כאן מדברים על הכל
08 נובמבר 2016, 01:32
בחיי שציפי לבני היתה זוכה בבחירות האלה אם היתה מתמודדת
שניהם כל כך פח (אבל אני מעדיף את טראמפ) וכל הסיקור של הנושא בארץ כל כך מפגר כשכל גוף תקשורת דוחף את האג'נדה שלו
08 נובמבר 2016, 02:06
הבחירות האלה כל כך הזויות וגרועות שגלן בק אשכרה חטף אירוע מוחי
08 נובמבר 2016, 02:09
Holiday_Armadillo כתב:הבחירות האלה כל כך הזויות וגרועות שגלן בק אשכרה חטף אירוע מוחי

בשנייה הפך לאדם משעמם. כמו אורן חזן בלי קוקרינג.
08 נובמבר 2016, 02:10
לאנשים לבנים בארה''ב יש שתי ברירות
או להיות רד נקס או להיות פרווה
הוא החליט לנסות גם וגם
08 נובמבר 2016, 09:58
MTA2311 כתב:האיש מצא טרמינולוגיה שניצחה לו את הפריימריז ואיחדה סביבו קבוצה גדולה של תומכים. הוא ממש לא טיפש, וכל דבר שהוא אומר מחושב ושקול.
הניצחון שלו קשור יותר למצביעים מאשר אליו. שום דבר שהוא אומר הוא לא שקול ומחושב. הכל אילתורים. היו צריכים לחסום לו את הגישה לטוויטר בשביל שיפסיק להגיד שטויות. כל מועמד נורמלי היהי קורע את קלינטון.
האיש טיפש.
08 נובמבר 2016, 09:59
jol9 כתב:הוא היה בן של מיליארדר? כי היום הוא מיליארדר...
אני לא חושב שהוא טיפש. זה קצת מרחיק לכת לקרוא לאנשים האלה טיפשים.
אם היה לוקח את הירושה שלו ומשקיע פאסיבית הוא היה הרבה יותר עשיר עכשיו ממה שהוא. הוא לא איש עסקים טוב במיוחד.
טיפש.
08 נובמבר 2016, 10:56
roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא היה בן של מיליארדר? כי היום הוא מיליארדר...
אם היה לוקח את הירושה שלו ומשקיע פאסיבית הוא היה הרבה יותר עשיר עכשיו ממה שהוא. הוא לא איש עסקים טוב במיוחד.
טיפש.
ברור... כי אפשר בהשקעה פסיבית להפוך למיליארדר...
08 נובמבר 2016, 11:04
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:הוא היה בן של מיליארדר? כי היום הוא מיליארדר...
טיפש.
ברור... כי אפשר בהשקעה פסיבית להפוך למיליארדר...
כן. אפשר בהחלט בהשקעות פאסיביות להפוך למולטי מליונר ולמליארדר.
היו הרבה מאוד אנשים שהשקיעו עם וורן באפט, לדוגמא, בתחילת דרכו והפכו כמה עשרות אלפי דולרים למאות מליונים ב- 40 שנה.
אבל אתה לא חייב להשקיע עם וורן באפט. אם טראמפ היה לוקח את הכסף שהוא ירש ושם את כולו בהשקעה פאסיבית במדדי המניות הוא היה היום הרבה הרה יותר עשיר.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 08 נובמבר 2016, 14:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
08 נובמבר 2016, 11:45
רק אזכיר שהוא פשט רגל לא פחות מ5 פעמים.
וקל לראות שמדובר באדם חצי מטורף, בתנועות הגוף, בצורת הדיבור, בסגידה העצמית שלו, בתאוריות הקונספירציה ההזויות שלו וכו'. הפרעות אישיות שאפיינו את היטלר.
08 נובמבר 2016, 14:12
מה שאני אוהב בטראמפ זה את "הפה ג'ורה" שלו ושהוא לא שם זין על הפוליטיקלי קורקט והתקשורת.
08 נובמבר 2016, 14:14
שועל כתב:רק אזכיר שהוא פשט רגל לא פחות מ5 פעמים.
וקל לראות שמדובר באדם חצי מטורף, בתנועות הגוף, בצורת הדיבור, בסגידה העצמית שלו, בתאוריות הקונספירציה ההזויות שלו וכו'. הפרעות אישיות שאפיינו את היטלר.
במובן הזה אין מה לדאוג. יש כל כך הרבה בלמים ואיזונים במערכת האמריקאית שלטראמפ אין סיכוי להעברי שום דבר.
08 נובמבר 2016, 15:15
למתעניינים לטווח ארוך, בהנחה והילארי לוקחת את הבחירות ומפסידה את אוהיו(וכרגע הכיוון זה שהיא מפסידה אותה), זו רק הפעם השלישית מאז 1896 שאוהיו מצביעה למפסיד בבחירות לנשיאות. זה גם מצביע על זה שהיא מדינה פחות חשובה לדמוקרטים כדי להגיע ל270, משהו שלא היה ניתן לחשוב עליו במערכות הבחירות האחרונות, וגם מצביע על הקואליציות החדשות שמתגבשות בשתי המפלגות.
08 נובמבר 2016, 15:17
אז למה אני זוכר שלפני 4 שנים אמרו שמאז ומתמיד מי שזכה באוהיו זכה בבחירות?
08 נובמבר 2016, 15:19
LIAV10 כתב:אז למה אני זוכר שלפני 4 שנים אמרו שמאז ומתמיד מי שזכה באוהיו זכה בבחירות?
אני מניח שהם לא התכוונו "תמיד", אלא פשוט בכל מה שרלוונטי לעשורים האחרונים. הפספוס השני והאחרון שלה היה ב1960, כלומר, מ1964 ועד היום יש לה רצף, זה די רלוונטי כדי לקרוא לזה "תמיד" במונחים פוליטיים. אני מניח שמי שבדק את זה לא היה מספיק משועמם לבדוק מערכות בחירות בתחילת המאה ה20 או משהו.
08 נובמבר 2016, 15:55
מתי מפרסמים את המדגם? ומתי את תוצאות האמת?
08 נובמבר 2016, 16:12
שמואל1 כתב:מתי מפרסמים את המדגם? ומתי את תוצאות האמת?
בפער שמסתמן זה יהיה בסביבות 5-6 בבוקר
08 נובמבר 2016, 16:24
Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מתי מפרסמים את המדגם? ומתי את תוצאות האמת?
פער של מה?
08 נובמבר 2016, 16:40
reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מתי מפרסמים את המדגם? ומתי את תוצאות האמת?
פער של מה?
של המאנייקית על המטומטם
08 נובמבר 2016, 16:43
rc4991 כתב:reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מתי מפרסמים את המדגם? ומתי את תוצאות האמת?
פער של מה?
של המאנייקית על המטומטם
קשקוש. אין שום סיבה בעולם שדונלד טראמפ לא יהיה נשיא ארצות הברית הבא.
08 נובמבר 2016, 16:43
rc4991 כתב:reuelc כתב:Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:מתי מפרסמים את המדגם? ומתי את תוצאות האמת?
פער של מה?
של המאנייקית על המטומטם
של turd sandwich על giant douche*