד את הרצפה
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:ואם כבר, אם מישהו רוצה מוזיקה אנגולנית איכותית (לא בצחוק נשבע) שמעו jajao של master jake
זה גם לא בדיוק הקאפ אוף טי שלי מבחינת מוזיקה, אבל זה השיר שהכי נתפס לי בראש מהתקופה
סך הכל הוא די קאצ׳י
רק בגלל שמסעדה מסויימת בהודו עשתה לך שלשול לזמן הכי קצר לא אומר שהיא מומלצת
LIAV10 כתב:פאדיחה שאני אוהב אותו? https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5307919796
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], עידן ו־15 אורחים